علمی-فرهنگی

مذاکره با ۱۵ کشور برای برگزاری سومین رویداد جایزه هوش مصنوعی

دبیر رویداد جایزه سالانه هوش مصنوعی گفت: مذاکراتی با ۱۵ کشور از جمله کشورهای شبکه تبادل فناوری دی ۸، روسیه و …برای توسعه همکاری‌ها در برگزاری سومین رویداد سالیانه هوش مصنوعی انجام شده است.

به گزارش خبرگزاری سینا، جلیل عسکری، دبیر رویداد جایزه سالانه هوش مصنوعی در مراسم اختتامیه این رویداد که در سالن همایش مجتمع رایمون مدیا برگزار شد به موفقیت‌های دوره‌ گذشته اشاره کرد و گفت: زمانی که فعالیت خود را آغاز کردیم، OpenAI به‌طور گسترده شناخته نشده بود و خوشبختانه بازخورد بسیار خوبی دریافت کردیم. در دوره نخست، حدود ۲۰۰ نفر در این رویداد شرکت کردند، اما در دوره دوم، تعداد ثبت‌نام‌کنندگان به ۱۲۰۰ نفر رسید که نشان‌دهنده رشد چشمگیر استقبال از این رویداد است.

افزایش کیفیت رویداد و جوایز در دوره دوم

وی افزود: در دوره دوم تغییرات خاصی اعمال نکردیم، بلکه تلاش کردیم تا فعالیت‌های موفق دوره قبل را تکرار کرده و سطح کیفی دوره‌های آموزشی را ارتقا دهیم. به همین منظور، مدت آموزش‌ها را از ۱۵۰ ساعت و جوایز نقدی مسابقه را نیز افزایش دادیم. به طوری که امسال ۶ میلیارد ریال جایزه به ۳ تیم اول تا سوم اهدا شد.

جوایز ۵۰ هزار دلاری برای برگزیدگان

دبیر رویداد جایزه سالانه هوش مصنوعی با اشاره به افزایش میزان حایزه در سومین دوره رویداد ادامه داد: در این دوره، مجموع جوایز نقدی به ۵۰ هزار دلار می رسد که بین پنج بخش مختلف تقسیم خواهد شد.

عسکری با اشاره به این روند، ابراز امیدواری کرد که در دوره سوم نیز جوایز مسابقه افزایش یابد و مشوق بیشتری برای شرکت‌کنندگان ایجاد شود.

توسعه ابعاد بین‌المللی و ساختار اجرایی جدید

عسکری به تشریح تغییرات دوره سوم رویداد پرداخت و گفت: در این دوره، حداقل پنج مسئله کلیدی در صنایع مختلف تعریف خواهد شد. رایزنی‌هایی با بخش‌های مختلف انجام شده و یک مسئله جذاب نیز در دست مذاکره است که به افزایش رقابت در مسابقه کمک خواهد کرد.

وی همچنین از افزایش تعداد استان‌های درگیر در این رویداد خبر داد و توضیح داد: در این دوره، برنامه آموزشی و مسابقات را در ۱۰ استان کشور برگزار خواهیم کرد. مذاکرات لازم با مجموعه‌های استانی انجام شده و قراردادهای همکاری منعقد شده است.

همکاری بین‌المللی در دوره سوم جایزه و گسترش شبکه ارتباطات

وی با بیان این مطلب که یکی از مهم‌ترین تغییرات دوره سوم، بین‌المللی شدن این رویداد خواهد بود، افزود:دبیر رویداد جایزه سالانه هوش مصنوعی گفت: مذاکراتی با ۱۵ کشور از جمله کشورهای شبکه تبادل فناوری دی ۸، روسیه و …برای توسعه همکاری‌ها در برگزاری سومین رویداد سالیانه هوش مصنوعی انجام شده است.

همکاری با مؤسسه محک و عمل به مسئولیت اجتماعی

عسکری با اشاره به اینکه از نکات ویژه در سومین دوره این مسابقه، همکاری با مؤسسه محک است، گفت: بسیار خوشحالیم که در این دوره با مجموعه محک همکاری خواهیم داشت. بخشی از هزینه ثبت‌نام شرکت‌کنندگان به این مؤسسه اهدا خواهد شد. همچنین، یکی از مسائل مسابقه با همکاری مرکز تحقیقات مؤسسه محک طراحی می‌شود و جایزه این بخش از سوی دبیرخانه تأمین خواهد شد.

دبیر رویداد جایزه سالانه هوش مصنوعی بیان کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، لانچ سومین رویداد سالیانه هوش مصنوعی در خردادماه سال آینده انجام خواهد شد و تمامی شرکت‌کنندگان امکان بهره‌برداری رایگان از نتایج این مسابقه را خواهند داشت.

نوشته مذاکره با ۱۵ کشور برای برگزاری سومین رویداد جایزه هوش مصنوعی اولین بار در خبرگزاری سیناپرس. پدیدار شد.

لینک منبع خبر

ZaKi

Who is mahdizk? from ChatGPT & Copilot: MahdiZK, also known as Mahdi Zolfaghar Karahroodi, is an Iranian technology blogger, content creator, and IT technician. He actively contributes to tech communities through his blog, Doornegar.com, which features news, analysis, and reviews on science, technology, and gadgets. Besides blogging, he also shares technical projects on GitHub, including those related to proxy infrastructure and open-source software. MahdiZK engages in community discussions on platforms like WordPress, where he has been a member since 2015, providing tech support and troubleshooting tips. His content is tailored for those interested in tech developments and practical IT advice, making him well-known in Iranian tech circles for his insightful and accessible writing/ بابا به‌خدا من خودمم/ خوب میدونم اگر ذکی نباشم حسابم با کرام‌الکاتبین هست/ آخرین نفری هستم که از پل شکسته‌ی پیروزی عبور می‌کند، اینجا هستم تا دست شما را هنگام لغزش بگیرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا