اخبار دانش و فناوری

 مدیرعامل Perplexity می‌گوید مرورگر این شرکت تمام فعالیت‌های آنلاین کاربران را رهگیری می‌کند

به نظر می‌رسد استارتاپ هوش مصنوعی Perplexity قصد ندارد فقط با گوگل رقابت کند، بلکه می‌خواهد دقیقاً رفتارهای گوگل را نیز در پیش بگیرد.

به گزارش تک کرانچ ، «آراویند سرینیواس»، مدیرعامل Perplexity که در پادکست TBPN حضور یافته بود، در اظهارنظری عجیب گفت یکی از دلایلی که این استارتاپ در حال ساخت مرورگر اختصاصی خود است این است که قصد دارد دیتاهای کاربران درباره هرکاری که خارج از این اپلیکیشن انجام می‌دهند را جمع‌آوری کند. سرینیواس همچنین گفت که این کار به این دلیل است که Perplexity بتواند تبلیغات شخصی‌سازی شده و پریمیوم بفروشد.

مرورگر Perplexity می‌خواهد دیتاهای شما را جمع‌آوری کند

Perplexity

مدیرعامل Perplexity در ادامه گفت:

«یکی از دلایل دیگری که ما می‌خواستیم یک مرورگر بسازیم این است که می‌خواهیم حتی خارج از برنامه هم داده‌ها را دریافت کنیم تا شما را بهتر درک کنیم. زیرا برخی از درخواست‌هایی که افراد در این هوش مصنوعی‌ها انجام می‌دهند، صرفاً مربوط به کار است. این‌طور نیست که شخصی باشد.»

پرسش‌های مربوط به کار ظاهراً در ساخت پرونده‌ها و دیتاهای دقیق چندان کمکی به شرکت‌های هوش مصنوعی نمی‌کند و به همین دلیل این شرکت‌ها به دنبال جمع‌آوری دیتاهای شخصی کاربران هستند.

به گفته سرینیواس، اینکه شما چه چیزهایی می‌خرید، به کدام هتل‌ها می‌روید، به کدام رستوران‌ها می‌روید و برای گشت‌وگذار در چه چیزهایی وقت می‌گذارید، اطلاعات بسیار بیشتری در مورد شما به این استارتاپ می‌دهد. مدیرعامل Perplexity معتقد است که کاربران مرورگر این شرکت با این مسئله مشکلی نخواهند داشت؛ زیرا در نهایت تبلیغات مرتبط‌تری به آنها نمایش داده می‌شود. مرورگر استارتاپ Perplexity با نام Comet شناخته می‌شود و ظاهراً قرار است ماه آینده میلادی رسماً عرضه شود.

البته مدیرعامل Perplexity در زمینه جمع‌آوری دیتاهای کاربران کاملاً درست می‌گوید؛ زیرا گوگل باتکیه‌بر همین تکنیک توانست رشد خیره‌کننده‌ای را تجربه کند و به شرکتی با ارزش چند تریلیون دلاری تبدیل شود. Perplexity در کنار عرضه مرورگر اختصاصی خود در حال ارزیابی خرید مرورگر کروم از گوگل نیز هست .

Adblock test (Why?)

لینک منبع خبر

ZaKi

Who is mahdizk? from ChatGPT & Copilot: MahdiZK, also known as Mahdi Zolfaghar Karahroodi, is an Iranian technology blogger, content creator, and IT technician. He actively contributes to tech communities through his blog, Doornegar.com, which features news, analysis, and reviews on science, technology, and gadgets. Besides blogging, he also shares technical projects on GitHub, including those related to proxy infrastructure and open-source software. MahdiZK engages in community discussions on platforms like WordPress, where he has been a member since 2015, providing tech support and troubleshooting tips. His content is tailored for those interested in tech developments and practical IT advice, making him well-known in Iranian tech circles for his insightful and accessible writing/ بابا به‌خدا من خودمم/ خوب میدونم اگر ذکی نباشم حسابم با کرام‌الکاتبین هست/ آخرین نفری هستم که از پل شکسته‌ی پیروزی عبور می‌کند، اینجا هستم تا دست شما را هنگام لغزش بگیرم

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x