سرگرمی

ساعت آنتاگونیست بازی Death Stranding 2 با قیمت ۱۵۰۰ دلار عرضه می‌شود

به نوشته اینسایدر گیمینگ ، استودیو کوجیما پروداکشنز با همکاری شرکت همیلتون به تولید ساعت‌های ویژه و محدودی پرداخته است که با قیمت ۱۵۰۰ دلار در زمان عرضه بازی Death Stranding 2 در دسترس علاقه‌مندان قرار می‌گیرند. هماطنورکه در تریلر اخیر بازی دیدیم، هیدئو کوجیما اولین تصاویر از آنتاگونیست داستان به نام نیل را منتشر کرد و در بخشی از تریلر می‌توانیم یک ساعت خاص مشکی را در دست او ببینیم.

این ساعت آمریکایی کلاسیک و عقربه‌ای به تعداد محدود دو هزار عددی تولید می‌شود و ب‌عنوان یک آیتم ویژه از بازی Death Stranding 2 همزمان با عرضه بازی روی پلی استیشن 5 در تاریخ ۲۶ ژوئن ۲۰۲۵ (۵ تیر ۱۴۰۴) به فروش خواهد رسید. این ساعت که توسط کارگردان هنری دث استرندینگ یعنی یوجی شینکاوا خلق و طراحی شده است، محیط فناوری‌محور و آخرالزمانی بازی را تداعی می‌کند.

به گفته شرکت همیلتون، نشانه‌های طراحی با الهام از جهان دث استرندینگ در خطوط براق و قوس‌دار قاب تیتانیومی با پوشش PVD مشکی این ساعت به خوبی دیده می‌شود. بدنه تیتانیومی این ساعت ترکیبی از استقامت بالا همراه با ظاهری ناهموار، اما با ظرافت را ایجاد کرده است تا هم وزن بدنه ساعت را تا ۴۵ درصد سبک‌تر کند و هم مقاومت آن را در برابر زنگ زدگی با آب شور افزایش دهد.

Adblock test (Why?)

منبع

ZaKi

Who is mahdizk? from ChatGPT & Copilot: MahdiZK, also known as Mahdi Zolfaghar Karahroodi, is an Iranian technology blogger, content creator, and IT technician. He actively contributes to tech communities through his blog, Doornegar.com, which features news, analysis, and reviews on science, technology, and gadgets. Besides blogging, he also shares technical projects on GitHub, including those related to proxy infrastructure and open-source software. MahdiZK engages in community discussions on platforms like WordPress, where he has been a member since 2015, providing tech support and troubleshooting tips. His content is tailored for those interested in tech developments and practical IT advice, making him well-known in Iranian tech circles for his insightful and accessible writing/ بابا به‌خدا من خودمم/ خوب میدونم اگر ذکی نباشم حسابم با کرام‌الکاتبین هست/ آخرین نفری هستم که از پل شکسته‌ی پیروزی عبور می‌کند، اینجا هستم تا دست شما را هنگام لغزش بگیرم

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x