علمی-فرهنگی

رونمایی از فیوز هوشمند در شیراز

آیین رونمایی از فیوز هوشمند برق با حضور مدیران صنعت برق در شیراز، رییس پارک علم و فناوری فارس، مسئولان شرکت محورآزمای فارس و جمعی از محققان امروز، 11 آذرماه در شرکت توزیع برق شیراز برگزار شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز در این مراسم گفت: با تکیه بر ظرفیت های داخلی می توانیم گام های پرتوانی در راستای پیشرفت صنعت و ارتقا بهره وری برداریم.

محمدرضا سلاحی، این ابداع ارزشمند را حاصل اعتماد صنعت برق و همکاری متقابل با محققان کشور دانست و افزود: استفاده از این فیوزهای هوشمند برق می‌تواند میزان حوادث را بطور قابل ملاحظه ای کاهش داده و مسیر ما به‌سوی شبکه کاملا هوشمند هموارتر کند.

در ادامه این مراسم، مدیر دفتر تحقیقات شرکت توزیع برق شیراز گفت: این دستاورد صنعتی حاصل پژوهش مشترک دفتر تحقیقات شرکت توزیع نیروی برق شیراز و شرکت دانش بنیان محور آزمای فارس است.

علیرضا خواجه با قدردانی از حمایت های مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز به تشریح جزییاتی از این محصول پرداخت و افزود: سایز این فیوز کوچک به اندازه فیوز دوپل است و با نصب در زیرکنتور مشترکین می تواند حفاظت های جریان، اضافه و کاهش ولتاژ، حفاظت جان (جریان نشتی) را بصورت یکپارچه انجام دهد.

وی افزود: این فیوز کاملا مقرون به صرفه واقتصادی است و می تواند از کلیه تجهیزات برقی مشترکین در برابر نوسان ولتاژ محفاظت کند.

مدیر دفتر تحقیقات شرکت توزیع برق شیراز اظهار امیدواری کرد با استفاده از این محصول دانش بنیان آمار تلفات انسانی ناشی از برق گرفتگی ناشی و جریان های نشتی کاهش یافته و از اتصالات بدنه نیز جلوگیری شود.

خواجه ادامه داد: از دیگر ویژگی های این فیوز هوشمند می توان به قابلیت تنظیم مقدار و زمان عملکرد از طریق نرم افزار اشاره کرد و این محصول قابلیت ارتباط با اپلیکیشن های موبایل از طریق بلوتوث را دارد.

وی ادامه داد: این محصول استراتژیک دارای نمایشگرهای خطا به منظور تشخیص نوع عیب جهت مشترک است و با برخورداری از حافظه پاک نشدنی در زمان قطعی برق امکان ثبت و رویت رخدادهای خطا با تاریخ و زمان دقیق را دارد.

رئیس پارک علم و فناوری فارس نیز در این مراسم با تقدیر از تلاش های شرکت توزیع نیروی برق شیراز در راستای پرداختن به مباحث دانش بنیان گفت: ظرفیت عظیم شرکت های دانش بنیان در پارک علم و فناوری فارس پشتوانه بزرگی برای صنعت کشور و استان فارس است.

به گزارش سینا و به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق شیراز، امین ذوالقدر، پیوند مراکز علمی با صنعتی را به فال نیک گرفت و تولیدات شرکت های دانش بنیان را راهگشای چالش های صنعتی اعلام کرد.

نوشته رونمایی از فیوز هوشمند در شیراز اولین بار در خبرگزاری سیناپرس. پدیدار شد.

ZaKi

Who is mahdizk? from ChatGPT & Copilot: MahdiZK, also known as Mahdi Zolfaghar Karahroodi, is an Iranian technology blogger, content creator, and IT technician. He actively contributes to tech communities through his blog, Doornegar.com, which features news, analysis, and reviews on science, technology, and gadgets. Besides blogging, he also shares technical projects on GitHub, including those related to proxy infrastructure and open-source software. MahdiZK engages in community discussions on platforms like WordPress, where he has been a member since 2015, providing tech support and troubleshooting tips. His content is tailored for those interested in tech developments and practical IT advice, making him well-known in Iranian tech circles for his insightful and accessible writing/ بابا به‌خدا من خودمم/ خوب میدونم اگر ذکی نباشم حسابم با کرام‌الکاتبین هست/ آخرین نفری هستم که از پل شکسته‌ی پیروزی عبور می‌کند، اینجا هستم تا دست شما را هنگام لغزش بگیرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا