هوش مصنوعی

اپل با سرمایه‌گذاری ۵۰۰ میلیارد دلاری، آینده هوش مصنوعی را در آمریکا شکل می‌دهد

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

اپل وعده داد که در هیوستون سرورهای هوش مصنوعی بسازد و ۵۰۰ میلیارد دلار در ایالات متحده سرمایه‌گذاری کند.

اپل اعلام کرد که قصد دارد در چهار سال آینده ۵۰۰ میلیارد دلار هزینه کند و ۲۰ هزار شغل ایجاد نماید؛ کارخانه تگزاس قرار است در سال ۲۰۲۶ افتتاح شود.

چند روز پس از دیدار مدیرعامل اپل با رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، این شرکت اعلام کرد که قصد دارد در چهار سال آینده ۵۰۰ میلیارد دلار در ایالات متحده سرمایه‌گذاری کند و ۲۰ هزار نفر را استخدام کند. همچنین یک کارخانه در تگزاس برای ساخت ماشین‌آلاتی که به توسعه هوش مصنوعی کمک خواهند کرد، افتتاح خواهد کرد.

تیم کوک، مدیرعامل اپل، در این بیانیه گفت:« ما نسبت به آینده نوآوری آمریکایی خوش‌بین هستیم و افتخار می‌کنیم که بر اساس سرمایه‌گذاری‌های طولانی‌مدت خود در ایالات متحده این گام را برداریم.»

اپل پیش از این نیز در دوران ریاست‌جمهوری بایدن و ترامپ وعده‌های مشابهی داده بود، هرچند که برخی از این وعده‌ها هنوز اجرایی نشده است.

با سرمایه‌گذاری خود، اپل اعلام کرد که ساخت سرورهای هوش مصنوعی را در یک کارخانه جدید ۲۵۰،۰۰۰ فوت مربعی در هیوستون آغاز خواهد کرد. این سرورها که توسط شرکت تایوانی فاکسکان ساخته خواهند شد، به این شرکت کمک خواهند کرد تا ظرفیت مرکز داده خود را در ایالت‌های کارولینای شمالی، اورگان، آریزونا و نوادا گسترش دهد.

اگرچه اپل به تولید عمده محصولات خود مانند آیفون‌ها، آی‌پدها و مک‌ها در آسیا ادامه خواهد داد، اما این شرکت اکنون با تهدید تعرفه‌ها بر محصولات تولید شده در خارج از کشور مواجه است. بیشتر آیفون‌ها در چین ساخته می‌شوند و تعرفه‌های ۱۰ درصدی ایالات متحده بر روی تمام محصولات چینی از این ماه اعمال شده است.

Adblock test (Why?)

لینک مطلب اصلی

ZaKi

Who is mahdizk? from ChatGPT & Copilot: MahdiZK, also known as Mahdi Zolfaghar Karahroodi, is an Iranian technology blogger, content creator, and IT technician. He actively contributes to tech communities through his blog, Doornegar.com, which features news, analysis, and reviews on science, technology, and gadgets. Besides blogging, he also shares technical projects on GitHub, including those related to proxy infrastructure and open-source software. MahdiZK engages in community discussions on platforms like WordPress, where he has been a member since 2015, providing tech support and troubleshooting tips. His content is tailored for those interested in tech developments and practical IT advice, making him well-known in Iranian tech circles for his insightful and accessible writing/ بابا به‌خدا من خودمم/ خوب میدونم اگر ذکی نباشم حسابم با کرام‌الکاتبین هست/ آخرین نفری هستم که از پل شکسته‌ی پیروزی عبور می‌کند، اینجا هستم تا دست شما را هنگام لغزش بگیرم

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x