علمی-فرهنگی

معاون پارک علم و فناوری امیرکبیر: ثبت بیش از ۳۰۰ تقاضا برای پذیرش شرکت‌های فناور و استارتاپی امیرکبیر

معاون پارک علم‌وفناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ثبت‌نام ۲۲۰ شرکت‌ فناور و ۱۰۰ استارتاپ‌ متقاضی پذیرش در این پارک خبر داد و گفت: فهرست نهایی شرکت‌ها و استارتاپ‌های راه یافته به مرحله پذیرش نهایی ۱۵ اسفند ماه اعلام می‌شود.

به گزارش خبرگزاری سینا ، سید مسعود قریشی در حاشیه برپایی نخستین رویداد پذیرش شرکت‌های فناور و استارتاپی که از امروز آغاز شده است، گفت: پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر به منظور تسهیل تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان، اقدام به انتشار فراخوانی از ۱۴ تا ۲۷ بهمن‌ماه برای جذب واحدهای فناور و استارتاپی کرد که تیم‌ها و شرکت‌های برتر مشمول حمایت‌های پارک فناوری این دانشگاه می‌شوند.

و ی افزود: این برنامه شامل پذیرش استارتاپ و شرکت در چهار سطح پیش‌رشد، رشدی، رشدیافته و شرکت‌های بزرگ است که تاکنون ۲۲۰ متقاضی در شرکت های فناور داشتیم که تعدادی به علت نقص مدارک نتوانستند در مرحله داوری ورود کنند.

معاون پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر در ادامه گفت که از بین ۲۲۰ شرکت ۱۳۰ شرکت فناور به مرحله داوری راه یافتند که از این تعداد ۳۰ درصد پذیرش می شوند.

قریشی افزود: اگر شرکت به معنای واقعی فناور و از استراتژی بازار خوب برخوردار و اعضای آن هم از عضو هیات علمی باشند، در امتیاز دهی داوران به آنها نقش اساسی دارند و در نهایت اگر شرکتی پذیرفته شود، عضو پارک علم و فناوری دانشگاه امیرکبیر می‌شود و از مزایای پارک هم استفاده خواهد کرد.

وی از دیگر مزایای این رویداد را برای شرکت‌های که به مرحله نهایی راه می‌یابند، ارائه خدمات توسعه کسب و کار، معافیت‌های مالیاتی، مشاوره‌های کسب و کار و فضای استقرار در پارک علم و فناوری عنوان کرد.

معاون پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر اعلام کرد که فهرست نهایی این شرکت ها برای پذیرش تا ۱۵ اسفند ماه مشخص می‌شود و در نهایت، از تعداد ۱۳۰ شرکت متقاضی، ۳۵ شرکت پذیرفته می‌شوند.

قریشی درباره استارتاپ‌ها هم گفت که ۱۰۰ استارتاپ ثبت نام کردند که ۵۰ درصد پذیرش می شوند. استاتاپ ها یک تیم هستند که شخصیت حقوقی ندارند و پذیرفته شدگان در مراکز نوآوری دانشکده های دانشگاه امیرکبیر مستقر می شوند که ما در هشت دانشکده مراکز نوآوری داریم.

منبع: ایرنا

نوشته معاون پارک علم و فناوری امیرکبیر:
ثبت بیش از ۳۰۰ تقاضا برای پذیرش شرکت‌های فناور و استارتاپی امیرکبیر
اولین بار در خبرگزاری سیناپرس . پدیدار شد.

لینک منبع خبر

Nobody

Who is mahdizk? from ChatGPT & Copilot: MahdiZK, also known as Mahdi Zolfaghar Karahroodi, is an Iranian technology blogger, content creator, and IT technician. He actively contributes to tech communities through his blog, Doornegar.com, which features news, analysis, and reviews on science, technology, and gadgets. Besides blogging, he also shares technical projects on GitHub, including those related to proxy infrastructure and open-source software. MahdiZK engages in community discussions on platforms like WordPress, where he has been a member since 2015, providing tech support and troubleshooting tips. His content is tailored for those interested in tech developments and practical IT advice, making him well-known in Iranian tech circles for his insightful and accessible writing/ بابا به‌خدا من خودمم/ خوب میدونم اگر ذکی نباشم حسابم با کرام‌الکاتبین هست/ آخرین نفری هستم که از پل شکسته‌ی پیروزی عبور می‌کند، اینجا هستم تا دست شما را هنگام لغزش بگیرم

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا