اخبار دانش و فناوری

حملات میشینگ: تهدید جدید برای امنیت موبایل!

08 اسفند 1403 ساعت 19:47

به نظر می‌رسد حملات میشینگ تبدیل به تهدید جدید برای امنیت گوشی‌های موبایل شده‌اند. این نوع حملات بسیار خطرناک هستند.

بنا به گزارش جدید شرکت Zimperium، فیشینگ که در سال 2020 بسیار رایج بود، اکنون جای خود را به تهدیدی به نام حملات میشینگ داده است که نگرانی‌های فزاینده‌ای را به دنبال دارد.

منظور از حملات میشینگ چیست؟

میشینگ اصطلاحی است که Zimperium آن را ابداع کرده و شامل انواع روش‌های فیشینگ موبایلی می‌شود. از جمله اسمیشینگ (فیشینگ از طریق پیامک)، کویشینگ (فیشینگ از طریق کد QR)، فیشینگ صوتی، فیشینگ وای‌فای.

Zimperium می‌گوید که سازمان‌ها برای انجام امور تجاری خود، از جمله احراز هویت چند عاملی و برنامه‌های کاربردی موبایلی، به طور فزاینده‌ای به موبایل وابسته شده‌اند. مجرمان سایبری با آگاهی از این موضوع، حملات فیشینگ خود را به سمت دستگاه‌های تلفن همراه سوق داده‌اند و به راحتی از روش‌های سنتی مقابله با فیشینگ که برای رایانه‌های دسکتاپ طراحی شده‌اند، عبور می‌کنند.

حملات میشینگحملات میشینگ

شرکت زیمپریوم به طور جدی هشدار می‌دهد که سازمان‌ها و کسب‌وکارها باید فوراً به فکر امنیت ویژه برای دستگاه‌های موبایل باشند و اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهند.

برای مثال، حملات اسمیشینگ، که از طریق پیامک‌های جعلی انجام می‌شوند، اکنون به رایج‌ترین روش فیشینگ در موبایل تبدیل شده‌اند. این نوع حملات، 37 درصد از کل حملات فیشینگ در هند، 16 درصد در ایالات متحده و 9 درصد در برزیل را شامل می‌شوند. از طرفی دیگر، حملات کویشینگ، که از طریق تماس‌های تلفنی جعلی انجام می‌شوند، به عنوان یک تهدید جدید در حال ظهور هستند و در کشورهایی مانند ژاپن (17 درصد)، ایالات متحده (15 درصد) و هند (11 درصد) به طور قابل توجهی مشاهده می‌شوند. علاوه بر این، 3 درصد از وب‌سایت‌های فیشینگ از روشی به نام تغییر مسیر ویژه دستگاه استفاده می‌کنند. به این صورت که هنگام بازدید از این سایت‌ها با رایانه، محتوای بی‌خطر نمایش داده می‌شود، اما در دستگاه‌های موبایل، صفحات فیشینگ بارگیری می‌شوند.

بدافزار اندرویدی ضد فیشینگبدافزار اندرویدی ضد فیشینگ

Zimperium همچنین می‌گوید که حملات میشینگ، که ترکیبی از اسمیشینگ و کویشینگ هستند، در سال 2024  به اوج خود رسیدند و فقط در یک ماه بیش از 1000 حمله در روز ثبت شد. به گفته یکی از محققان شرکت زیمپریوم:

میشینگ فقط به معنای پیشرفت روش‌های سنتی کلاهبرداری موبایل نیست، بلکه نوعی حملات نوین را شامل می‌شود که با هدف بهره‌برداری از ویژگی‌ها و نقاط ضعف خاص دستگاه‌های تلفن همراه، مانند دوربین‌ها، طراحی شده‌اند. تحقیقات ما نشان می‌دهد که مهاجمان به طور فزاینده‌ای از روش‌های مختلف ارتباطی مخصوص تلفن همراه، از جمله پیامک، ایمیل، کدهای QR و کلاهبرداری صوتی (ویشینگ)، برای سوءاستفاده از رفتار کاربران و گسترش دامنه حملات خود استفاده می‌کنند.

صرف نظر از اینکه چه نامی برای این نوع حملات انتخاب می‌کنیم، حملات فیشینگ از طریق ایمیل همچنان خطرناک‌ترین تهدید محسوب می‌شوند. بهترین راه برای مقابله با این حملات، هوشیاری کامل است.

در گجت نيوز بخوانيد: ۸ روش برای افزایش امنیت گوشی های اندرویدی ناامیدی جدید برای اپل فن‌ها: خطر فیشینگ، آیفون را بیشتر از اندروید تهدید می‌کند با این اقدامات و ابزارها، امنیت گوشی سامسونگ خود را تضمین کنید

Adblock test (Why?)

منبع خبر

Nobody

Who is mahdizk? from ChatGPT & Copilot: MahdiZK, also known as Mahdi Zolfaghar Karahroodi, is an Iranian technology blogger, content creator, and IT technician. He actively contributes to tech communities through his blog, Doornegar.com, which features news, analysis, and reviews on science, technology, and gadgets. Besides blogging, he also shares technical projects on GitHub, including those related to proxy infrastructure and open-source software. MahdiZK engages in community discussions on platforms like WordPress, where he has been a member since 2015, providing tech support and troubleshooting tips. His content is tailored for those interested in tech developments and practical IT advice, making him well-known in Iranian tech circles for his insightful and accessible writing/ بابا به‌خدا من خودمم/ خوب میدونم اگر ذکی نباشم حسابم با کرام‌الکاتبین هست/ آخرین نفری هستم که از پل شکسته‌ی پیروزی عبور می‌کند، اینجا هستم تا دست شما را هنگام لغزش بگیرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا