سرگرمی

یوبی‌سافت هفته آینده حالت آفلاین بازی The Crew 2 را آزمایش خواهد کرد

تصمیم یوبی‌سافت برای پایان دادن به بازی The Crew در نگاه اول شاید به نظر یک اقدام ساده بیاید، اما در واقع به یک شکست بزرگ برای این شرکت تبدیل شد.

شاید تصور کنید که تعطیل کردن یک بازی مسابقه‌ای ۱۰ ساله فقط چند نفر را ناراحت کند، اما این تصمیم باعث ایجاد یک جنبش بزرگ علیه بازی‌های همیشه متصل به اینترنت، یک شکایت دسته‌جمعی ، تصویب یک قانون جدید در کالیفرنیا و اضافه شدن یک هشدار جدید در استیم شد. یوبی‌سافت در نهایت قول داد که حداقل برای بازی‌های The Crew 2 و The Crew Motorfest دیگر هرگز چنین کاری نکند.

امروز هفت ماه پس از این وعده، یوبی‌سافت اعلام کرد که همچنان به قول خود پایبند است و کار روی این پروژه در حال پیشرفت است. بازیکنان منتخب بر اساس تنظیمات و مشارکت قبلی آن‌ها در جامعه برای شرکت در یک آزمایش بازی که از ۳۰ آوریل (۱۰ اردیبهشت) آغاز می‌شود، دعوت خواهند شد.

طبق گفته گریگوری کورگی، تهیه‌کننده، حالت آفلاین بازی The Crew 2 یک «روش ترکیبی برای بازی» خواهد بود. اگرچه این فرآیند بیشتر از آنچه انتظار می‌رفت طول کشید، یوبی‌سافت به خاطر پیگیری جدی حالت آفلاین در نظرات یوتیوب و شبکه‌های اجتماعی تحسین شده است.

The Crew

اما این ممکن است باعث ایجاد انتظارات بیشتری در آینده شود. چندین پاسخ به ویدیوی به‌روزرسانی خواستار بازگرداندن بازی The Crew با حالت آفلاین شده‌اند و همچنین درخواست‌هایی برای انجام همین کار برای بازی‌های The Division و Ghost Recon Breakpoint وجود دارد.

برنامه فعلی این است که حالت آفلاین بازی The Crew 2 تا پایان سال ۲۰۲۵ عرضه شود در حالی که برای نسخه Crew Motorfest در آینده‌ای نامشخص اضافه می‌شود. کورگی به بازیکنان اطمینان داد که حالت آفلاین برای این بازی هم قطعا در راه است، اما در حال حاضر توسعه‌دهندگان بر پشتیبانی از آن به عنوان یک لایو سرویس تمرکز دارند.

۲۰ فیلم ترسناک که بر اساس داستان‌ واقعی ساخته شدند

Adblock test (Why?)

لینک منبع

ZaKi

Who is mahdizk? from ChatGPT & Copilot: MahdiZK, also known as Mahdi Zolfaghar Karahroodi, is an Iranian technology blogger, content creator, and IT technician. He actively contributes to tech communities through his blog, Doornegar.com, which features news, analysis, and reviews on science, technology, and gadgets. Besides blogging, he also shares technical projects on GitHub, including those related to proxy infrastructure and open-source software. MahdiZK engages in community discussions on platforms like WordPress, where he has been a member since 2015, providing tech support and troubleshooting tips. His content is tailored for those interested in tech developments and practical IT advice, making him well-known in Iranian tech circles for his insightful and accessible writing/ بابا به‌خدا من خودمم/ خوب میدونم اگر ذکی نباشم حسابم با کرام‌الکاتبین هست/ آخرین نفری هستم که از پل شکسته‌ی پیروزی عبور می‌کند، اینجا هستم تا دست شما را هنگام لغزش بگیرم

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x