علمی-فرهنگی

کسب‌وکارها و مدیران منابع انسانی برای جذب نخبگان به المپیک فناوری آمدند؛ هدف اصلی المپیک فناوری، شناسایی نخبگان و استعدادهای برتر

 

 

معاون توسعه فناوری و نوآوری پارک فناوری پردیس، هدف اصلی این رویداد را شناسایی استعدادهای برتر و ایجاد زمینه اشتغال آنان در اکوسیستم نوآوری کشور دانست و از برگزاری نشست مدیران منابع انسانی برای تحقق این هدف خبر داد و گفت: دومین دوره المپیک فناوری با حضور بیش از ۱۲ هزار نفر از داخل و بیش از هزار نفر از ۶۰ کشور جهان در حوزه‌های مختلف فناوری آغاز به کار کرد.

به گزارش میترا سعیدی‌کیا؛ خبرگزاری سینا ، مجتبی جباری‌پور، معاون توسعه فناوری و نوآوری پارک فناوری پردیس، در افتتاحیه دومین دوره المپیک فناوری با خوش‌آمدگویی به شرکت‌کنندگان، اظهار کرد: المپیک فناوری با هدف شناسایی نخبگان و استعدادهای مهارتی در حوزه‌های فناوری طراحی شده و در گام بعدی، زمینه به‌کارگیری آنان در شرکت‌های فناوری و اکوسیستم نوآوری کشور فراهم می‌شود.

وی با اشاره به ظرفیت راهبردی این رویداد در سطح منطقه و جهان، خاطرنشان کرد: المپیک فناوری ظرفیتی است برای معرفی ایران به‌عنوان مرجع همکاری‌های فناورانه و ارتقای سطح فنی از طریق جذب استعدادهای ملی و بین‌المللی.

معاون توسعه فناوری و نوآوری پارک پردیس با بیان گزارشی از دوره پیشین، افزود: دوره اول با حضور ۶۰۰۰ نفر برگزار شد، اما در این دوره با توسعه حوزه‌های رقابتی، بیش از ۱۲ هزار نفر در حوزه‌های برنامه‌نویسی، هوش مصنوعی، امنیت سایبری، رباتیک و اینترنت اشیاء به رقابت می‌پردازند.

جباری‌پور توسعه بخش بین‌المللی را از ویژگی‌های برجسته این دوره عنوان کرد و گفت: بیش از ۱۰۰۰ نفر از ۶۰ کشور جهان در المپیک دوم حضور دارند و رقابت‌کنندگانی از ۱۶ کشور نیز در مراسم افتتاحیه حاضر هستند.

وی از برگزاری نشست مدیران سرمایه انسانی در حاشیه این رویداد خبر داد و توضیح داد: با حضور مدیران منابع انسانی، زمینه برای جذب نخبگان شناسایی‌شده در المپیک فراهم می‌شود.

به گفته جباری‌پور، این رویداد بین‌المللی، علاوه بر توسعه برند ایران در عرصه رقابت‌های فناورانه، به محک توانمندی‌های نخبگان ایرانی در سطح جهانی و توسعه همکاری‌های بین‌المللی منجر خواهد شد.

وی در پایان از حامیان و مجریان این رویداد شامل مؤسسه دانشمند، شرکت‌های فناور در حوزه‌های برنامه‌نویسی، هوش مصنوعی، امنیت سایبری و رباتیک، و همچنین مجموعه‌های اجرایی تقدیر کرد.

 

نوشته کسب‌وکارها و مدیران منابع انسانی برای جذب نخبگان به المپیک فناوری آمدند؛
هدف اصلی المپیک فناوری، شناسایی نخبگان و استعدادهای برتر
اولین بار در خبرگزاری سیناپرس . پدیدار شد.

ZaKi

Who is mahdizk? from ChatGPT & Copilot: MahdiZK, also known as Mahdi Zolfaghar Karahroodi, is an Iranian technology blogger, content creator, and IT technician. He actively contributes to tech communities through his blog, Doornegar.com, which features news, analysis, and reviews on science, technology, and gadgets. Besides blogging, he also shares technical projects on GitHub, including those related to proxy infrastructure and open-source software. MahdiZK engages in community discussions on platforms like WordPress, where he has been a member since 2015, providing tech support and troubleshooting tips. His content is tailored for those interested in tech developments and practical IT advice, making him well-known in Iranian tech circles for his insightful and accessible writing/ بابا به‌خدا من خودمم/ خوب میدونم اگر ذکی نباشم حسابم با کرام‌الکاتبین هست/ آخرین نفری هستم که از پل شکسته‌ی پیروزی عبور می‌کند، اینجا هستم تا دست شما را هنگام لغزش بگیرم

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x