سرگرمی

کریستوفر نولان احتمالا دیگر هرگز با برادران وارنر کار نخواهد کرد

تصاحب شرکت برادران وارنر توسط غول دنیای استریم، نتفلیکس، احتمال بازگشت کریستوفر نولان به این کمپانی قدیمی را تقریبا به صفر رسانده است؛ اتفاقی که ریشه در اختلافات عمیق این کارگردان با فرهنگ پخش آنلاین دارد.

به نقل از FandomWire ، سال‌ها بود که نام کریستوفر نولان و کمپانی برادران وارنر جدایی‌ناپذیر به نظر می‌رسید. این استودیو با اعتماد کامل، بودجه‌های کلانی را برای پروژه‌های جاه‌طلبانه‌ای همچون سه‌گانه شوالیه تاریکی از دنیای دی سی ، Inception، Interstellar و Dunkirk در اختیار او قرار می‌داد؛ حتی با وجود اینکه روایت‌های نولان اغلب ساختارشکنی‌های خاص خود را داشتند. اما شکاف میان این دو غول سینمایی از سال ۲۰۲۰ آغاز شد و اکنون با تغییر مالکیت وارنر، به نظر می‌رسد راه بازگشتی باقی نمانده است.

اختلافات از زمانی علنی شد که برادران وارنر در تصمیمی جنجالی، استراتژی پخش همزمان فیلم‌ها در سالن‌های سینما و سرویس استریم را در پیش گرفت. نولان این اقدام را تهدیدی مستقیم برای ماهیت سینما تلقی کرد و در نهایت با جدا شدن از وارنر، برای ساخت آثار بعدی خود به استودیوی یونیورسال پیکچرز پیوست. اکنون با خرید برادران وارنر توسط نتفلیکس، فاصله میان نولان و خانه قدیمی‌اش بیشتر شده است، چرا که سیاست‌های نتفلیکس دقیقا در نقطه مقابل ارزش‌های این کارگردان قرار دارد.

کریستوفر نولان هرگز مخالفت خود را با رویکرد فیلمسازی و توزیع نتفلیکس پنهان نکرده است. او در مصاحبه‌ای در سال ۲۰۱۷ به شدت از سیاست‌های این پلتفرم انتقاد کرد و گفت:

«نتفلیکس خصومت عجیبی با حمایت از فیلم‌های اکران سینمایی دارد. آن‌ها سیاستی نابخردانه دارند که همه چیز باید همزمان استریم و اکران شود؛ مدلی که مشخصا برای صنعت سینما ناپایدار است. به همین دلیل آن‌ها عملا وارد بازی اصلی نمی‌شوند و به نظرم فرصت بزرگی را از دست می‌دهند.»

نولان همواره طرفدار بازه زمانی استاندارد (مانند پنجره ۹۰ روزه اکران) بوده و حتی از رویکرد آمازون استودیوز به عنوان الگویی مناسب برای پلتفرم‌های استریم یاد کرده است. اما گزارش‌های اخیر حاکی از آن است که نتفلیکس به دنبال کاهش بازه اکران سینمایی به حدود ۱۷ روز است؛ موضوعی که صحت نگرانی‌های نولان را تایید می‌کند.

اگرچه از نظر فنی برند برادران وارنر پس از ادغام کامل با نتفلیکس احتمالا همچنان وجود خواهد داشت (مانند وضعیت فاکس قرن بیستم زیر نظر دیزنی یا MGM زیر نظر آمازون)، اما برای نولان این تمایز اهمیتی نخواهد داشت. نولان که سینما را برای تجربه IMAX و فرمت ۷۰ میلی‌متری می‌سازد، به لوگوی شرکت‌ها وفادار نیست، بلکه به فلسفه توزیع و کنترل کیفیت پایبند است. پیش از این وقتی از او پرسیده شد آیا حاضر است فیلمی برای نتفلیکس بسازد، صراحتا پاسخ داد: «نه؛ اصلا چرا باید چنین کاری کرد؟»

با توجه به تلاش نتفلیکس برای برتری دادن استریم بر سالن‌های سینما، به نظر می‌رسد پرونده همکاری یکی از بزرگترین کارگردانان معاصر با شرکت برادران وارنر برای همیشه بسته شده باشد.

Adblock test (Why?)

منبع

ZaKi

Who is mahdizk? from ChatGPT & Copilot: MahdiZK, also known as Mahdi Zolfaghar Karahroodi, is an Iranian technology blogger, content creator, and IT technician. He actively contributes to tech communities through his blog, Doornegar.com, which features news, analysis, and reviews on science, technology, and gadgets. Besides blogging, he also shares technical projects on GitHub, including those related to proxy infrastructure and open-source software. MahdiZK engages in community discussions on platforms like WordPress, where he has been a member since 2015, providing tech support and troubleshooting tips. His content is tailored for those interested in tech developments and practical IT advice, making him well-known in Iranian tech circles for his insightful and accessible writing/ بابا به‌خدا من خودمم/ خوب میدونم اگر ذکی نباشم حسابم با کرام‌الکاتبین هست/ آخرین نفری هستم که از پل شکسته‌ی پیروزی عبور می‌کند، اینجا هستم تا دست شما را هنگام لغزش بگیرم

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x