علمی-فرهنگی

وزیر علوم: ۸۵ درصد صندلی‌های دانشگاه پر شد!

حسین سیمایی صراف در مراسم روز پرچم و آغاز سال تحصیلی دانشگاه تهران، با گرامیداشت یاد شهدای استاد، دانشجو و دانشگاهیان، به‌ویژه شهدای دانشگاه تهران، اظهار کرد: یاد و نام رهبر شهید انقلاب، بزرگ‌ترین حامی حوزه آموزش، پژوهش و فناوری کشور و سیاستگذار فرهیخته ایران عزیز را که برای ایران جان فدا کرد، گرامی می‌داریم.

به گزارش سیناپرس، وی همچنین یاد شهدای دانشگاه تهران از جمله شهید دکتر کمال خرازی، شهید دکتر علی لاریجانی و پنج شهید دانشجوی دانشگاه را گرامی داشت.

سیمایی صراف با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید گفت: دانشجویان ما در مقطع کارشناسی پس از چند ماه دوری از دانشگاه با شور و شوق سال تحصیلی را آغاز کردند و طبق گزارش‌هایی که دریافت کرده‌ام، تقریباً برای نخستین بار و به‌صورت بی‌سابقه، دانشگاه‌ها در مقطع کارشناسی با بیش از ۸۵ درصد حضور دانشجویان آغاز به کار کردند.

وزیر علوم افزود: دانشجویان ما با اشتیاق به دانشگاه آمدند؛ چراکه دانشگاه فقط محل یادگیری نیست، بلکه محل زندگی دانشجوست. زیست دانشجویی برای دانشجو یک ارزش است؛ در دانشگاه است که شخصیت دانشجو شکل می‌گیرد، هویت او ساخته می‌شود و تربیت می‌شود.

وی اظهار کرد: دانشجویان ما قدر این زندگی را می‌دانند و امیدوارم خودشان حافظ و تداوم‌بخش این زیست دانشجویی باشند و قدر لحظات عمرشان در دانشگاه را بدانند.

پرچم نماد وحدت و یکپارچگی سرزمینی و استقلال ماست

وزیر علوم در ادامه با اشاره به پرچم جمهوری اسلامی ایران گفت: پرچم نشانه چیست؟ در این جنگ، دشمن همه مؤلفه‌های پرچم را هدف گرفت. پرچم نشانه وحدت و یکپارچگی سرزمینی ما، نشانه استقلال و نشانه حاکمیت ماست و آمریکا و اسرائیل دقیقاً دنبال تغییر رژیم، تجزیه ایران و تقسیم ایران بودند.

وی تأکید کرد: به همین خاطر پرچم مقدس است و ما آن را حفظ خواهیم کرد و اجازه نمی‌دهیم کسی به این پرچم اهانت کند.

وزیر علوم خطاب به دانشجویان گفت: ممکن است شما دانشجویان عزیز تاریخ معاصر را کمتر دیده یا خوانده باشید. در بعد از انقلاب به چشم دیدیم کسانی با نظام حتی اختلاف نظر داشتند و مشکل داشتند و به‌صورت کتبی، قدمی یا قلمی حرکت می‌کردند، اما وقتی می‌خواستند وصیت کنند، می‌نوشتند ما را در پرچم جمهوری اسلامی ایران کفن کنید.

وی افزود: بروید بخوانید و ببینید چه کسانی این را گفته‌اند؛ کسانی که اختلاف نظر عمیق سیاسی داشتند، اما ایران را کسی نمی‌خواست به خاطر اختلافات از دست بدهد.

سیمایی صراف در ادامه با تأکید بر رعایت اصول اخلاقی در محیط دانشگاه اظهار کرد: امیدوارم سال تحصیلی ما با منش دانشگاهی، آراستگی و یک زیست اخلاقی توسط همه ما اداره شود. استاد، دانشجو، کارمند و همیار علمی، همه با هم دست به دست هم دهیم تا محیط دانشگاه، محیطی آراسته و متناسب با شأن دانشگاه، با زیست اخلاقی و زیست آکادمیک باشد.

وی گفت: همه برای وحدت ملی و انسجام ملی که مورد تأکید رهبر معظم انقلاب نیز هست، بکوشیم.

اول مهر به نام روز بزرگداشت پرچم در تقویم به تصویب رسیده است

وزیر علوم با اشاره به نامگذاری اول مهر به عنوان روز بزرگداشت پرچم گفت: روز اول مهر به نام «روز بزرگداشت پرچم» در تقویم جمهوری اسلامی ایران به تصویب رسیده است. ما باید روز اول مهر این مراسم را برگزار می‌کردیم، اما از آنجا که اول مهر امسال روز چهارشنبه بود و دانشگاه هنوز رونق لازم را نداشت، در روز چهارم مهر این مراسم را برگزار کردیم که روز شکست حصر آبادان نیز هست.

سیمایی صراف از دانشجویان خواست درباره تاریخ جنگ مطالعه کنند و گفت: مصرانه می‌خواهم به عنوان یک موضوع تاریخی، دانشجویان ما بروند تاریخ جنگ را بخوانند. منابع زیاد و مستقل و بی‌طرف هم وجود دارد. ببینید چه بر ایران و چه بر این پرچم گذشته و دشمنی‌هایی را که با ایران انجام شده است، مطالعه کنید.

در روز بزرگداشت پرچم، پرچم دیگری کنار پرچم ایران قرار نگیرد

به نقل از ایسنا، وزیر علوم با طرح یک درخواست گفت: یک عذرخواهی می‌کنم و یک خواهش دارم؛ در روز بزرگداشت پرچم، هیچ پرچم دیگری نباید کنار پرچم ایران قرار بگیرد. پرچم ایران در واقع وحدت‌بخش همه ماست.

وی افزود: ان‌شاءالله امسال که سال اول برگزاری این مراسم بوده است، به‌تدریج بزرگداشت این روز را همان‌گونه که به تصویب رسیده و در تقویم آمده، رعایت خواهیم کرد.

ZaKi

Who is mahdizk? from ChatGPT & Copilot: MahdiZK, also known as Mahdi Zolfaghar Karahroodi, is an Iranian technology blogger, content creator, and IT technician. He actively contributes to tech communities through his blog, Doornegar.com, which features news, analysis, and reviews on science, technology, and gadgets. Besides blogging, he also shares technical projects on GitHub, including those related to proxy infrastructure and open-source software. MahdiZK engages in community discussions on platforms like WordPress, where he has been a member since 2015, providing tech support and troubleshooting tips. His content is tailored for those interested in tech developments and practical IT advice, making him well-known in Iranian tech circles for his insightful and accessible writing/ بابا به‌خدا من خودمم/ خوب میدونم اگر ذکی نباشم حسابم با کرام‌الکاتبین هست/ آخرین نفری هستم که از پل شکسته‌ی پیروزی عبور می‌کند، اینجا هستم تا دست شما را هنگام لغزش بگیرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا