علمی-فرهنگی

نخستین شعبه فرهنگستان علوم ایران در شیراز تأسیس می‌شود

رئیس دانشگاه شیراز از تأسیس نخستین شعبه فرهنگستان علوم ایران در این شهر خبر داد و گفت: این شعبه به‌زودی در شیراز راه‌اندازی خواهد شد.

علیرضا افشاری‌فر امروز، ۲۳ شهریور ماه در حاشیه‌ جلسه‌ای که با حضور رئیس شاخه علوم پایه فرهنگستان علوم کشور، برخی از رؤسای مراکز علمی شهر شیراز و جمعی از اعضای وابسته و پیوسته فرهنگستان علوم مقیم شیراز در دانشگاه شیراز ترتیب یافت؛ با اشاره به جایگاه علمی و دانشگاهی شیراز و استان فارس گفت: وجود چهره‌های تراز اول علمی در این شهر، به‌ویژه حضور یک‌سوم (حدود سی‌نفر) از اعضای وابسته و پیوسته فرهنگستان علوم در استان فارس، موجب شد تا موضوع تأسیس نخستین شعبه فرهنگستان علوم ایران در شهر شیراز را مطرح کنیم.

وی، هم‌افزایی علمی و تقویت همکاری‌های میان‌رشته‌ای، ارتقاى سياست‌ها و پژوهش‌هاى راهبردى، شناسایی و اولویت‌بندی مسائل علمی، گسترش تعاملات ملی و بین‌المللی و توسعه آموزش را از اهداف اصلی راه‌اندازی این شعبه در استان فارس برشمرد و گفت: تعیین اولویت‌های پژوهشی استان، ارائه راهکارهای مبتی‌بر پژوهش‌ها برای حل مسائل استان و ارتقای کیفیت آموزش و پژوهش دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان از دیگر اهداف راه‌اندازی شعبه فرهنگستان علوم در شیراز است.

رئیس دانشگاه شیراز با بیان اینکه دولت هیچ یاوری جز دانشگاه‌ها ندارد؛ از نبود هیچ سازوکار مشخصی و ارتباط سیستمی مستقیمی با دولت انتقاد کرد و گفت: امید است با تشکیل این شعبه و گسترش چنین فضاهایی ارتباط بهتر و بیشتری با دولت فراهم کرد و به حل مسائل و مشکلات جامعه کمک کرد؛ چراکه حضور دانشگاه‌های مهم و توانمند در استان فرصت مغتنمی را در این زمینه فراهم می‌کند.

رئیس شاخه علوم پایه فرهنگستان علوم کشور نیز ضمن ابراز امیدواری از تأسیس نخستین شعبه فرهنگستان علوم ایران در شیراز، باتوجه به حضور دانشگاه‌ها و مراکز علمی معتبر در این استان و اقامت حدود ۳۰نفر از اعضای فرهنگستان علوم در این شهر، گفت: این اقدام به تحقق اهداف فرهنگستان کمک شایانی می‌کند و می‌تواند به یکپارچگی ما کمک کند.

موسوی موحد از حمایت نهادهای مختلف ازجمله معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بنیاد ملی علم و… در زمینة تأسیس شعبه جنوب کشور فرهنگستان علوم ایران در شیراز خبر و پیشنهاد داد: یک هسته کوچک و یک دبیر علمی برای پیشبرد کارها مشخص شود.

راه‌اندازی یک شبکه علمی استانی، پیوند پیشکسوتان با نخبگان جوان، جذب حمایت های مالی، برگزاری نشست‌های علمی و عمومی از دیگر پیشنهادات وی برای راه‌اندازی شعبه فرهنگستان علوم ایران در شیراز بود.

به گزارش سینا، در این نشست‌ هم‌اندیشی که به دعوت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه شیراز تشکیل شد؛ مسؤولان مراکز علمی مختلف استان فارس، ازجمله رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی فارس، صنعتی شیراز، ISC، پارک علم و فناوری، بنیاد ملی نخبگان فارس و بیش‌از ۳۰ نفر از اساتید برجسته و اعضای فرهنگستان علوم ایران حضور داشتند و شیوه چگونگی تأسیس و آغاز به‌کار این شعبه در شیراز را بررسی و دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود را مطرح کردند.

نوشته نخستین شعبه فرهنگستان علوم ایران در شیراز تأسیس می‌شود اولین بار در خبرگزاری سیناپرس . پدیدار شد.

ZaKi

Who is mahdizk? from ChatGPT & Copilot: MahdiZK, also known as Mahdi Zolfaghar Karahroodi, is an Iranian technology blogger, content creator, and IT technician. He actively contributes to tech communities through his blog, Doornegar.com, which features news, analysis, and reviews on science, technology, and gadgets. Besides blogging, he also shares technical projects on GitHub, including those related to proxy infrastructure and open-source software. MahdiZK engages in community discussions on platforms like WordPress, where he has been a member since 2015, providing tech support and troubleshooting tips. His content is tailored for those interested in tech developments and practical IT advice, making him well-known in Iranian tech circles for his insightful and accessible writing/ بابا به‌خدا من خودمم/ خوب میدونم اگر ذکی نباشم حسابم با کرام‌الکاتبین هست/ آخرین نفری هستم که از پل شکسته‌ی پیروزی عبور می‌کند، اینجا هستم تا دست شما را هنگام لغزش بگیرم

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x