نحوه ارتباط افراد صاحب ایده و نوآوری با سرمایه‌گذار خارجی

راه‌های همکاری و نحوه ارتباط افراد صاحب ایده و نوآوری با سرمایه‌گذار خارجی در نهمین رویداد AUT TALK با حضور مدیر عامل پلتفرم جهانی نوآوری و فناوری (GITP) در دانشگاه صنعتی امیرکبیر بررسی و به اشتراک گذاشته شد.

علی علیزاده، رئیس اداره انجمن‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اعلام این خبر گفت: این رویداد با استقبال گسترده دانشجویان، اساتید و صاحبان شرکت برگزار شد و فرصتی بسیار مناسب را جهت تبادل تجربیات و استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذاری و پیشبرد ایده‌های نو دانشجویان توسط رافل چان از سرمایه‌گذاران کشور مالزی و مدیر عامل پلتفرم جهانی نوآوری و فناوری (GITP) فراهم کرد.

وی افزود: چان در مورد کلیات روند کاری شرکت خود، دستاوردهای مختلف شرکت، تجربیات موفق در زمینه کسب و کار و سرمایه‌گذاری‌های انجام ‌شده در کشورهای مختلف و علاقه خود به‌منظور همکاری با دانشجویان ایرانی و سرمایه‌گذاری در کشور ایران سخنانی را ایراد کرد.

رئیس اداره انجمن‌های علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطر نشان کرد: پس از سخنرانی چان، دانشجویان سؤالات و چالش‌های مربوط به همکاری و نحوه سرمایه‌گذاری برای ایده‌های خود را مطرح کردند و پاسخ لازم توسط چان ارائه شد.

رئیس اداره انجمن‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر یادآور شد: در پایان، راه‌های همکاری و نحوه ارتباط افراد صاحب ایده و نوآوری با سرمایه‌گذار خارجی به اشتراک گذاشته شد.

وی گفت: رویدادهای Aut Talk در راستای رسیدن به اهداف کلان دانشگاه که تبدیل شدن به دانشگاه‌های نسل سوم است، با شعار «تجربیات شایسته ترویج» برگزار می‌شود. این رویداد در سال ۱۳۹۸ در دانشگاه صنعتی امیرکبیر پایه‌گذاری شد که تمرکز آن بر روی حوزه کارآفرینی و توسعه کسب و کار است.

علیزاده تاکید کرد: این رویداد به صورت سخنرانی یک کارآفرین موفق و برجسته به شیوه داستان گویی است که در آن، سخنران فرصت دارد تا در مدت ۲۰ دقیقه بعد از معرفی خود و سازمان یا کسب و کار مربوطه، تجربیات موفق یا ناموفق خود در مسیر راه‌اندازی کسب و کار و چالش‌های موجود در آن را به صورت خلاقانه و جذاب ارائه کند. در ۳۰ دقیقه دیگر پس از اتمام بخش اول برنامه، پرسش و پاسخ بین کارآفرین و مخاطبان، ارائه ایده نسبت به چالش‌های مطرح شده و یا دغدغه‌های آن‌ها در زمینه فعالیت آن کارآفرین مطرح می‌شود.

رئیس اداره انجمن‌های علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در ادامه افزود: مخاطبان این رویداد، اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه و نماینده‌هایی از شرکت‌های دانش‌بنیان و نوپا هستند که به حوزه کارآفرینی و ایده‌پردازی علاقه‌مند هستند و در این رویداد علاوه بر کسب تجربه از کارآفرینان، می‌توانند ایده‌ها و نظرات خود را جهت بهبود و افزایش بهره‌وری مجموعه مربوطه اعلام کنند.

وی گفت: همچنین در این رویداد، مدیران ارشد سازمان مدعو حضور داشته و همین امر زمینه‌ساز ارتباط بیشتر و مؤثرتر بدنه دانشگاه با مجموعه و انتقال بهتر تجربیات است.

علیزاده تاکید کرد: کارآفرینان می‌توانند جهت معرفی هرچه بهتر مجموعه خود و تعامل بیشتر با دانشگاهیان به مدت سه روز قبل از رویداد اصلی برنامه‌های تکمیلی از جمله نشست‌های تخصصی و عمومی، برپایی غرفه و عرضه فناوری‌های مربوط به محصولات خود، برگزاری مسابقات و … در دانشگاه داشته باشند.

به گزارش سیناپرس به نقل از دانشگاه امیرکبیر، تاکنون چندین دوره Aut Talk با حضور کارآفرینان برتر کشور در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شده است.

نوشته نحوه ارتباط افراد صاحب ایده و نوآوری با سرمایه‌گذار خارجی اولین بار در خبرگزاری سیناپرس | اخبار علمی ایران و جهان. پدیدار شد.

لینک منبع خبر


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.