اخبار دانش و فناوری

ناهماهنگی در سامانه عوارض خودرو؛ معضل پلاک‌های آلوده به کجا رسید؟









ناهماهنگی در سامانه عوارض خودرو؛ معضل پلاک‌های آلوده به کجا رسید؟


«در راستای اجرای آن ماده قانونی که به پلیس اجازه داده پلاک‌هایی را که بیش از یک سال در انبار مانده‌اند آزاد کند و دوباره وارد چرخه استفاده کند، این موضوع یکی از معضلات جدی به شمار می‌آید. همان‌طور که خودتان هم اشاره کردید، ما پلاکی را به شخصی واگذار می‌کنیم، اما بعداً متوجه می‌شویم که روی این پلاک از قبل مبالغی تحت عنوان عوارض شهرداری و آزادراهی باقی مانده است.»




تبلیغات






تبلیغات

رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به مشکلات ناشی از واگذاری پلاک‌های دارای عوارض معوق در زمان تعویض پلاک، از ناهماهنگی برخی شهرداری‌ها در ثبت اطلاعات عوارض در سامانه ملی «سمیع» انتقاد کرد و خواستار ورود وزارت کشور برای رفع این معضل شد. 

به گزارش ایسنا، سردار سید تیمور حسینی، درباره مشکل واگذاری پلاک‌های آلوده (پلاک‌هایی که دارای عوارض معوق است)، گفت: ما در موضوع دریافت عوارض شهرداری با یک ناهماهنگی مواجه هستیم و آن این است که همه موظف هستند اطلاعات را در یک بستر سامانه‌ای به نام «سمیع» (سامانه ملی یکپارچه عوارض خودرو) که از طرف وزارت کشور معرفی شده است، ثبت و تبادل کنند. 

وی افزود: برخی از شهرداری‌ها متأسفانه قائل به این نیستند که اطلاعات و دیتاهای خود را از طریق سامانه سمیع تبادل کنند. این ناهماهنگی باید از طرف وزارت کشور و شهرداری‌ها از طریق سازمان همیاری شهرداری‌ها که زیر مجموعه وزارت کشور است، حل و فصل شود. پلیس نیز مطالبه‌گر همین مسئله است. 

سردار حسینی با اشاره به ماده قانونی مربوطه خاطرنشان کرد: در راستای اجرای آن ماده قانونی که به پلیس اجازه داده پلاک‌هایی را که بیش از یک سال در انبار مانده‌اند آزاد کند و دوباره وارد چرخه استفاده کند، این موضوع یکی از معضلات جدی به شمار می‌آید. همان‌طور که خودتان هم اشاره کردید، ما پلاکی را به شخصی واگذار می‌کنیم، اما بعداً متوجه می‌شویم که روی این پلاک از قبل مبالغی تحت عنوان عوارض شهرداری و آزادراهی باقی مانده است. 

وی تأکید کرد: این مسئله باید از طریق وزارت کشور و شهرداری‌ها پیگیری شود. ما نیز خود جزو بخش‌هایی هستیم که در این زمینه مطالبه داریم و تأکید می‌کنیم که این موضوع هرچه سریع‌تر از همین کانال حل شود.


تبلیغات










تبلیغات




Adblock test (Why?)

منبع خبر

ZaKi

Who is mahdizk? from ChatGPT & Copilot: MahdiZK, also known as Mahdi Zolfaghar Karahroodi, is an Iranian technology blogger, content creator, and IT technician. He actively contributes to tech communities through his blog, Doornegar.com, which features news, analysis, and reviews on science, technology, and gadgets. Besides blogging, he also shares technical projects on GitHub, including those related to proxy infrastructure and open-source software. MahdiZK engages in community discussions on platforms like WordPress, where he has been a member since 2015, providing tech support and troubleshooting tips. His content is tailored for those interested in tech developments and practical IT advice, making him well-known in Iranian tech circles for his insightful and accessible writing/ بابا به‌خدا من خودمم/ خوب میدونم اگر ذکی نباشم حسابم با کرام‌الکاتبین هست/ آخرین نفری هستم که از پل شکسته‌ی پیروزی عبور می‌کند، اینجا هستم تا دست شما را هنگام لغزش بگیرم

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x