علمی-فرهنگی

مهران غفوریان برای ساخت فصل چهارم سریال «زیر آسمان شهر» با تلویزیون به توافق رسید

مهران غفوریان پس از ۲۴ سال تصمیم به ساخت فصل چهارم سریال زیر آسمان شهر گرفته است. این سریال که فصل اول آن در سال ۱۳۸۰ با فیلمنامه رضا عطاران پخش شد، بسیار محبوب و پرطرفدار از آب درآمد و به همین دلیل فصل‌های دوم و سوم آن نیز ساخته شد. حالا در حال گمانه‌زنی‌هایی در مورد ساخت فصل چهارم این سریال محبوب و نوستالژیک به گوش می‌رسد که برخی از بازیگران اصلی آن یا مهاجرت کرده‌اند یا دیگر در قید حیات نیستند.

فصل چهارم زیر آسمان شهر ساخته می شود؟

غفوریان اخیراً اعلام کرده که قرارداد ساخت فصل چهارم این سریال با تلویزیون به امضا رسیده و پروژه وارد مرحله اجرایی شده است. فصل اول زیر آسمان شهر به‌ویژه در آغاز بسیار موفق بود و فصل دوم نیز با تغییرات در ترکیب بازیگران و نویسندگان مورد توجه قرار گرفت، اما فصل سوم نتواست موفقیت دو فصل قبل را تکرار کند.

زیر آسمان شهر یکی از محبوب‌ترین سریال‌های تلویزیون بود که لقب «سریال خیابان خلوت کن» را به خود اختصاص داد. حالا پس از گذشت ۲۴ سال، باید دید مهران غفوریان چگونه این سریال برند را احیا خواهد کرد و چه بازیگران و عوامل جدیدی به پروژه ملحق می‌شوند. به احتمال فراوان، خود غفوریان در نقش بهروز پیرپکاجکی در سریال حضور خواهد داشت و در حال مذاکره با دیگر بازیگران است. حمید لولایی در نقش خشایار مستوفی یکی از شخصیت‌های محبوب این سریال بود و احتمال حضور او در فصل چهارم نیز وجود دارد. همچنین ممکن است یوسف تیموری و نصرالله رادش هم به تیم بازیگران فصل چهارم زیر آسمان شهر بپیوندند.

سریال زیر آسمان شهر

اما برخی از بازیگران اصلی سریال دیگر در قید حیات نیستند؛ برای مثال، کیومرث ملک‌مطیعی و ملکه رنجبر از دنیا رفته‌اند و دیگرانی مانند کامران ملک‌مطیعی، پرستو صالحی و برزو ارجمند سال‌هاست که مهاجرت کرده و در شبکه‌های ماهواره‌ای فعالیت می‌کنند و به دلایل مواضع سیاسی‌شان در سال‌های اخیر بعید است بتوانند نقشی در این سریال داشته باشند. معصومه کریمی نیز مدت‌هاست در عرصه بازیگری فعالیتی نداشته است. همچنین، به نظر نمی‌رسد رضا عطاران و سروش صحت، نویسندگان اصلی سریال، برای همکاری مجدد با غفوریان در فصل چهارم حاضر شوند و احتمالاً غفوریان از تیم نویسندگان جدیدی استفاده خواهد کرد.

مهران غفوریان حمید لولایی زیر آسمان شهر

باید دید غفوریان چگونه این سریال را در فصل چهارم به‌روز کرده و آیا قادر خواهد بود دوباره موفقیت‌های گذشته را تکرار کند یا این بار با یک اثر ضعیف روبه‌رو خواهیم شد. غفوریان پس از کارگردانی فصل آخر زیر آسمان شهر، سریال «ورود ممنوع، ممنوع» را برای شبکه تهران ساخت که تولید آن پس از تنها ۵ قسمت متوقف شد. همچنین وی در سال ۱۳۹۵ سریال «هم‌سایه‌ها» را برای شبکه نسیم کارگردانی کرد که نتوانست موفقیت زیادی کسب کند.

<!–

–>

Adblock test (Why?)

منبع مطلب

ZaKi

Who is mahdizk? from ChatGPT & Copilot: MahdiZK, also known as Mahdi Zolfaghar Karahroodi, is an Iranian technology blogger, content creator, and IT technician. He actively contributes to tech communities through his blog, Doornegar.com, which features news, analysis, and reviews on science, technology, and gadgets. Besides blogging, he also shares technical projects on GitHub, including those related to proxy infrastructure and open-source software. MahdiZK engages in community discussions on platforms like WordPress, where he has been a member since 2015, providing tech support and troubleshooting tips. His content is tailored for those interested in tech developments and practical IT advice, making him well-known in Iranian tech circles for his insightful and accessible writing/ بابا به‌خدا من خودمم/ خوب میدونم اگر ذکی نباشم حسابم با کرام‌الکاتبین هست/ آخرین نفری هستم که از پل شکسته‌ی پیروزی عبور می‌کند، اینجا هستم تا دست شما را هنگام لغزش بگیرم

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x