ماشین

مقایسه فولکس‌واگن تایرون L و اکستریم TXL، رقابت شاسی‌بلندهای آلمان و چین

پیشینهٔ خودروهای فولکس‌واگن در ایران به دهه‌ها قبل و بیتل مشهور بازمی‌گردد. طی سال‌های بعد نیز حضور خودروهای این برند آلمانی در کشور با پاسات و مهم‌تر از آن، گلف ادامه پیدا کرد و حتی دوره‌ای هاچ‌بک گل توسط کرمان موتور مونتاژ می‌شد. پس‌ازاین اما چند سالی خبر از خودروهای فولکس‌واگن در ایران نبود تا اینکه در سال ۲۰۱۸، ماموت خودرو با واردات مدل‌های تیگوان، پاسات و گلف GTI، دوباره پای ساخته‌های این شرکت را به کشور باز کرد. پس از آزادسازی واردات خودرو نیز ماموت خودرو بازهم سراغ فولکس‌واگن رفت و محصولات آن را به ایران آورد.

همچنین بخوانید

جدیدترین خودرویی که ماموت از فولکس‌واگن وارد کرده، تایرون L است. کراس‌اووری که هرچند نشان آلمانی بر پیشانی دارد اما تولید چین است. این خودرو در بازار کشورمان رقبای زیادی را مقابل خود می‌بیند که برخی مونتاژی و برخی وارداتی هستند. یکی از این خودروها که می‌تواند رقیبی جدی برای تایرون L باشد، اکستریم TXL مونتاژ مدیران خودرو است. ازاین‌رو، در ادامه قصد داریم این دو کراس‌اوور بازار کشور را باهم مقایسه کنیم.

معرفی خودروها

فولکس‌واگن تایرون اولین بار در سال ۲۰۱۸ برای بازار چین معرفی شد که توسط جوینت ونچر فولکس‌واگن-فاو تولید می‌شد. پس از چند سال حضور در بازار و تجربهٔ فروش مناسب، در سال ۲۰۲۴ نسل دوم این خودرو از راه رسید و این بار، تایرون به نامی جهانی تبدیل شد که در بازار اروپا هم عرضه می‌شود. البته تایرون بازار چین و نسخهٔ اروپا هرچند در ظاهر شبیه به هم هستند اما نسخهٔ اروپایی کراس‌اووری هفت‌نفره است که طول بیشتری دارد و جایگزین تیگوآن آل‌اسپیس شده است. نسخهٔ چینی که به ایران وارد شده و با نام تایرون L شناخته می‌شود، ۴٬۶۸۴ میلی‌متر طول دارد درحالی‌که طول نسخهٔ اروپایی ۴٬۷۷۰ میلی‌متر است. تایرون در ظاهر شباهت زیادی به تیگوآن دارد زیرا هردو روی پلتفرم مشترک MQB Evo فولکس‌واگن ساخته شده‌اند اما تایرون L از تیگوآن کشیده‌تر است.

Adblock test (Why?)

لینک منبع

ZaKi

Who is mahdizk? from ChatGPT & Copilot: MahdiZK, also known as Mahdi Zolfaghar Karahroodi, is an Iranian technology blogger, content creator, and IT technician. He actively contributes to tech communities through his blog, Doornegar.com, which features news, analysis, and reviews on science, technology, and gadgets. Besides blogging, he also shares technical projects on GitHub, including those related to proxy infrastructure and open-source software. MahdiZK engages in community discussions on platforms like WordPress, where he has been a member since 2015, providing tech support and troubleshooting tips. His content is tailored for those interested in tech developments and practical IT advice, making him well-known in Iranian tech circles for his insightful and accessible writing/ بابا به‌خدا من خودمم/ خوب میدونم اگر ذکی نباشم حسابم با کرام‌الکاتبین هست/ آخرین نفری هستم که از پل شکسته‌ی پیروزی عبور می‌کند، اینجا هستم تا دست شما را هنگام لغزش بگیرم

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x