اخبار دانش و فناوری

معاون وزیر ارتباطات: فیلترینگ شبکه اینترنت را ناامن کرده است / کیفیت شبکه شایسته مردم نیست

به گزارش خبرآنلاین، احسان چیت ساز، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با حضور در برنامه صف اول با موضوع توسعه اقتصاد دیجیتال؛ بایدها و نبایدها، عملکرد یکساله وزارت ارتباطات را در حوزه اقتصاد دیجیتال تشریح کرد. 

به نقل از سیتنا، چیت‌ساز گفت: به عنوان مدافع حق مردم فکر می‌کنیم که این کیفیت شبکه شایسته مردم نیست. واقعیت این است که به واسطه کاهش سرمایه گذاری در هسته اقتصاد دیجیتال، واگذاری فرکانس 5G به تأخیر افتاده بود و سرمایه گذاری اپراتورها ناشی از ناتوانی مالی در هسته اقتصاد دیجیتال کاهش پیدا کرده بود. از طرف دیگر اختلال‌های ارتباطی خارج از اراده وزارت ارتباطات داریم. یک قسمت زیادی از آن ناشی از چالش‌های جنگ تحمیلی ۱۲ روزه برای وزارت ارتباطات ایجاد شده که این اختلالات با هدف امنیت خود مردم است. ولی به هر حال شبکه از منظر فرکانسی بسیار آلوده شده و چون این آلودگی اتفاق افتاده، طبیعتاً کیفیت شبکه‌ای که مردم تجربه می‌کنند، به شدت کاهش پیدا می‌کند.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: به واسطه فیلترینگ، یکی از آلوده‌ترین شبکه‌های جهان را داریم و در این فاصله هم نهایت تلاش وزارت ارتباطات برای اصلاح سیاست‌های مربوط به این حوزه انجام شده است.

معاون سیاستگذاری و برنامه ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزارت ارتباطات گفت: پیامد سیاست فیلترینگ این بوده است که شبکه ما تبدیل شده است به شبکه ناامن. داده‌های کابران ایرانی به صورت پیوسته ناشی از این ابزار از دست رفته است. از آن طرف دستگاه‌های ما، تلفن‌های همراه ما، به واسطه نصب ابزارهای فیلترشکن این دستگاه را به یکسری زامبی تبدیل کرده است، کنترل دستگاه را از کاربر خارج کرده است.

معاون سیاستگذاری و برنامه ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزارت ارتباطات گفت: این یکسال کاربرهای پلتفرم‌های داخلی افزایش قابل توجهی داشته‌اند. پلتفرمی مثل بله و ایتا رشد قابل توجهی داشتند تقریباً می‌شود گفت که الان سی و شش و سه دهم میلیون کاربر فعال ماهانه برای مثال ایتا دارد یا مثلاً بله تعداد کاربرش قابل توجه است. رشد خیلی پررنگ بیست و دو هشت دهم درصدی نشان می‌دهد به صورت پیوسته دارد بین مردم جا می‌افتد و توی شرایطی که  خیلی کمک کردند که دسترسی مردم تسهیل بشود با هم و ما تمام تلاشمان این است که از طریق فراهم آوردن دسترسی مردم و سرویس‌ها و خدمات عمومی از طریق این پلتفرم‌ها رشد استفاده از این پلتفرم را شاهدش باشیم.

چیت ساز گفت: امیدواریم تا سال سوم برنامه هفتم به گونه‌ای سرویس‌ها و خدمات عمومی را بتوانیم روی پلتفرم‌های بومی ارائه کنیم که به هرحال نیازمندی مردم به این پلتفرم منجر به استفاده مطلوب زندگی مردم شود. به همین ترتیب به جای دنبال کردن سیاست‌های خلاصه از جنس فیلترینگ سخت‌گیرانه برویم به سمت اینکه تسهیل دسترسی مردم را فراهم کنیم که پلتفرم‌های بومی هم انگیزه این را داشته باشند که کیفیت خدمات خودشان را رشد دهند.

۵۸۵۸

Adblock test (Why?)

لینک منبع

ZaKi

Who is mahdizk? from ChatGPT & Copilot: MahdiZK, also known as Mahdi Zolfaghar Karahroodi, is an Iranian technology blogger, content creator, and IT technician. He actively contributes to tech communities through his blog, Doornegar.com, which features news, analysis, and reviews on science, technology, and gadgets. Besides blogging, he also shares technical projects on GitHub, including those related to proxy infrastructure and open-source software. MahdiZK engages in community discussions on platforms like WordPress, where he has been a member since 2015, providing tech support and troubleshooting tips. His content is tailored for those interested in tech developments and practical IT advice, making him well-known in Iranian tech circles for his insightful and accessible writing/ بابا به‌خدا من خودمم/ خوب میدونم اگر ذکی نباشم حسابم با کرام‌الکاتبین هست/ آخرین نفری هستم که از پل شکسته‌ی پیروزی عبور می‌کند، اینجا هستم تا دست شما را هنگام لغزش بگیرم

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x