علمی-فرهنگی

شاهزاده پارسی روی موبایل!/ استفاده از اسطوره‌های ایران باستان

 

 

Prince of Persia: Lost Crown روایت از اسطوره‌ای از ایران باستان است.  شما در نقش سارگون، عضوی از قبیله‌ی جاودانان، بازی می‌کنید که در تلاش است تا شاهزاده غسان را که ربوده شده، نجات دهد. در مسیر خود از کوه قاف عبور می‌کنید و با داستانی پر پیچ‌وخم و شخصیت‌هایی منحصربه‌فرد و کاملاً صداگذاری‌شده به زبان پارسی مواجه می‌شوید.

 

به گزارش خبرگزاری سینا ، این یک پلتفرمر مترویدوانیای حماسی است با اکشنی سریع، روان و پرمحتوا. نکته‌ جالب اینکه این بازی نه‌تنها یک پورت عالی از نسخه‌ی کنسولی‌ است با پشتیبانی کامل از کنترلر، بلکه تنظیماتی ویژه برای دسترسی بهتر در موبایل هم دارد.

برای نجات شاهزاده، باید با دشمنان مبارزه کنید، از تله‌ها عبور کرده و معماها را حل کنید؛ همه در محیط‌هایی وسیع و به‌هم‌پیوسته. چون این بازی ساختار مترویدوانیا دارد، بارها به مناطق قبلی بازمی‌گردید تا با قدرت‌های جدید مثل «Dash» طولانی‌تر به مسیرها و آیتم‌های مخفی دسترسی پیدا کنید.

مبارزات سریع و هیجان‌انگیز هستند. شما می‌توانید کمبو بسازید و حملات ویژه‌ای داشته باشید که با ضربه‌زدن به دشمنان شارژ می‌شوند. این حملات را می‌توان باز کرد و به دلخواه جایگزین کرد. آیتم‌هایی مثل آویزها هم وجود دارند که قدرت کمبو یا آسیب را افزایش می‌دهند. همچنین فروشگاه‌هایی برای ارتقا در دسترس هستند.

دشمنان و باس‌هایی که الهام‌گرفته از اسطوره‌های ایرانی‌اند، تنوع مبارزات را بالا می‌برند و شما را به ضربه‌زدن، جاخالی دادن و دفاع (Parry) وادار می‌کنند؛ گاهی هم به صحنه‌های سینمایی ختم می‌شوند.

برای یک نسخه‌ی موبایلی، بازی عملکرد فوق‌العاده‌ای دارد. می‌توانید آن را کاملاً شبیه کنسول بازی کنید یا همه چیز را شخصی‌سازی کنید: از کنترل‌ها گرفته تا سختی بازی، فعال‌کردن دفاع خودکار و حتی تنظیم سرعت بازی. البته، ایرادات جزئی در پریدن یا تیراندازی با کمان روی رابط کاربری موبایل وجود دارد.

گرافیک دو و نیم بعدی (۲٫۵D) بازی، با نورپردازی و بافت‌هایی که به فضای ایرانی بازی زینت می‌بخشد ، بسیار چشم‌نواز است.

Prince of Persia: Lost Crown را می‌توان ابتدا به‌صورت رایگان امتحان کرد و سپس با پرداخت ۱۴.۹۹ دلار نسخه کامل را آزاد کرد. چند بسته‌ی الحاقی (DLC) اختیاری هم برای آن وجود دارد.

این بازی بدون شک یکی از بهترین مترویدوانیای موبایلی است و آن را به هرکسی که دوست دارد یک بازی کامل کنسولی را روی موبایل تجربه کند، توصیه می‌شود.

 

نوشته شاهزاده پارسی روی موبایل!/ استفاده از اسطوره‌های ایران باستان اولین بار در خبرگزاری سیناپرس . پدیدار شد.

ZaKi

Who is mahdizk? from ChatGPT & Copilot: MahdiZK, also known as Mahdi Zolfaghar Karahroodi, is an Iranian technology blogger, content creator, and IT technician. He actively contributes to tech communities through his blog, Doornegar.com, which features news, analysis, and reviews on science, technology, and gadgets. Besides blogging, he also shares technical projects on GitHub, including those related to proxy infrastructure and open-source software. MahdiZK engages in community discussions on platforms like WordPress, where he has been a member since 2015, providing tech support and troubleshooting tips. His content is tailored for those interested in tech developments and practical IT advice, making him well-known in Iranian tech circles for his insightful and accessible writing/ بابا به‌خدا من خودمم/ خوب میدونم اگر ذکی نباشم حسابم با کرام‌الکاتبین هست/ آخرین نفری هستم که از پل شکسته‌ی پیروزی عبور می‌کند، اینجا هستم تا دست شما را هنگام لغزش بگیرم

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x