رئیس سابق ایکس باکس: به آنچه ساختیم افتخار میکنم
باند در ادامه به اعلام تصمیم مایکروسافت برای خرید اکتیویژن بلیزارد در سال ۲۰۲۲ اشاره کرد و گفت در آن مقطع متعهد شده بود ایکس باکس را در دورهای حساس از تغییر هدایت کند. او تأکید کرد طی چهار سال گذشته تیم ایکس باکس با عبور از یکی از بزرگترین چالشهای تاریخ این سازمان، کسبوکار را برای آینده آماده کرده است. او همچنین فضای کنونی صنعت را عصری تحولآفرین در حوزه فناوری توصیف کرد که نسل بعدی این صنعت را شکل خواهد داد و افزود با انرژی و انگیزه به استقبال آینده میرود.
باند در پیام خود ضمن اشاره به ضرورت «نگاه تازه و رهبری جدید» برای فصل بعدی ایکس باکس، از آشا شارما تمجید کرد. او گفت در هفتههای اخیر و در جریان برنامهریزی برای این انتقال، از نزدیک با شارما همکاری داشته و تعهد عمیق او به بازیکنان، توسعهدهندگان و برند ایکس باکس را مشاهده کرده است. باند تجربه گسترده شارما در حوزه فناوری و تجارت و سابقه موفق او در ساخت و گسترش پلتفرمهای بزرگ جهانی را از نقاط قوت مدیرعامل جدید دانست.
با وجود جدایی رسمی، سارا باند فعلاً در نقش مشاور ویژه باقی میماند تا روند انتقال مدیریت بهشکلی منظم پیش برود و شرایط برای ادامه موفقیت سازمان فراهم شود. او در ادامه از فیل اسپنسر بابت سالها راهنمایی و همراهی قدردانی کرد و او را مدیری توصیف کرد که همواره حامی این کسبوکار و کارکنانش بوده است. باند تأکید کرد از شیوه رهبری اسپنسر در مواجهه با فرصتها و چالشها درسهای بسیاری آموخته است.