علمی-فرهنگی

دو روش ساده برای شیشه‌ای کردن آیکون‌های گوشی سامسونگ

 

 

دوست دارید آیکون‌های گوشی سامسونگ شما ظاهری شیشه‌ای و جذاب داشته باشند؟ برای این کار دو راه حل ساده و کاربردی پیش روی شماست.

به گزارش خبرگزاری سینا ، اپل با معرفی زبان طراحی Lquid Glass در سیستم‌عامل iOS 26، تعداد زیادی از کاربران گوشی‌های هوشمند را به افکت‌های شیشه‌ای علاقه‌مند کرد. طبیعتاً زبان طراحی Lquid Glass مخصوص گوشی آیفون  و سایر محصولات اپل است و برای نزدیک‌شدن به آن در گوشی‌های اندرویدی، باید سراغ‌های اپلیکیشن‌های متفرقه بروید.

گوشی‌های سامسونگ به‌صورت پیش‌فرض هیچ گزینه‌ای برای آیکون‌های شیشه‌ای ندارند؛ اما دو راه‌حل نسبتاً ساده برای چنین کاری وجود دارد. در مقاله‌‌ی پیش‌رو به این راه‌حل‌ها اشاره می‌کنیم و نحوه‌ی شیشه‌‌ای‌کردن آیکون‌ها در گوشی سامسونگ  را آموزش می‌دهیم.

اضافه‌کردن افکت شیشه مایع به سامسونگ با اپ OneGlass

با اپلیکیشنی به‌نام OneGlass می‌توانید فقط در چند مرحله آیکون‌های گوشی سامسونگ خود را شیشه‌ای کنید.

برنامه‌ی مورد بحث به‌صورت پیش‌فرض در ایران در دسترس نیست و احتمالاً برای دسترسی به نسخه‌ی کامل آن به پرداخت هزینه نیاز خواهید داشت. خوشبختانه وب‌سایت‌های متفرقه (نیاز به فیلترشکن) نسخه‌‌ی کامل OneGlass را برای دانلود قرار داده‌اند و پس از نصب آن هم هیچ اخطار امنیتی از سوی گوگل اعلام نمی‌شود. Play Protect هم این اپلیکیشن را سالم تشخیص می‌دهد.

دانلود OneGlass از پلی استور
دانلود رایگان OneGlass

ابتدا اپلیکیشن OneGlass را دانلود و نصب کنید و سپس با ورود به آن مجوز‌های درخواستی تقریباً ناچیزش را تایید کنید. برای اعمال افکت شیشه‌ای از طریق این اپلیکیشن، باید مراحل زیر را انجام بدهید:

  • در گوشی سامسونگ خود اپلیکیشن Good Lock را دانلود و نصب کنید.
  • سپس با ورود به Good Lock، ماژول Theme Park را دانلود کنید و وارد آن شوید.
  • از پایین صفحه تب Icon را انتخاب کنید و سپس روی Create new بزنید.
  • در صفحه‌ی ظاهرشده روی گزینه‌ی Iconpack بزنید و سپس از بین گزینه‌ها، OneGlass را انتخاب کنید.
  • حالا روی لوگوی دانلود در گوشه‌ی بالایی سمت راست نمایشگر بزنید و پس از وارد کردن اسم دلخواه، آیکون‌پک را ذخیره کنید.
  • اکنون فقط کافی است در صفحه‌ی اصلی آیکون‌های Theme Park روی آیکون‌پک ایجادشده بزنید و سپس گزینه‌ی Apply را انتخاب کنید.

همان‌طور که در تصاویر بالا می‌بینید، تمام آیکون‌های پیش‌فرض سامسونگ و گوگل با OneGlass سازگاری دارند و به‌بهترین شکل شیشه‌ای می‌شوند. تعداد زیادی از اپلیکیشن‌ها متفرقه هم از این افکت پشتیبانی می‌کنند، اما تعدادی از آن‌ها به‌کلی سازگاری ندارند.

خودِ سامسونگ هم مستقیماً افکت شیشه‌ای خاصی برای آیکون‌ها در نظر گرفته است که می‌توان از طریق اپلیکیشن Good Lock  به آن دسترسی پیدا کرد. برای اعمال افکت Glass باید مراحل زیر را دنبال کنید:

  • اپلیکیشن Good Lock را از پلی استور یا گلکسی استور دانلود و اجرا کنید.
  • بعد از ورود به Good Lock، ماژول Theme Park را دانلود کنید و وارد آن شوید.
  • از پایین صفحه تب Icon را انتخاب کنید و سپس روی Create new بزنید.
  • در بخش پایینی صفحه‌ی ظاهر‌شده روی گزینه‌ی Effects بزنید.
  • از بین افکت‌های موجود، Glass را انتخاب کنید.
  • حالا روی لوگوی دانلود در گوشه‌ی بالایی سمت راست نمایشگر بزنید و پس از وارد کردن اسم دلخواه، آیکون‌پک را ذخیره کنید.
  • اکنون فقط کافی است در صفحه‌ی اصلی آیکون‌های Theme Park روی آیکون‌پک ایجادشده بزنید و سپس گزینه‌ی Apply را انتخاب کنید.

پس از انتخاب افکت Glass با دریایی از گزینه‌ها برای شخصی‌سازی رو‌به‌رو می‌شوید و خودتان باید با دست‌کاری آن‌ها بهترین حالت ممکن را اعمال کنید. گزینه‌های Edge و Light و Angle برای شدت و زاویه‌ی درخشش آیکون‌های شیشه‌ای در نظر گرفته شده‌اند. گزینه‌های Icon color و Glass و Glow هم به‌شما امکان می‌دهند تا میزان شفافیت و رنگ آیکون‌های شیشه‌ای را سفارشی‌سازی کنید.

امیدواریم که به‌کمک این مقاله بتوانید آیکون‌های گوشی سامسونگ خود را شیشه‌ای کنید و از آن‌ها لذت ببرید. شما چه روش‌های دیگری برای شیشه‌ای کردن آیکون گوشی‌های سامسونگ سراغ دارید؟

نوشته دو روش ساده برای شیشه‌ای کردن آیکون‌های گوشی سامسونگ اولین بار در خبرگزاری سیناپرس . پدیدار شد.

ZaKi

Who is mahdizk? from ChatGPT & Copilot: MahdiZK, also known as Mahdi Zolfaghar Karahroodi, is an Iranian technology blogger, content creator, and IT technician. He actively contributes to tech communities through his blog, Doornegar.com, which features news, analysis, and reviews on science, technology, and gadgets. Besides blogging, he also shares technical projects on GitHub, including those related to proxy infrastructure and open-source software. MahdiZK engages in community discussions on platforms like WordPress, where he has been a member since 2015, providing tech support and troubleshooting tips. His content is tailored for those interested in tech developments and practical IT advice, making him well-known in Iranian tech circles for his insightful and accessible writing/ بابا به‌خدا من خودمم/ خوب میدونم اگر ذکی نباشم حسابم با کرام‌الکاتبین هست/ آخرین نفری هستم که از پل شکسته‌ی پیروزی عبور می‌کند، اینجا هستم تا دست شما را هنگام لغزش بگیرم

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x