فهرست بستن

جنگ گوگل و سامسونگ برای عینک‌های Warby Parker و Gentle Monster از پاییز امسال آغاز می‌شود

در رویداد Google I/O که سه‌شنبه برگزار شد، بالاخره توانستیم ببینیم عینک‌های هوشمند آینده گوگل و سامسونگ چگونه خواهند بود.

این عینک‌ها در طرح‌های مختلفی که با همکاری Warby Parker و Gentle Monster ساخته شده‌اند، به نمایش درآمدند.

این عینک‌های هوشمند هنوز نام رسمی ندارند. شهرام ایزدی، مدیر بخش XR در گوگل، گفت که انتخاب نام رسمی به عهده تولیدکنندگان عینک خواهد بود. اما این عینک‌ها رسماً در فصل پاییز معرفی خواهند شد و رویداد July Unpacked سامسونگ نیز جزئیات بیشتری را منتشر خواهد کرد.

جنگ گوگل و سامسونگ برای عینک‌های Warby Parker و Gentle Monster از پاییز امسال آغاز می‌شود | دیجینوی

این عینک‌ها در دو نوع با نمایشگر و بدون نمایشگر عرضه خواهند شد که همگی دارای یک دوربین، میکروفون و بلندگوی واحد هستند، شبیه به خط تولید Ray-Ban متا. همچنین با ساعت‌های WearOS کار می‌کنند و اعلان‌ها و ویجت‌های هوشمند را از گوشی‌های اندرویدی اجرا خواهند کرد، یا حتی می‌توانند تا حدی با گوشی‌های iOS جفت شوند.

ایزدی گفت که هر دو مدل، چه با نمایشگر و چه بدون آن، باید طیف وسیعی از نمرات تجویزی را پشتیبانی کنند؛ موضوعی که امیدواریم برای چشم‌های ما مفید باشد. متاسفانه عینک‌های نمایشگردار متا این قابلیت را ندارند. با این حال، به نظر می‌رسد که عینک‌های صوتی ابتدا در پاییز امسال عرضه می‌شوند، در حالی که مدل‌های مجهز به نمایشگر دیرتر وارد بازار خواهند شد.

Adblock test (Why?)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *