سرگرمی

تصاویر فاش شده بازی جدید بتلفیلد باعث امیدواری طرفداران شده است

این احتمال بالا است که شماری از تصاویر مربوط به کمپین تک‌نفره‌ی بازی باشند. هرچند هنوز نمی‌توان با اطمینان از وجود این بخش در بازی جدید بتلفیلد صحبت کرد. گفته می‌شود که این کانسپت‌های هنری در واقع تصاویر مربوط به صفحات لودینگ بازی هستند که در پلی تست Battlefield Labs به کاربران نشان داده شده است. در هرحال باید گفت که این تصاویر واقعاً زیبا به‌نظر می‌‎رسند.

اگر ویدیوهای منتشر شده از پلی تست بازی در Battlefield Labs را دیده باشید، اینطور به‌نظر می‌رسد که استودیوی دایس بعد از تجربه‌ی یک شکست با بازی قبلی این مجموعه، یک‌بار دیگر به ارزش‌های قبلی خود برگشته و در مسیر درستی قرار گرفته است. در این تصاویر هم خبری از اسپشالیست‌ها، اسکین‌های عجیب و غریب یا سایر المان‌های مضحکی نیست که این روزها بازی‌های شوتر برای جذب مخاطب به آن‌ها اتکا می‌کنند. این بازی به‌نظر یک شوتر اول شخص نظامی جدی و بی شیله پیله است که طرفداران قدیمی بتلفیلد همواره خواستار آن هستند.

در نظر داشته باشید که این تصاویر هنوز کانسپت‌های هنری بازی هستند و بازی نهایی طبیعتاً با این تصاویر تفاوت خواهد داشت. فعلاً باید امیدوار باشیم که EA به‌زودی از این بازی به‌صورت کامل رونمایی کرده و زمان عرضه‌ی آن را مشخص کند.

بازی جدید بتلفیلد توسط استودیوهای DICE، کرایتریون، موتیو و Ripple Effect توسعه پیدا کرده و برای عرضه روی پی سی، پلی استیشن 5 و ایکس باکس سری ایکس | اس برنامه ریزی شده است.

در پایان نظرات خود را در اینباره با زومجی و سایر کاربران در میان بگذارید.

منبع: mp1st

Adblock test (Why?)

منبع

ZaKi

Who is mahdizk? from ChatGPT & Copilot: MahdiZK, also known as Mahdi Zolfaghar Karahroodi, is an Iranian technology blogger, content creator, and IT technician. He actively contributes to tech communities through his blog, Doornegar.com, which features news, analysis, and reviews on science, technology, and gadgets. Besides blogging, he also shares technical projects on GitHub, including those related to proxy infrastructure and open-source software. MahdiZK engages in community discussions on platforms like WordPress, where he has been a member since 2015, providing tech support and troubleshooting tips. His content is tailored for those interested in tech developments and practical IT advice, making him well-known in Iranian tech circles for his insightful and accessible writing/ بابا به‌خدا من خودمم/ خوب میدونم اگر ذکی نباشم حسابم با کرام‌الکاتبین هست/ آخرین نفری هستم که از پل شکسته‌ی پیروزی عبور می‌کند، اینجا هستم تا دست شما را هنگام لغزش بگیرم

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x