اخبار دانش و فناوری

تبدیل تمام آهنگ‌های دنیا به کارائوکه با هوش مصنوعی ال‌جی

ال‌جی با همکاری Will.i.am، اسپیکر جدیدی متمرکز بر کارائوکه را به خانواده‌ی Xboom اضافه کرد . ال‌جی می‌گوید اسپیکر Stage 501 به قابلیت AI Karaoke Master مجهز است که می‌تواند صدای خواننده را از «تقریباً هر آهنگی» حذف یا تنظیم کند؛ قابلیتی مشابه آنچه در Soundcore Rave 3S دیده‌ایم.

طبق گفته‌ی ال‌جی، این اسپیکر همچنین می‌تواند گام آهنگ‌ها را برای خواندن راحت‌تر تنظیم کند و برای این کار نیازی به فایل‌های صوتی مخصوص کارائوکه ندارد.

Stage 501 مانند نسل قبلی خود، طراحی پنج‌ضلعی دارد؛ اما به ووفرهای دوگانه‌ی ارتقایافته و درایورهای فول‌رنج مجهز شده که به ادعای ال‌جی، صدای غنی‌تری را ارائه می‌دهند. باتری ۹۹ وات‌ساعتی قابل تعویض اسپیکر تا ۲۵ ساعت پخش موسیقی را نوید می‌دهند و ۱۶۰ وات توان (یا تا ۲۲۰ وات در حالت متصل به برق) ارائه می‌دهد.

مدل دیگری به نام Xboom Blast نیز معرفی شده که کمی کوچک‌تر از Stage 501 است و با داشتن ضربه‌گیرهای لبه و دو دسته برای حمل آسان، برای استفاده در فضای باز ساخته شده. این اسپیکر نیز با باتری ۹۹ وات‌ساعتی، تا ۳۵ ساعت پخش موسیقی را ارائه می‌دهد.

ال‌جی دو اسپیکر جمع‌وجور دیگر را نیز به این مجموعه اضافه کرد: Xboom Mini و Xboom Rock. مدل مینی تا ۱۰ ساعت پخش موسیقی و گواهی مقاومت در برابر آب و گردوغبار IP67 را ارائه می‌دهد؛ در حالی که مدل راک با همین عمر باتری، از بلوتوث Auracast پشتیبانی می‌کند؛ قابلیتی که به شما اجازه می‌دهد صدا را به‌صورت همزمان روی چندین اسپیکر پخش کنید.

طبق گفته‌ی ال‌جی، هر چهار اسپیکر به قابلیت هوش مصنوعی مجهز هستند که صدا را تحلیل و «تنظیمات اکولایزر را برای برجسته‌تر کردن ملودی، ریتم یا صدای خواننده» تنظیم می‌کند.

مقاله‌های مرتبط

ال‌جی می‌گوید اسپیکرها با استفاده از هوش مصنوعی، نورپردازی داخلی را براساس آهنگ تنظیم می‌کنند. مدل‌های Stage 501 و Blast نیز از فناوری‌ای به نام Space Calibration Pro برای تنظیم کیفیت صدا براساس محیط اطراف بهره می‌برند.

ال‌جی هنوز قیمت اسپیکر های جدیدش را اعلام نکرده؛ اما می‌گوید که دستگاه‌های جدید را امسال عرضه خواهد کرد.

Adblock test (Why?)

منبع خبر

ZaKi

Who is mahdizk? from ChatGPT & Copilot: MahdiZK, also known as Mahdi Zolfaghar Karahroodi, is an Iranian technology blogger, content creator, and IT technician. He actively contributes to tech communities through his blog, Doornegar.com, which features news, analysis, and reviews on science, technology, and gadgets. Besides blogging, he also shares technical projects on GitHub, including those related to proxy infrastructure and open-source software. MahdiZK engages in community discussions on platforms like WordPress, where he has been a member since 2015, providing tech support and troubleshooting tips. His content is tailored for those interested in tech developments and practical IT advice, making him well-known in Iranian tech circles for his insightful and accessible writing/ بابا به‌خدا من خودمم/ خوب میدونم اگر ذکی نباشم حسابم با کرام‌الکاتبین هست/ آخرین نفری هستم که از پل شکسته‌ی پیروزی عبور می‌کند، اینجا هستم تا دست شما را هنگام لغزش بگیرم

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x