سرگرمی

بیش از ۳۰ دقیقه دیالوگ از نسخه نهایی بازی Metroid Prime 4 حذف شده است

توسعه‌دهندگان بازی Metroid Prime 4 در اقدامی جالب، بیش از ۳۰ دقیقه دیالوگ شخصیت‌های مختلف را از نسخه نهایی بازی حذف کردند. این دیالوگ‌ها که در بخش‌هایی از بازی و در حالت داستان اصلی رخ می‌دادند، عمدتا شامل گفت‌وگوهای شوخ‌طبعانه و جزییاتی درباره شخصیت‌ها بوده‌اند. بسیاری از این محتواها توسط کاربری پیدا شده که نشان می‌دهد فایل‌هایی حذف‌شده وجود داشته که در نهایت موفق شده آن‌‌ها را از میان داده‌های بازی استخراج کند.

در میان دیالوگ‌های حذف‌شده، جملات شخصیت Armstrong در مورد کشف خوراکی Phraxian Jerky و صحبت‌های VUE-995 درباره رکورد وزنه‌برداری و هم بحث‌های بیشتر با شخصیت Myles Mackenzie دیده می‌شود؛ کسی که نزد مخاطبان این عنوان چندان محبوب نیست و به نظر می‌رسد سازندگان تصمیم گرفتند دیالوگ‌های اضافی او را هم در بازی نگنجانند.

در توضیحات بیشتر، مشخص شد که دیالوگ‌های کوتاه Myles درباره اختراعات عجیب خود و توضیح درباره فرق عینک او با سایر شخصیت‌ها هم حذف شده است. اختراعات او از جمله عینک خاصی است که توانایی دیدن در تاریکی را به او می‌دهد و همین ویژگی‌ها می‌توانست عمق بیشتری به شخصیت‌های فرعی بازی ببخشد. آنچه این حذفیات را جالب می‌کند این است که هیچ‌کدام از این دیالوگ‌ها به بازیکنان تحمیل نمی‌شد و همه اختیاری بودند، ساموس می‌توانست در کمپ به آن‌ها گوش دهد تا دنیای پیرامونش را بهتر بشناسد.

با وجود این، سازندگان بازی تصمیم گرفتند حتی همین دیالوگ‌های اختیاری را هم حذف کنند. احتمالا تیم توسعه احساس کرد همین مقدار گفتگوهای موجود برای بازی کافی است و افزودن بیشتر از حد مکالمه از عرف سری Metroid خارج خواهد بود. آخرین بازی متروید تاکنون واکنش‌های متفاوت و بعضا منفی دریافت کرده و برخی از طرفداران قدیمی معتقدند نسخه چهارم نتوانسته انتظارات آن‌ها را برآورده کند. امتیازات این بازی نسبت به سه نسخه قبلی به‌طور محسوسی پایین‌تر بوده و دیالوگ‌های پرشمار و محیط بزرگ و صحرایی هم از جمله انتقادات مطرح‌شده توسط جامعه مخاطبان به‌شمار می‌رود.

چگونه یک کارت MicroSD مناسب برای نینتندو سوییچ خود تهیه کنیم؟

Adblock test (Why?)

لینک منبع

ZaKi

Who is mahdizk? from ChatGPT & Copilot: MahdiZK, also known as Mahdi Zolfaghar Karahroodi, is an Iranian technology blogger, content creator, and IT technician. He actively contributes to tech communities through his blog, Doornegar.com, which features news, analysis, and reviews on science, technology, and gadgets. Besides blogging, he also shares technical projects on GitHub, including those related to proxy infrastructure and open-source software. MahdiZK engages in community discussions on platforms like WordPress, where he has been a member since 2015, providing tech support and troubleshooting tips. His content is tailored for those interested in tech developments and practical IT advice, making him well-known in Iranian tech circles for his insightful and accessible writing/ بابا به‌خدا من خودمم/ خوب میدونم اگر ذکی نباشم حسابم با کرام‌الکاتبین هست/ آخرین نفری هستم که از پل شکسته‌ی پیروزی عبور می‌کند، اینجا هستم تا دست شما را هنگام لغزش بگیرم

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x