اخبار دانش و فناوری

بازگشت فورتنایت به آیفون بار دیگر تأخیر خورد

اپیک گیمز بار دیگر زمان انتشار فورتنایت برای کاربران گوشی آیفون و آیپد در برزیل را به تعویق انداخت. دلیل این تأخیر، ادامه‌ی مذاکرات اپل با شورای اداری دفاع اقتصادی (CADE) این کشور اعلام شده است. بر اساس برنامه‌ریزی جدید، انتشار بازی که قرار بود ۲۱ آگوست (۳۰ مرداد ۱۴۰۴) انجام شود، حالا به اکتبر (مهر و آبان ۱۴۰۴) موکول شده است.

اپیک گیمز در ماه مارس (اسفند ۱۴۰۳ و فروردین ۱۴۰۴) اعلام کرده بود که فورتنایت در جولای (تیر و مرداد ۱۴۰۴) از طریق فروشگاه اختصاصی ایپک گیمز به iOS برزیل بازمی‌گردد. این تصمیم پس از آن گرفته شد که نهاد تنظیم بازار برزیل، سیاست ضد‌هدایت اپل را غیرقانونی دانست و اپل موظف شد امکان توزیع جایگزین اپلیکیشن‌ها و استفاده از لینک‌های پرداخت غیر از اپ استور را فراهم کند.

بااین حال، دادگاه فدرال برزیل زمان‌بندی جدیدی برای اجرای این دستور تعیین کرد و همین موضوع باعث شد اپیک تاریخ انتشار را به ۲۱ آگوست (۳۰ مرداد) تغییر دهد. اما درست چند روز پیش از موعد مقرر، حساب رسمی Fortnite Brasil در ایکس اعلام کرد که انتشار بازی به اکتبر (مهر و آبان) موکول می‌شود.

مقاله‌های مرتبط:

دلیل تأخیر در انتشار فورتنایت در اپ استور، ورود دوباره‌ی CADE به مذاکرات با اپل و تمدید زمان اجرای تغییرات الزامی است. اپیک گیمز امید دارد این روند به نفع توسعه‌دهندگان و کاربران برزیلی تمام شود و همان آزادی‌هایی که کاربران آمریکایی و اروپایی با حکم دادگاه‌ها و قانون DMA به دست آورده‌اند، در برزیل نیز اعمال شود.

اپیک وضعیت کنونی را فرصتی برای اپل دانست تا دست از موانع‌تراشی در برابر کسب‌وکارهای مستقیم بردارد و رویه‌هایی مثل کارمزدهای سنگین، پیام‌های هشدار گمراه‌کننده و سیاست‌های تبعیض‌آمیز را کنار بگذارد. این خبر درحالی منتشر می‌شود که اپیک در آمریکا، اروپا، بریتانیا و استرالیا نیز با نتایج متناقض اما عمدتاً مثبت در پرونده‌های نظارتی روبه‌رو است.

Adblock test (Why?)

منبع خبر

ZaKi

Who is mahdizk? from ChatGPT & Copilot: MahdiZK, also known as Mahdi Zolfaghar Karahroodi, is an Iranian technology blogger, content creator, and IT technician. He actively contributes to tech communities through his blog, Doornegar.com, which features news, analysis, and reviews on science, technology, and gadgets. Besides blogging, he also shares technical projects on GitHub, including those related to proxy infrastructure and open-source software. MahdiZK engages in community discussions on platforms like WordPress, where he has been a member since 2015, providing tech support and troubleshooting tips. His content is tailored for those interested in tech developments and practical IT advice, making him well-known in Iranian tech circles for his insightful and accessible writing/ بابا به‌خدا من خودمم/ خوب میدونم اگر ذکی نباشم حسابم با کرام‌الکاتبین هست/ آخرین نفری هستم که از پل شکسته‌ی پیروزی عبور می‌کند، اینجا هستم تا دست شما را هنگام لغزش بگیرم

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x