آموزش

ایلان ماسک می‌خواهد گوشی استارلینک با اتصال مستقیم به اینترنت ماهواره‌ای بسازد

برخی گزارش‌ها خبر از ساخت گوشی استارلینک «Starlink Phone» توسط شرکت اسپیس‌ایکس به مالکیت ایلان ماسک دادند.

ورود به بازار تلفن‌های همراه می‌تواند درآمدزایی بزرگی برای شرکت SpaceX باشد؛ آن هم در آستانه پذیرش در بورس و ارائه سهام اولیه!

سایت PCMag که این خبر را کار کرده، می‌گوید ایلان ماسک فعلا انکار می‌کند که شرکت اسپیس‌ایکس در حال ساخته یک گوشی تلفن همراه برای اتصال مستقیم به اینترنت استارلینک است. او در یک پیام در شبکه ایکس، گفت: «ما در حال توسعه تلفن نیستیم.»

ماسک گزارش رویترز درباره گوشی استارلینک را رد و این رسانه را به دروغ‌گویی متهم کرد.

گوشی استارلینک؛ از شایعه تا واقعیت

رویترز در گزارشی مدعی شده اسپیس‌ایکس در حال ساخت و توسعه یک اسمارت‌فون با برند خودش برای اتصال مستقیم به ماهواره‌های اینترنت و ارائه سرویس استارلینک روی آن است.

در این گزارش آمده که هدف از ساخت چنین گوشی، افزایش درآمدزایی و سود ارائه سرویس استارلینک روی گوشی در زمانی است که این شرکت برای عرضه سهام اولیه، آماده می‌شود.

گوشی استارلینک

هنوز جزئیات زیادی درباره این ماجرا منتشر نشده و حتی خود رویترز هم به نقل از چندین منبع نزدیک و آشنا به برنامه‌های اسپیس‌ایکس، چنین ادعایی را مطرح می‌کند. این رسانه تاکید دارد اسپیس‌ایکس سال‌ها است برای ساخت یک گوشی، برنامه‌ریزی می‌کنند.

در ماه می سال پیش، نشریه The Information هم گزارش داد ایلان ماسک دوست دارد یک گوشی اختصاصی بسازد تا از موقعیت اپل در بازار موبایل، پیشی بگیرد.

گوشی برای هوش مصنوعی

هفته پیش، یکی از کاربران شبکه ایکس در پیامی گفت: «تلفن استارلینک خیلی حال به همزن خواهد بود.».

ایلان ماسک هم در جوابش گفت در این مقطع، چنین چیزی دور از ذهن نیست ولی گوشی Starlink بسیار متفاوت از گوشی‌های امروزی خواهد بود. این گوشی فقط برای اجرای شبکه‌های عصبی با حداکثر کارایی و بالاترین بهینه‌سازی مصرف انرژی ساخته می‌شود.

این صحبت‌های ماسک نشان می‌دهد اگر در عمل چنین گوشی ساخته شود؛ مبتنی بر هوش مصنوعی خواهد بود.

فعلا، اسپیس‌ایکس سرویس تلفن همراه استارلینک خود را با همکاری اپراتور تی موبایل، روی گوشی‌های برندهای دیگر ارائه کرده و از محدودیت پهنای‌باند برخوردار است؛ ضمن اینکه صرفا در نقاطی که شبکه موبایل سنتی در دسترس نیست؛ کار می‌کند.

اسپیس‌ایکس با خرید یک طیف فرکانسی ارزشمند Boost Mobile، برای ارائه سرویس 5G و ارتقای سیستم‌های اتصال گوشی‌ها به اینترنت استارلینک آماده می‌شود.

در ماه سپتامبر، ایلان ماسک ایده رقابت با اپراتورهای تلفن همراه را مطرح کرده و حتی برند «Starlink Mobile» را ثبت کرد.

اسپیس‌ایکس هم درخواست پرتاب ۱۵ هزار ماهواره دیگر به فضا را داشته تا پوشش‌دهی بهتری برای اتصال گوشی‌ها به موبایل داشته باشد. در حال حاضر، ماهواره‌های استارلینک فعال در مدار زمین به عدد ۶۵۰۰ ماهواره می‌رسند.

بیشتر بخوانید:

نوشته ایلان ماسک می‌خواهد گوشی استارلینک با اتصال مستقیم به اینترنت ماهواره‌ای بسازد اولین بار در شبکه‌چی . پدیدار شد.

ZaKi

Who is mahdizk? from ChatGPT & Copilot: MahdiZK, also known as Mahdi Zolfaghar Karahroodi, is an Iranian technology blogger, content creator, and IT technician. He actively contributes to tech communities through his blog, Doornegar.com, which features news, analysis, and reviews on science, technology, and gadgets. Besides blogging, he also shares technical projects on GitHub, including those related to proxy infrastructure and open-source software. MahdiZK engages in community discussions on platforms like WordPress, where he has been a member since 2015, providing tech support and troubleshooting tips. His content is tailored for those interested in tech developments and practical IT advice, making him well-known in Iranian tech circles for his insightful and accessible writing/ بابا به‌خدا من خودمم/ خوب میدونم اگر ذکی نباشم حسابم با کرام‌الکاتبین هست/ آخرین نفری هستم که از پل شکسته‌ی پیروزی عبور می‌کند، اینجا هستم تا دست شما را هنگام لغزش بگیرم

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x