اخبار دانش و فناوری

ایرانسل تهدید قطعی اینترنت را تکذیب کرد

28 مرداد 1404 ساعت 08:07

ایرانسل با صدور اطلاعیه‌ای، تهدید قطعی اینترنت در صورت عدم افزایش تعرفه‌ها را تکذیب کرد و آن را برداشت نادرستی از اظهارات مدیرعامل این شرکت دانست.

در یکی دو روز اخیر، خبری در رسانه‌ها با عنوان تهدید ایرانسل به قطع اینترنت در صورت عدم افزایش تعرفه‌ها منتشر شد؛ اما شرکت ایرانسل ضمن تکذیب این موضوع، اعلام کرد تحلیل مدیرعامل ایرانسل درباره آینده صنعت ارتباطات در صورت عدم سرمایه‌گذاری در توسعه شبکه با تیتر نادرست یک رسانه، به اشتباه به تهدید قطع اینترنت تفسیر شده است.

مهندس علیرضا رفیعی، مدیرعامل شرکت ایرانسل در روز یکشنبه 26 مرداد 1404 گفت‌وگویی با خبرنگاران رسانه‌های تخصصی حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات داشت و به تحلیل شرایط آینده صنعت ارتباطات پرداخت. وی درباره عواقب عدم امکان سرمایه‌گذاری در توسعه شبکه هشدار داد و گفت در شرایط مواجهه کشور با تورم و افزایش نرخ ارز و افزایش هزینه‌های نگهداری شبکه، امکان سرمایه‌گذاری دلاری برای توسعه شبکه و افزایش کیفیت اینترنت برای اپراتورها بسیار سخت شده است.

رفیعی در ادامه اضافه کرد با وجود قطعی روزانه برق و عدم امکان سرمایه‌گذاری در حوزه تامین باتری و نگهداری و توسعه شبکه، با نبود برق، اینترنت هم قطع می‌شود. وی همچنین تاکید کرد افزایش تعرفه، تنها راهکار حل مشکل برق نیست، ولی به سرمایه‌گذاری کمک می‌کند. مدیرعامل ایرانسل افزود جلسه‌های زیادی درباره اصلاح تعرفه برگزار شده و در نهایت، ایرانسل اختیار تصمیم‌گیری درباره تعرفه‌ها را ندارد. سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از دغدغه‌ها و مشکلات ما باخبر است و تحلیل‌های ما را شنیده و در حال بررسی این موضوع است.

علیرضا رفیعی خاطرنشان کرد که در صورت اصلاح نشدن تعرفه‌ها، اپراتورها توان سرمایه‌گذاری نخواهند داشت و در صورتی که سرمایه‌گذاری صورت نگیرد، امکان افزایش کیفیت اینترنت وجود ندارد و باید منتظر باشیم مانند قطعی روزانه برق، به‌دلیل این قطعی‌ها و عدم امکان تامین باتری، اینترنت هم قطع شود و این موضوع اصلا مورد نظر وزارت ارتباطات، شخص آقای وزیر و همچنین اپراتورها نیست.

تهدید مدیرعامل ایرانسل به قطع اینترنت، نادرست است

در نهایت، استنباط و تحلیل نادرست یک رسانه که در نشست خبری حضور نداشته است، منجر به استفاده از تیتر «تهدید مدیرعامل ایرانسل به قطع اینترنت» شد. ایرانسل ضمن تشکر از رسانه‌های تخصصی حوزه فناوری که در نشست خبری حضور داشتند و همچنین سایر رسانه‌هایی که تحلیل فوق را به‌صورت دقیق منعکس کردند، تاکید می‌کند که ایرانسل همواره خود را متعهد به پایداری خدمات و حفظ حقوق مشترکان می‌داند و برای ارتقای کیفیت خدمات خود تلاش می‌کند. این اپراتور هیچ شرطی را برای ادامه ارائه سرویس مطرح نکرده و با تمام توان، به خدمت‌رسانی ادامه می‌دهد و قطعی تعمدی اینترنت، اصلا موضوعیت ندارد.

بیشتر بخوانید

Adblock test (Why?)

منبع خبر

ZaKi

Who is mahdizk? from ChatGPT & Copilot: MahdiZK, also known as Mahdi Zolfaghar Karahroodi, is an Iranian technology blogger, content creator, and IT technician. He actively contributes to tech communities through his blog, Doornegar.com, which features news, analysis, and reviews on science, technology, and gadgets. Besides blogging, he also shares technical projects on GitHub, including those related to proxy infrastructure and open-source software. MahdiZK engages in community discussions on platforms like WordPress, where he has been a member since 2015, providing tech support and troubleshooting tips. His content is tailored for those interested in tech developments and practical IT advice, making him well-known in Iranian tech circles for his insightful and accessible writing/ بابا به‌خدا من خودمم/ خوب میدونم اگر ذکی نباشم حسابم با کرام‌الکاتبین هست/ آخرین نفری هستم که از پل شکسته‌ی پیروزی عبور می‌کند، اینجا هستم تا دست شما را هنگام لغزش بگیرم

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x