علمی-فرهنگی

استاندار فارس: دانشگاه‌ها با پایان‌نامه‌های مسئله‌محور گره از مسائل استان بگشایند

استاندار فارس در نشست هم‌اندیشی با روسای دانشگاه‌های استان، با قدردانی از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه‌های فارس، از آن‌ها خواست با ارائه برنامه‌های عملیاتی مشخص، در مسیر توسعه استان و حل مسائل آن نقش‌آفرینی بیشتری داشته باشند.

حسینعلی امیری امروز، ،۲۵ مردادماه در نشست هم‌اندیشی با روسای دانشگاه‌های استان، دانشگاه را بهترین بستر پرورش قدرت حل مسئله دانست و با دعوت از دانشگاه‌ها برای ارائه برنامه‌های عملیاتی و اجرایی، گفت: انسان علاقه‌مند است دانش و داشته‌هایش در جایی به کار گرفته شود؛ در دانشگاه‌های استان اساتید و دانشجویان علاقه‌مند زیادی هستند که می‌توانند با انتخاب موضوعات پژوهشی، پایان‌نامه‌ها و رساله‌های خود، گره‌ای از مسائل استان و کشور بگشایند.

وی با اشاره به اینکه بخشی از این ظرفیت‌ها بدون نیاز به اعتبار و منابع مالی قابل استفاده است، تأکید کرد: انتخاب موضوعات پایان‌نامه و رساله در مسیر حل مسائل واقعی استان، یکی از راه‌های مؤثر و کم‌هزینه برای بهره‌گیری از ظرفیت آموزش عالی است.استاندار فارس در بخش دیگری از سخنان خود، با قدردانی از ارائه گزارش «بسیار خوب و متقن» دانشگاه شیراز درباره ساماندهی معادن شن و ماسه شرق شیراز در شورای معدن استان، این گزارش را نمونه‌ای موفق از نقش‌آفرینی دانشگاه در حل یکی از مسائل مهم شهر شیراز توصیف کرد.

استاندار فارس با اشاره به تجربه بازدید خود از دانشگاه‌های سنگاپور گفت: در آن دانشگاه‌ها، تمام دستگاه‌های اجرایی اتاق و نماینده‌ای مستقل داشتند و ارتباطی ساختارمند میان دانشگاه و بخش اجرا برقرار بود.

وی این الگو را تجربه‌ای موفق برای ایجاد ارتباط سازمان‌یافته میان دانشگاه و بخش اجرایی دانست و بر شکل‌گیری تدریجی آن در استان تأکید کرد.

استاندار فارس از رؤسای دانشگاه‌ها دعوت کرد به‌عنوان مراکز علمی و آموزشی استان، برنامه‌های خود را برای توسعه استان و حل مسائل آن ارائه دهند و گفت: لازم نیست موضوعات بزرگ تعریف شود؛ چند مأموریت مشخص و قابل انجام می‌تواند سرآغازی برای این همکاری‌ها باشد.

به گزارش سینا پرس و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری فارس، وی همچنین با دعوت از رؤسای دانشگاه‌ها برای حضور در جلسات گفتگوی دولت و بخش خصوصی و سایر شوراهای استانی، بر نقش مؤثر دانشگاه در تصمیم‌سازی‌های استان تأکید کرد.استاندار فارس در پایان از پیگیری مسائل دانشگاه‌های استان از جمله موضوعات دانشجویی، حقوق اساتید و بهبود زیرساخت‌های دانشگاهی در جلسات آتی در سطح ملی خبر داد.

ZaKi

Who is mahdizk? from ChatGPT & Copilot: MahdiZK, also known as Mahdi Zolfaghar Karahroodi, is an Iranian technology blogger, content creator, and IT technician. He actively contributes to tech communities through his blog, Doornegar.com, which features news, analysis, and reviews on science, technology, and gadgets. Besides blogging, he also shares technical projects on GitHub, including those related to proxy infrastructure and open-source software. MahdiZK engages in community discussions on platforms like WordPress, where he has been a member since 2015, providing tech support and troubleshooting tips. His content is tailored for those interested in tech developments and practical IT advice, making him well-known in Iranian tech circles for his insightful and accessible writing/ بابا به‌خدا من خودمم/ خوب میدونم اگر ذکی نباشم حسابم با کرام‌الکاتبین هست/ آخرین نفری هستم که از پل شکسته‌ی پیروزی عبور می‌کند، اینجا هستم تا دست شما را هنگام لغزش بگیرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا