علمی-فرهنگی

ناسا پرتاب ۲ ماموریت را به تعویق انداخت

ناسا پرتاب ماموریت‌های «SPHEREx» و «PUNCH» را تا روز ششم مارس به تعویق انداخت.

به گزارش خبرگزاری سینا به نقل از اسپیس، ماموریت‌های مور انتظار ناسا پیش از رفتن به فضا باید کمی بیشتر صبر کنند.

پس از سه بار تأخیر در پرتاب ماموریت‌های «SPHEREx» و «PUNCH» که در ابتدا قرار بود در ۲۷ فوریه به آسمان بروند، ناسا بار دیگر پرتاب آنها را به تعویق انداخت. هر دو محموله همچنان با موشک «فالکون ۹»(Falcon 9) شرکت «اسپیس‌ایکس»(SpaceX) که برای پرتاب در روز چهارم مارس انتخاب شده بود، پرتاب خواهند شد.

اکنون، این دو ماموریت باید تا روز ششم مارس روی زمین بمانند. ماموریت‌ها در ساعت ۲۲:۰۹ به وقت منطقه زمانی شرقی از مجتمع پرتاب «Complex 4E» پایگاه نیروی فضایی وندنبرگ در کالیفرنیا به پرواز در خواهند آمد.

به گفته ناسا، سه تأخیر اول این مأموریت‌ها باعث شد تا زمان بیشتری برای بررسی و پردازش موشک فالکون ۹ در نظر گرفته شود. براساس جدیدترین به‌روزرسانی ناسا، دلیل تاخیر جدید در پرتاب نیز همین است.

ماموریت SPHEREx یک کاوشگر بزرگ، سفید و مخروطی‌شکل است که برای ثبت نماهای وسیع از جهان در طول موج‌های فروسرخ ساخته شده و مشابه تلسکوپ فضایی جیمز وب عمل می‌کند اما کار خود را از منظر بسیار کوچک‌تری انجام می‌دهد.

ماموریت PUNCH یک قطب‌سنج برای متحد کردن تاج و هلیوسفر است که چهار ماهواره را شامل می‌شود. این چهار ماهواره، مواردی را مانند پرتاب جرم از تاج، باد خورشیدی و تاج خورشیدی را مطالعه خواهند کرد. مواد پرتاب‌شده از تاج خورشیدی برای ستاره‌شناسان جالب هستند زیرا این پدیده‌ها می‌توانند به وقوع رویدادهای آب‌وهوایی فضا منجر شوند که خاموشی رادیویی را در زمین به همراه دارند.

همکاری بین SPHEREx و PUNCH یک بخش از برنامه خدمات پرتاب ناسا به شمار می‌رود که هدف آن جفت کردن ماموریت‌ها و خدمات پرتاب با یکدیگر برای به حداکثر رساندن بودجه پروژه و کاهش نیاز به خرید چندین پرتاب‌گر است.

نوشته ناسا پرتاب ۲ ماموریت را به تعویق انداخت اولین بار در خبرگزاری سیناپرس . پدیدار شد.

لینک منبع خبر

ZaKi

Who is mahdizk? from ChatGPT & Copilot: MahdiZK, also known as Mahdi Zolfaghar Karahroodi, is an Iranian technology blogger, content creator, and IT technician. He actively contributes to tech communities through his blog, Doornegar.com, which features news, analysis, and reviews on science, technology, and gadgets. Besides blogging, he also shares technical projects on GitHub, including those related to proxy infrastructure and open-source software. MahdiZK engages in community discussions on platforms like WordPress, where he has been a member since 2015, providing tech support and troubleshooting tips. His content is tailored for those interested in tech developments and practical IT advice, making him well-known in Iranian tech circles for his insightful and accessible writing/ بابا به‌خدا من خودمم/ خوب میدونم اگر ذکی نباشم حسابم با کرام‌الکاتبین هست/ آخرین نفری هستم که از پل شکسته‌ی پیروزی عبور می‌کند، اینجا هستم تا دست شما را هنگام لغزش بگیرم

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x