چرا اینباند مارکتینگ مهم است

اینباند مارکتینگ یک روش بازاریابی است که به آن «بازاریابی جاذبه ای» هم گفته می‌شود. در این روش از ابزارهای مختلفی برای دیده شدن برند استفاده می‌شود. در واقع یک روش بازاریابی است که به منظور جلب نظر بازدیدکنندگان و مشتریان بالقوه اجرا می‌شود.

در بازاریابی دیجیتال برای اینباند مارکتینگ، از کانال‌های مختلفی از جمله SEO و بهینه‌سازی موتورهای جستجو و شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌شود. البته این شکل از اینباند مارکتینگ، مدرن است و با شکل سنتی تفاوت زیادی دارد. در گذشته از روش‌های دیگری برای دیدن شدن برند استفاده می‌شد. برای مثال می‌توان به بنرها و روش‌های خلاقانه‌ی معرفی برند در سطح شهر اشاره کرد.

اما امروزه در اینباند مارکتینگ از اینترنت به عنوان مهم‌ترین ابزار معرفی برند استفاده می‌شود. هدف از طراحی این روش بازاریابی، افزایش فروش و بالا بردن نرخ سود است.

اینباند مارکتینگ از سال ۲۰۰۶ تاکنون از طریق اینترنت فعالیت می‌کند. اکنون نیز یکی از بهترین روش‌های فروش محصول محسوب می‌شود.

کاربرد اینباند مارکتینگ در افزایش فروش

اینباند مارکتینگ بر روی جذب مشتریان بالقوه متمرکز است. به این معنا که شرکت مشتریان مشخصی دارد. اما اکنون مدیر این شرکت می‌خواهد تعداد مشتریان خود را افزایش دهد. پس بهترین راه استفاده از ابزارهای بیشتر برای معرفی برند به سایر مصرف‌کنندگان است. چرا که ابزارهای قبلی فقط قادر به جمع‌آوری مشتریان فعلی بوده‌اند. اینباند مارکتینگ به دنبال جلب توجه است که خروجی آن به صورت خرید و سود بیشتر مشخص می‌شود.

اینباند مارکتینگ از چه رسانه‌هایی استفاده می‌کند؟

اینباند مارکتینگ از رسانه‌های متعلق به کسب و کار استفاده می‌کند تا مشتریان بالقوه را به شیوه‌های خلاقانه درگیر کند. این رسانه‌ها به طور اختصاصی در مورد تجارت فعالیت می‌کنند. به عنوان مثال داشتن یک صفحه‌ی فروش در اینستاگرام، یک وب سایت فروشگاهی و یا راه‌اندازی صفحه‌ی معرفی محصولات در لینکدین می‌تواند بخشی از فعالیت این روش بازاریابی باشد.

در این روش از بازاریابی این شما هستید که انتخاب می‌کنید چه چیزی و چگونه آن را منتشر کنید. حتی زمان انتشار هم در دست شماست. کسب درآمد رسانه‌ای در نتیجه‌ی کار سخت بدست می‌آید. در روش سنتی (آفلاین) شرکت‌ها از طریق روزنامه‌ها و مجلات برند خود را به بازار مصرف معرفی می‌کنند. اما اکنون اینباند مارکتینگ از روش آنلاین استفاده می‌کند.

به این معنا که برند را در پوشش سایت‌های خبری انتشار می‌دهد. همچنین شبکه‌های اجتماعی، استفاده از هشتگ، برگزاری گفتگوی آنلاین با مشتریان و ایجاد انجمن‌های آنلاین از جمله اقداماتی است که در اینباند مارکتینگ به روش آنلاین انجام می‌شود.

آیا اینباند مارکتینگ آنلاین به سرمایه‌ نیاز دارد؟

در اینباند مارکتینگ آفلاین شرکت‌ها اغلب بازاریاب‌هایی را استخدام می‌کردند که آن‌ها کار معرفی برند را برعهده داشتند. در مقابل کار خود هم پول دریافت می‌کردند. از سوی دیگر شرکت‌ها برای معرفی و تبلیغات محصولات یا خدمات خود از روش‌های دیگری مثل روزنامه، مجلات، تلویزیون، بنر و … استفاده می‌کردند. پس می‌بایست برای این تبلیغات هزینه پرداخت کنند.

اکنون هم اینباند مارکتینگ با روش آنلاین به سرمایه نیاز دارد. شما برای معرفی برند خود می‌توانید از انواع روش‌های آنلاین استفاده کنید. برای مثال تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی که اغلب توسط اینفلوئنسرها انجام می‌شود، به هزینه نیاز دارد. تبلیغات PPC، SEO و یا تبلیغات در گوگل هم از دیگر روش‌هایی است که در اینباند مارکتینگ استفاده می‌شود. انجام هر یک از این روش‌ها به سرمایه نیاز دارد.

مزیت استفاده از روش اینباند مارکتینگ

اینباند مارکتینگ با افزایش ترافیک سایت و یا افزایش ورود کاربران به صفحات اجتماعی به معرفی برند کمک می‌کند. شما در این روش هدف خود را برای دستیابی به کاربران بیشتر متمرکز می‌کنید. این کار به منظور جلب نظر آن‌ها برای خرید محصولات یا خدمات است. اگر چه این روش به سرمایه نیاز دارد، اما در نهایت به پول تبدیل می‌شود.

البته این مورد تنها یکی از فواید اینباند مارکتینگ است. مزیت‌های دیگر این روش تبلیغات عبارت است از:

  • افزایش اعتماد مشتریان

شما در اینباند مارکتینگ اطلاعات زیادی را در مورد محصولات و خدمات خود به مشتریان ارائه می‌دهید. در روش‌های سنتی ارائه‌ی این اطلاعات ممکن نبود. زیرا فرصتی برای گفتن اطلاعات به مشتریان وجود نداشت. یک شرکت نمی‌توانست اطلاعات دقیق و وسیع محصولات خود را تنها در یک بنر تبلیغاتی در سطح شهر، برای مشتریان بیان کند.

اما در اینباند مارکتینگ شما می‌توانید هر اطلاعاتی را که مشتریان نیاز داشته باشند، در قالب محتوای وب سایت و یا محتوای شبکه‌های اجتماعی ارائه دهید. در این صورت مشتریان تحت خرید ناخواسته و بدون اطلاعات قرار نمی‌گیرند. بلکه با دریافت اطلاعات و اعتماد به برند خرید می‌کنند.

  • استفاده‌ی همزمان از چند کانال تبلیغات

یکی دیگر از مزیت‌های اینباند مارکتینگ استفاده از چندین کانال تبلیغاتی است. برای مثال شما می‌توانید همزمان وب سایت شرکت خود را راه‌اندازی کنید. سپس در شبکه‌های اجتماعی هم فعالیت تبلیغاتی داشته باشید. همزمان می‌توانید هر دو روش تبلیغات را به هم مرتبط کنید. این کار در اینباند مارکتینگ سنتی وجود نداشت.

  • قابلیت اندازه‌گیری تاثیر تبلیغات

وقتی در اینباند مارکتینگ برای تبلیغات هزینه می‌کنید، می‌توانید میزان تاثیر آن را اندازه‌گیری کنید که نرخ بازگشت سرمایه (ROI) را به شما نشان می‌دهد. در وب سایت ابزارهای زیادی مثل گوگل آنالتیکس و گوگل سرچ کنسول در اختیار شما قرار دارد. از طریق این ابزارها می‌توانید میزان بازخورد تبلیغات و نرخ بازگشت سرمایه را محاسبه کنید.

در شبکه‌های اجتماعی هم این ابزارها را در اختیار شما قرار دارد. حتی از طریق این ابزارها می‌توانید میزان واکنش و فیدبک کاربران در برابر محتواهای خود را بررسی کنید.

  • ایجاد استراتژی بلند مدت

یکی دیگر از مزیت‌های اینباند مارکتینگ امکان طراحی استراتژی است. این روش بازاریابی به صورت یک شبه اتفاق نمی‌افتد. بلکه به برنامه‌ریزی، اجرا و ارزیابی نیاز دارد. شما قطعاً به تولیدکننده‌ی محتوا، طراح، توسعه‌ دهنده‌ی سایت و متخصصان دیجیتال مارکتینگ نیاز دارید. بازاریاب‌ها در شبکه‌های اجتماعی می‌توانند در این زمینه به شما کمک کنند.

حتی اگر خیلی دیر وارد اینباند مارکتینگ شده‌اید، این مزیت به شما کمک می‌کند تا با برنامه‌ریزی به رقابت با کمپانی‌های بزرگ بروید.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.