هوش مصنوعی

آموزش مسائل دفاعی در مدارس الزامی است؛ ارائه آموزش هوش مصنوعی در ۳ سطح

به گزارش خبرنگار مهر علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش در جمع خبرنگاران در خصوص توسعه هوش مصنوعی در مدارس گفت: ما برای توسعه هوش مصنوعی در مدارس سه فاز را تعریف کردیم که یکی آموزش هوش مصنوعی در کلاس درس و دیگری شرکت ۱۰۰ هزار معلم برای آموزش هوش مصنوعی در مدارس است. فاز سوم هم تولید محتوا به کمک هوش مصنوعی است که در مراحل آتی ایجاد خواهد شد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در مراحل تکمیلی به آموزش هوش مصنوعی برای رقابت‌های جهانی می‌اندیشیم گفت: در قالب جشنواره‌ها موضوع المپیاد هوش مصنوعی را حتماً پیگیری می‌کنیم.

ایجاد کارگروهی در آموزش و پرورش برای آموزش هوش مصنوعی در کتب درسی

کاظمی با اشاره به اینکه موضوع هوش مصنوعی باید در کتب درسی مطرح شود گفت: کارگروهی در وزارت آموزش و پرورش تشکیل شده است تا به کمک معاونت علمی ریاست جمهوری این مسئله را بتوانیم به خوبی در کتب درسی جانمایی کنیم.

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به سوالی در خصوص استفاده آموزش و پرورش از شرکت‌های دانش بنیان و بخش خصوصی گفت: استفاده از شرکت‌های بخش خصوصی بسته به توانمندی‌های آنان است طبیعی است که ما به دنبال به روز کردن امکانات و ابزارهای آموزشی باشیم هر شرکتی که بتواند بهترین تجهیزات را تولید کند تلاش خواهیم کرد که از ظرفیت آن استفاده کنیم.

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به سوالی در خصوص اجباری شدن آموزش‌های نظامی در مدارس گفت: هر کس در نظام جمهوری اسلامی فعالیت می‌کند باید با پدافند غیرعامل و مباحث آموزش دفاعی آشنا باشد. به هر حال این دوره ممکن است در مدت‌ها و اشکال مختلفی طراحی شود اما هر کس که در ایران لازم است در خدمت نظام وظیفه حضور پیدا کند؛ لازم است با این آموزش‌های اولیه نظامی هم آشنا باشد. هنوز به محتوای مشخصی دست پیدا نکردیم اما در دو هفته می‌توان این آموزش‌ها را در قالب‌های مختلف به دانش آموزان ارائه داد.

Adblock test (Why?)

ZaKi

Who is mahdizk? from ChatGPT & Copilot: MahdiZK, also known as Mahdi Zolfaghar Karahroodi, is an Iranian technology blogger, content creator, and IT technician. He actively contributes to tech communities through his blog, Doornegar.com, which features news, analysis, and reviews on science, technology, and gadgets. Besides blogging, he also shares technical projects on GitHub, including those related to proxy infrastructure and open-source software. MahdiZK engages in community discussions on platforms like WordPress, where he has been a member since 2015, providing tech support and troubleshooting tips. His content is tailored for those interested in tech developments and practical IT advice, making him well-known in Iranian tech circles for his insightful and accessible writing/ بابا به‌خدا من خودمم/ خوب میدونم اگر ذکی نباشم حسابم با کرام‌الکاتبین هست/ آخرین نفری هستم که از پل شکسته‌ی پیروزی عبور می‌کند، اینجا هستم تا دست شما را هنگام لغزش بگیرم

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x