کدام شرکت‌ها برای دریافت تسهیلات ساخت گوشی هوشمند بومی اقدام کرده‌اند؟

اطلاعاتی از دریافت‌کنندگان تسهیلات ساخت گوشی هوشمند بومی به دست رسیده که بر اساس آن به نظر می‌رسد اصلی‌ترین مدعیان تولید گوشی داخلی، واردکنندگان موبایل هستند!

اطلاعات تازه منتشر شده نشان می‌دهد که کدام شرکت‌ها برای دریافت تسهیلات ساخت گوشی هوشمند بومی اقدام کرده‌اند. با آغاز طرح واگذاری زمین برای احداث کارخانه‌های ساخت گوشی‌ ایرانی، مشخص شد که چندین شرکت برای تولید گوشی هوشمند از دولت تسهیلات و زمین دریافت کرده‌اند. حال معلوم شده اکثر این شرکت‌ها، بزرگترین واردکنندگان موبایل به ایران هستند.

بیشتر بخوانید: تسهیلات ۵۰۰ میلیارد تومانی دولت سیزدهم برای ساخت گوشی ایرانی ؛ رویای دست‌نیافتنی دولت‌های پیشین محقق می‌شود؟

تسهیلات ساخت گوشی هوشمند بومی به کدام شرکت‌ها ارائه شده است؟

اطلاعات منتشر شده از سوی شرکت خدمات هواپیمایی پیام نشان می‌دهد که ۸ شرکت در راستای تولید تلفن همراه بومی و تجهیزات مرتبط با آن، زمین و سوله دریافت کرده‌اند. مجموعه‌هایی که اکثراً واردکننده تلفن همراه هستند و حال به‌نظر می‌رسد قصد بومی‌سازی آن با مهندسی معکوس را دارند.

وزیر ارتباطات ماه گذشته وعده داد یک میلیون گوشی بومی اقتصادی زیر ۱۰۰ دلار تا پایان سال ارائه شود. برای تحقق این وعده نیز در منطقه ویژه اقتصادی پیام، به چند شرکت زمین واگذار کرده‌اند و این شرکت‌ها درحال راه‌اندازی خط تولید تلفن همراه بومی هستند.

در همین رابطه، شرکت خدمات هواپیمایی پیام در سامانه ملی انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات، اسناد و اطلاعاتی درباره تولید تلفن همراه بومی منتشر کرد. این اقدام در راستای ثبت درخواست یک کاربر در این سامانه صورت گرفته است.

براساس اعلام شرکت خدمات هواپیمایی پیام، ۹ شرکت در زمینه تولید تلفن همراه و تجهیزات آن در مجموعه منطقه ویژه اقتصادی پیام در حال فعالیت هستند که به ۸ شرکت زمین واگذار شده است. یک شرکت نیز برای فعالیت‌های خود سوله اجاره کرده است. البته باید گفت بجز این شرکت‌ها، مجموعه‌های دیگری نیز در ایران مشغول به تولید گوشی هوشمند و فیچرفون هستند.

تسهیلات ساخت گوشی هوشمند بومی از طرف کدام شرکتها ارائه خواهد شد؟
تسهیلات ساخت گوشی هوشمند بومی

جدای از این مجموعه‌ها، دو شرکت نیز در این منطقه در حال فعالیت هستند، اما طرف قرارداد با منطقه ویژه پیام نیستند. آنها سوله را از شرکت‌های دیگر اجاره کرده‌اند.

شرکت خدمات هواپیمایی پیام در ادامه، اطلاعات و اسامی شرکت‌های طرف قرارداد و نمونه‌ای از صفحه اول قرارداد آنها را نیز منتشر ساخته است. بر این اساس «گسترش راهبر یادمان نما»، «سانا رهاورد ایرانیان»، «پارس پردازش چهل چشمه»، «نوین سان همراه بین‌الملل شما»، «تجارت خانه حاجی قاسم»، «آراد پی کارت»، «داریا همراه پایتخت» و «تحسین کیهان همراه اهورا»، شرکت‌هایی هستند که در زمینه تولید تلفن همراه بومی و تجهیزات در منطقه پیام فعالیت می‌کنند.

در حالی که شرکت پیام از ۹ شرکت برای تولید تلفن همراه نام برده، اما تنها نام ۸ شرکت معرفی شده است، معلوم نیست این اتفاق سهواً افتاده یا شرکت «نوین سان همراه بین‌الملل شما» هم زمین و هم سوله دریافت کرده است.

واردکننده موبایل با مهندسی معکوس قصد تولید تلفن همراه بومی دارد

«تحسین کیهان همراه اهورا» زمینی را به مدت ۲۵ سال در منطقه ویژه اقتصادی پیام اجاره کرده است تا با ایجاد ساختمان و تأسیسات لازم، در زمینه تولید تبلت، تلفن همراه، هندزفری و ساعت هوشمند اقدام کند.

تسهیلات ساخت گوشی هوشمند بومی از طرف کدام شرکتها ارائه خواهد شد؟

تسهیلات ساخت گوشی هوشمند بومی از طرف کدام شرکتها ارائه خواهد شد؟

این مجموعه در حال حاضر به عنوان یک واردکننده تلفن همراه فعالیت می‌کند و فروشگاه اینترنتی شهرموبایل یا همان «شارموب» زیرمجموعه آنهاست. «پارس پردازش چهل چشمه» نیز به عنوان واردکننده تلفن همراه، بخشی از مالکیت شارموب را دارد.

اما فعالیت این شرکت برای تولید موبایل و تجهیزات مرتبط آن به چه نحو است؟ آنطور که در بخشی از اسناد منتشر شده آمده، تحسین کیهان همراه اهورا قرار است تا در در فاز اول، قطعات مورد نیاز از جمله بردهای الکتریکی، باتری و صفحات کالاها را وارد و آنها را مونتاژ کند.

این مجموعه مدعی است در فاز بعدی با سیستم مهندسی معکوس، جهت تولید و بومی‌سازی برخی قطعات در داخل کشور حرکت می‌کنند که تا حد امکان از ورود قطعات جانبی برای مونتاژ جلوگیری شود.

تسهیلات ساخت گوشی هوشمند بومی از طرف کدام شرکتها ارائه خواهد شد؟

تسهیلات ساخت گوشی هوشمند بومی از طرف کدام شرکتها ارائه خواهد شد؟

تحسین کیهان همراه اهورا، فرایند مونتاژ را دارای پیچیدگی منحصربه فردی نمی‌داند، اما معتقد است الزامات خاصی از جمله clean room جهت مونتاژ در محیطی مناسب بایستی رعایت شود.

اجاره ماهانه زمین ۲۵۰۰ متر مربعی که در اختیار این شرکت قرار گرفته نیز ۲۸ میلیون ۸۷۵ هزار تومان است. این اجاره بها تا سه سال ثابت است و پس از آن در هر سال، ۱۵ درصد به مبلغ اجاره اضافه خواهد شد.

تسهیلات ساخت گوشی هوشمند بومی از طرف کدام شرکتها ارائه خواهد شد؟
تسهیلات ساخت گوشی هوشمند بومی

ورود فعال حوزه پرداخت به تولید موبایل

آراد پی کارت یکی دیگر از شرکت‌هایی است که با دریافت زمین از شرکت پیام، قصد تولید موبایل و تجهیزات ارتباطی دارد. بد نیست بدانید این شرکت مرداد سال ۱۴۰۱ به ثبت رسیده است. موضوع فعالیت آن نیز خرید و فروش، خدمات پس از فروش کلیه کالاهای مجاز بازرگانی صادرات و واردات، برندینگ سخت افزار و نرم افزار و ماشین‌های اداری، ملزومات و لوازم جانبی کامپیوتر و دیجیتال و دستگاه‌های خودکار پردازش اطلاعات، سخت افزار و نرم افزار شبکه است.

شرکت فنی مهندسی آراد پی کارت در زمینه فعالیت‌های بانکی، صنعت پرداخت، پشتیبانی و ثبت پذیرندگان درگاه پرداخت و کارتخوان فعالیت می‌کند و حال قصد دارد به حوزه تولید موبایل وارد شود.

تسهیلات ساخت گوشی هوشمند بومی از طرف کدام شرکتها ارائه خواهد شد؟

تسهیلات ساخت گوشی هوشمند بومی از طرف کدام شرکتها ارائه خواهد شد؟

مدت اجاره قرارداد زمین با این شرکت نیز ۲۵ ساله است، اما اطلاعی از هزینه اجاره آن وجود ندارد. زمین این شرکت در مقایسه با تحسین کیهان همراه اهورا، هزار متر مربع کوچکتر است.

بلوم پلاس محصولی از تجارت‌خانه حاجی قاسم

شرکت تجارت‌خانه حاجی قاسم از سال ۱۳۹۹، قرارداد اجاره زمینی را در منطقه ویژه اقتصادی پیام به امضا رسانده است. آنها یکی از شرکت‌های وارد کننده موبایل‌های اپل ، شیائومی، سامسونگ و چندین برند چینی هستند.

تسهیلات ساخت گوشی هوشمند بومی از طرف کدام شرکتها ارائه خواهد شد؟

تسهیلات ساخت گوشی هوشمند بومی از طرف کدام شرکتها ارائه خواهد شد؟

گروه تولیدی و تجاری «بلووم» در سال ۱۳۹۵ به عنوان یکی از زیرمجموعه‌های تجارتخانه حاجی قاسم شروع به فعالیت کرده است. این شرکت در ابتدای فعالیت به واردات قانونی و گارانتی گوشی‌های موبایل پرداخت و سرانجام در سال۱۳۹۹ پس از دو سال تحقیق و توسعه اولین قدم‌های خود را جهت تولید گوشی موبایل برداشت.

تلفن همراه با برند بلووم پلاس محصول این شرکت است که یک مدل آن فیچرفون یا همان موبایل‌های دکمه‌ای است. البته اگر قصد خرید این موبایل را از فروشگاه‌های آنلاین داشته باشید با پیغام «اتمام موجودی» روبه رو خواهید شد.

در وبسایت این شرکت نیز نام دو تلفن همراه و یک دوچرخه برقی به چشم می‌خورد، اما هیچ اطلاعی دیگر جز تصویر آنها در دست نیست. BLOOMPLUS G2 یک تلفن هوشمند، BLOOMPLUS B800 یک گوشی فیچرفون و BLOOM ZB20 یک دوچرخه هوشمند است.

از میان ۹ شرکتی که قصد تولید تلفن همراه بومی دارند، «داریا همراه پایتخت» برای عموم بیش از سایرین، شناخته شده است. داریا همراه پایتخت در زمینه واردات رسمی تلفن همراه با برند سامسونگ و خدمات پس از فروش فعالیت خود را از سال ۱۳۹۶ آغاز کرد. نام آن بارها در تبلیغات تلویزیونی به چشم خورده است. شنیده‌ها حکایت از این دارد که به‌زودی از گوشی هوشمند بومی داریا رونمایی خواهد شد.

«گسترش راهبر یادمان نما» از سال ۱۳۹۸ به ثبت رسیده است. تولید و ارائه خدمات فنی و مهندسی و انتقال دانش فنی و فناوری، انجام امور بازرگانی اعم از واردات و صادرات، تهیه و توزیع کالاهای مجاز و خرید و فروش آنها در داخل و خارج از ایران، ترخیص کالا از گمرکات، تولید انواع قطعات و تجهیزات الکترونیکی و فناوری اطلاعات و ارتباطات، واردات دستگاه‌ها و ماشین‌آلات فعالیت می‌کند.

«نوین سان همراه بین الملل شما» نیز در تاریخ ۱۳۹۸ تأسیس شده و در زمینه خدمات پیمانکاری صنعت مخابرات در مشاوره، طراحی، نگهداری و بهینه‌سازی، عملیات نصب، راه‌اندازی و پشتیبانی شبکه‌های مخابراتی، تهیه، تولید و عرضه کلیه تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری مخابراتی و الکترونیکی مجاز، تولید و عرضه اپلیکیشن‌های موبایل فعالیت می‌کند.

بیشتر بخوانید:

نظر شما درباره‌ دریافت تسهیلات ساخت گوشی هوشمند بومی توسط شرکت‌های واردکننده موبایل چیست؟ دیدگاه خود را در بخش کامنت‌ها با تکراتو در میان بگذارید و اخبار تکنولوژی را با ما دنبال کنید.

Adblock test (Why?)

لینک منبع


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.