ضرورت سهولت بیشتر صدور مجوزها برای شرکت‌های مستقر در پارک‌های فناوری دستگاهی

رییس پارک علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی با اشاره به وجود ۴ پارک فناوری دستگاهی در کشور، گفت: لازم است صدور مجوزها برای شرکت‌های فناور مستقر در پارک‌های دستگاهی با سهولت بیشتری صورت گیرد، در غیر این صورت برای شرکت‌ها تفاوتی ندارد که در پارک‌های دستگاهی مستقر شوند یا در سایر پارک‌ها.

دکتر محسن جهانشاهی در چهل و هفتمین رویداد دوشنبه‌های استارت‌آپی حوزه کشاورزی که امروز در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، با اشاره به چالش‌های شرکت‌های فعال در حوزه کشاورزی، افزود: یکی از چالش‌ها مربوط به صدور مجوزها است. اگر شرکتی بخواهد کود و یا سمی را وارد عرصه کند، نیاز به صدور مجوزهای آن است؛ ضمن آنکه سازمان‌هایی مانند سازمان اصلاح نباتات و یا مؤسسه آب و خاک و یا سازمان دامپزشکی، مجوزهای متقن و مشخصی را صادر می‌کنند.

وی ادامه داد: انتظار می‌رود شرکت‌هایی که در یک پارک دستگاهی مستقر می‌شوند، مسیرهای دریافت مجوزها برای آنها راحت‌تر باشد؛ در غیر این صورت برای شرکت‌ها چه تفاوتی می‌کند که در یک پارک استانی و دانشگاهی مستقر باشند و یا در یک پارک دستگاهی.

جهانشاهی دسترسی به بازار را از دیگر چالش‌های شرکت‌های فعال در حوزه کشاورزی نام برد و یادآور شد: اگر شرکتی در یک پارک دستگاهی مانند وزارت جهاد مستقر می‌شود، برای عرضه برخی از محصولات خود باید به یکسری میادین دسترسی داشته باشد که این نقطه‌ای است که باید وزارت جهاد کشاورزی وارد شود تا بازار را در اختیار شرکت‌ها قرار دهد.

رییس پارک علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی با بیان اینکه این‌ها انتظارات کاملا منطقی است که شرکت‌ها از یک پارک دستگاهی دارند، یادآور شد: ترکیبی از این محاسن اگر در یک پارک دستگاهی وجود نداشته باشد، بهتر است آن پارک دستگاهی ایجاد نشود؛ وگرنه پارک‌ها در همه استان‌ها وجود دارند و شرکت‌ها می‌توانند در آنها مستقر شوند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر در کشور ۴ پارک دستگاهی وجود دارد، گفت: این پارک‌های دستگاهی شامل پارک وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزارت نفت، وزارت نیرو و پارک وزارت جهاد است و نیاز است تا این پارک‌ها به عنوان پارک ملی تلقی شوند.

جهانشاهی با اشاره به فعالیت پارک فناوری کشاورزی و منابع طبیعی خاطر نشان کرد: تا امروز ۱۳ پردیس فناوری و دهکده فناوری در ۱۳ نقطه کشور راه‌اندازی شده و حدود ۱۰ تا ۱۵ پردیس دیگر نیز در حال راه‌اندازی است. از این طریق امیدواریم شبکه منسجمی در حوزه توسعه فناوری‌های حوزه کشاورزی ایجاد شود.

نوشته ضرورت سهولت بیشتر صدور مجوزها برای شرکت‌های مستقر در پارک‌های فناوری دستگاهی اولین بار در خبرگزاری سیناپرس | اخبار علمی ایران و جهان. پدیدار شد.

لینک منبع خبر


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.