علمی-فرهنگی

مدیر توسعه کسب و کار استودیو «تاد» در گفتگو با سینا: با توجه به اشتراکات فرهنگی وارد بازار جهانی شدیم/در جنگ 12 روزه با کمپین‌های بازی کنار کودکان بودیم

 

حسین اثنی عشری مدیر توسعه کسب و کار استودیو «تاد» در گفت‌و‌گوی اختصاصی به خبرگزاری سینا ، گفت: در سبد محصولات  این مجموعه، حدود 20 بازی وجود دارد که در حال نشر آنها هستیم.

 

به گزارش خبرگزاری سینا ، مدیر کسب و کار استودیو «تاد» که از جمله شرکت های مستقر در پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی است‌‌‌؛ او در معرفی این مجموعه گفت: این مجموعه تخصصی حدود ۱۵ سال است که در حوزه بازی سازی و نشر بازی فعالیت می‌کند.

وی ادامه داد: مت در مجموعه »تاد» جز اولین بازی ساز های ایرانی هستیم که بعد از مدتی تصمیم گرفتیم، دانشی را که در مجموعه انباشت شده، به سمت نشر بازی برای گروه سنی‌ای مختلف ببریم و عملا فارق از بازار ایران که هدف اصلی بود؛ وارد بازار جهانی، به خصوص کشورهای همسایه که اشتراکات فرهنگی با یکدیگر داریم؛ شویم.

حسین اثنی عشری مدیر توسعه کسب و کار استودیو «تاد»
حسین اثنی عشری مدیر توسعه کسب و کار استودیو «تاد»

این بازی ساز یادآورد شد: امروزه در امارات، ترکیه و انگلیس دفتر داریم و کارِ نشر بازی را با هویت انگلیسی انجام می‌دهیم.

اثنی عشری با بیان این مطلب که به دلیل تحریم ها مجبور شدیم تمام هویت و زیر ساخت ها را انگلیسی کنیم؛ اظهار داشت: با این حال اکنونه در برند دیگری با نام «رایا گیمز» که برندی با هویت ایرانی است، در حال فعالیت هستیم .

مدیر کسب و کار استودیو «تاد» در ادامه تاکید کرد: تخصص و مسئولیت اصلی این برند نشر بازی هایی است که بازی سازهای ایرانی تولید می‌کنند. به همین در سبد محصولات مجموعه ما حدود 20 بازی وجود دارد که در حال نشر است.

وی در  پاسخ به این سوال که در ایام جنگ 12 روزه در حوزه مسئولیت اجتماعی چه فعالیتی انجام داده است‌؛ گفت: مجموعه «تاد» تورنومنت‌های مختلفی را برگزار کرده جوایز ویژه‌ای نیز هدیه داده است.

اثنی عشری تصریح کرد: همچنین در این ایام پویش «همه بازی» راه انداختیم؛ به این ترتیب که یک کد در اختیار کاربران قرار دادیم و کاربرها بنا بر سلیقه خود در گزوه‌های سنی مختلف از بازی‌ها استفاده کردند.

وی خاطرنشان کرد. همچنین توانستیم مقداری تمرکزمان را بر پشتیبانی بازی ها بگذاریم تا در ایام جنگ با توجه به محدودیت‌های دسترسی به اینترنت کاربران بتوانند به خوبی از بازی‌ها بهره ببرند.

مدیر کسب و کار استودیو «تاد» در پایان گفت: در واقع جنس مسولیت اجتماعی ما از جنس همراهی با مردم بود تا بتوانیم در ایام جنگ با آرامش بود کنار فرزندان خود باشند و از همین رو توانستیم یوزرها را بیشتر درگیر کنیم و تخفیف‌های مناسبی نیز در این زمینه ارائه کردیم.

نوشته مدیر توسعه کسب و کار استودیو «تاد» در گفتگو با سینا:
با توجه به اشتراکات فرهنگی وارد بازار جهانی شدیم/در جنگ 12 روزه با کمپین‌های بازی کنار کودکان بودیم
اولین بار در خبرگزاری سیناپرس . پدیدار شد.

ZaKi

Who is mahdizk? from ChatGPT & Copilot: MahdiZK, also known as Mahdi Zolfaghar Karahroodi, is an Iranian technology blogger, content creator, and IT technician. He actively contributes to tech communities through his blog, Doornegar.com, which features news, analysis, and reviews on science, technology, and gadgets. Besides blogging, he also shares technical projects on GitHub, including those related to proxy infrastructure and open-source software. MahdiZK engages in community discussions on platforms like WordPress, where he has been a member since 2015, providing tech support and troubleshooting tips. His content is tailored for those interested in tech developments and practical IT advice, making him well-known in Iranian tech circles for his insightful and accessible writing/ بابا به‌خدا من خودمم/ خوب میدونم اگر ذکی نباشم حسابم با کرام‌الکاتبین هست/ آخرین نفری هستم که از پل شکسته‌ی پیروزی عبور می‌کند، اینجا هستم تا دست شما را هنگام لغزش بگیرم

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x