بهترین گوشی شیائومی برای بازی

گوشی‌های جدید شیائومی نه تنها از فناوری روز برخوردار هستند، بلکه بسیار مقرون به صرفه نیز هستند. در واقع، شیائومی مدت‌ها است که فناوری‌های ممتاز را با قیمت‌های مقرون به صرفه به مشتریان ارائه می‌دهد. در این مقاله می‌خواهیم روی جنبه بازی گوشی‌ها تمرکز کنیم، به نظر شما بهترین گوشی شیائومی برای بازی کدام است؟

بهترین گوشی‌ های گیمینگ شیائومی را که می‌توانید در حال حاضر بخرید، در این مقاله فهرست کرده‌ایم. شیائومی به دلیل قابل اطمینان بودن، ارزش و مجموعه‌ای از ویژگی های عالی، یک تولید‌کننده پیشرو تلفن همراه است.

بهترین گوشی شیائومی برای گیم باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟

اگر خرید یک گوشی هوشمند امروز به دلیل تنوع بسیار زیاد مارک‌ها و انواع مختلف، به اندازه کافی گیج‌کننده نیست، باید بدانید اکنون گوشی‌های هوشمندی داریم که به بازی اختصاص داده شده‌اند. هدف این دستگاه‌ها ارائه عملکرد بهتر بازی، تمرکز بر روی مناطقی است که برای گیمرها اهمیت بیشتری نسبت به سایرین دارند، مانند ذخیره‌سازی سریع‌تر و پردازنده بهتر. اگر به دنبال خرید یک گوشی مخصوص بازی یا به‌طور ساده، گوشی هستید که می‌تواند در مورد بازی‌ها بهتر از حد متوسط عمل کند، در اینجا چند فاکتور مهم وجود دارد که باید در نظر بگیرید.

سیستم داخلی

اولین و مهمترین جنبه ای که هنگام خرید یک گوشی برای انجام بازی باید در نظر گرفت، پردازنده و سایر قطعات داخلی است. گوشی شما باید سریع باشد. گوشی مورد نظر شما بهتر است تراشه پرچمدار یا حداقل میان‌رده قوی داشته باشد تا بتواند از پس پردازش‌های سنگین به خوبی بربیاید. قدرت بالاتر یک گوشی یعنی شما می‌توانید بازی‌ها را با گرافیک و فریم‌ریت بالاتری تجربه کنید.

سخت افزار گوشی

همچنین، گوشی شما نیاز به مقدار رم مناسب و حافظه داخلی سریع دارد. به دنبال حداقل ۸ گیگابایت رم باشید تا مطمئن شوید که دستگاه شما با همه بازی‌های جدیدتر و با منابع سنگین‌تر و همچنین برای آینده خوب است. از سوی دیگر، در صورت امکان به سراغ حافظه سریع‌تر UFS 3.1 بروید. در حالت ایده‌آل، مطمئن شوید که دستگاه شما فضای ذخیره‌سازی کافی دارد، زیرا عناوین مدرن می‌توانند از نظر اندازه فضای ذخیره‌سازی بسیار بزرگ و حتی بزرگ‌تر استفاده کنند، اگر موارد دانلود اضافی را در نظر بگیرید.

خنک کننده

اگر قرار است گوشی شما بازی‌ها را اجرا کند، داغ می‌شود و قبل از اینکه گرما روی عملکرد پردازنده شما تأثیر بگذارد نیاز به خنک‌سازی خوبی دارد. این فرآیند throttling نامیده می شود و چیزی است که گیمرها به دنبال دوری از آن هستند. بسیاری از تلفن‌های هدف بازی دارای نوعی مکانیزم پیشرفته خنک‌کننده در داخل دستگاه خواهند بود.

در حالی که ممکن است همه آنها به یک اندازه خوب نباشند، یک راه خوب برای سنجش توانایی‌های خنک کنندگی گوشی گیمینگ بعدی شما این است که به بررسی‌های قابل اعتماد روی دستگاهی بپردازید که در مورد عملکرد بازی و خنک کننده صحبت می‌کند. در کل میزان داغ شدن تراشه‌های مختلف هم با هم متفاوت دارد و بهتر است چیپستی انتخاب شود که پایداری بالاتری داشته باشد و دیرتر داغ شود.

ظرفیت باتری و سرعت شارژ

هر چه بیشتر با گوشی هوشمند بازی کنید، میزان باتری بیشتری مصرف می‌کند. از این رو، ایده خوبی است که مطمئن شوید گوشی شما ظرفیت باتری بالایی دارد. توجه داشته باشید که عواملی مانند وضوح بالاتر و نرخ تازه سازی بالاتر نیز باتری را به سرعت تخلیه می‌کنند و به همین ترتیب تنظیمات گرافیکی بالاتر در بازی‌ها انجام می‌شود. مطمئن شوید که گوشی شما حداقل یک باتری ۴۵۰۰ میلی آمپر ساعتی دارد تا از عمر باتری مناسب و در عین حال طولانی‌تر شدن ساعات بازی اطمینان حاصل کنید.

ظرفیت باتری و سرعت شارژ

از سوی دیگر سرعت شارژ هم اهمیت ویژه‌ای دارد و خوشبختانه اکثر گوشی‌های شیائومی در این زمینه جزو بهترین‌ها هستند. گوشی با فناوری شارژ بالا در مدت ۲۰ تا ۴۰ دقیقه شارژ می‌شود و نیازی نیست تا مدت زمان زیادی را منتظر بمانید.

وضوح صفحه نمایش، نرخ تازه سازی و نرخ لمس

برای اینکه بازی‌های شما خوب به نظر برسند، داشتن صفحه نمایش با وضوح بالاتر ضروری است. مهمتر از آن، صفحه‌نمایش‌های مدرن در گوشی‌های گیمینگ نیز از فرکانس ۹۰ هرتز یا ۱۲۰ هرتز پشتیبانی می‌کنند. البته نرخ نوسازی ۹۰ یا ۱۲۰ هرتزی زمانی ارزش دارد که پردازنده بتواند بازی‌ها را با فریم‌ریت ۶۰ به بالا اجرا کند و در غیر این صورت تفاوتی در عمل احساس نمی‌شود.

با این حال، یکی از عوامل مهمی که بسیاری از مردم نادیده می گیرند، نرخ بالای نمونه برداری لمسی در صفحه نمایش گوشی‌های مدرن، نرخ نمونه برداری لمسی است. نرخ نمونه برداری لمسی صفحه نمایش گوشی شما تعیین می‌کند که بازی‌ها با چه سرعتی به لمس‌های روی نمایشگر شما واکنش نشان دهند. هرچه پاسخ لمسی بالاتر باشد، بهتر است، اما کاربران باید انتظار داشته باشند که حداقل صفحه نمایش لمسی ۱۸۰ هرتزی را داشته باشند.

تریگرها

گوشی‌های گیمینگ از دکمه‌های مخصوصی استفاده می‌کنند که به آن‌ها تریگر می‌گویند. این دکمه‌ها معمولا با یک ضامن آزاد شده و در دسترس قرار می‌گیرند و به شما کمک می‌کنند تا در بازی‌ها شوتر دقت خود را افزایش دهید. توجه داشته باشید که گوشی‌های معمول چنین قابلیتی ندارند.

جک ۳.۵ میلی‌متری و لوازم جانبی شخص ثالث

جک ۳.۵ میلی‌متری ممکن است احساس شود که در تلفن‌های مدرن بی معنی است زیرا افراد بیشتری به راه‌حل‌های صوتی مبتنی بر بلوتوث مانند هدفون‌های بی‌سیم روی می‌آورند. با این حال، گیمرها به هدفون یا ایرفون ۳.۵ میلی‌متری علاقه بیشتری دارند، زیرا آنها با تاخیر صفر عرضه می‌شوند (تفاوت دقیقه‌ای در زمان بین تولید صدای بازی و رسیدن آن به گوش شما).

جک ۳.۵ میلی‌متری

وجود جک ۳.۵ میلی‌متری ممکن است حیاتی نباشد، اما برای تجربه‌ای کاملاً بدون تاخیر، کاربران می‌توانند به تلفن‌هایی نگاه کنند که از حالت ورودی پشتیبانی می‌کنند. از سوی دیگر، تعدادی از گوشی‌های گیمینگ میان رده تا رده بالا با پشتیبانی از لوازم جانبی شخص ثالث عرضه می‌شوند. این موارد نیز باید در هنگام خرید یک گوشی جدید در نظر گرفته شود زیرا همه لوازم جانبی با هر گوشی سازگار نیستند.

لوازم جانبی جهانی مانند پد کنترل Razer Kishi یا OnePlus Triggers وجود دارد که با جدیدترین تلفن‌ها مناسب است. با این حال، لوازم جانبی مانند گیم پد ROG Kunai فقط با دستگاه‌های خاص از همان برند کار می‌کند. اگر قصد دارید بازی خود را فوراً یا بعداً در آینده با لوازم جانبی تقویت کنید، ایده خوبی است که از قبل به پشتیبانی لوازم جانبی نگاه کنید.

بهترین گوشی گیمینگ شیائومی کدام مدل است؟

در ادامه بهترین گوشی‌های شیائومی برای بازی کردن را به شما معرفی می‌کنیم.

شیائومی ۱۳ اولترا

اگر از نظر بودجه هیچ محدودیتی ندارید و مایل هستید که یکی از جدیدترین و بهترین گوشی‌ های گیمینگ شیائومی را بخرید، گزینه‌ی مناسب شما Xiaomi 13 Ultra است. دوربین قوی، پردازنده پرسرعت و باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی، این گوشی را به یک محصول خاص و جذاب تبدیل کرده است.
این موبایل یکی از بهترین گوشی های شیائومی برای بازی است. وزن آن ۲۲۷ گرم است. بخش جلویی گوشی از شیشه با لایه محافظ کورنینگ گوریلا گلس ویکتوس بوده و بخش پشتی آن ترکیبی از چرم مصنوعی با فریم آلومینیومی است. ماژول حلقه‌ای دوربین که در پشت گوشی می‌بینید البته شاید به نظرتان چندان جذاب نباشد چون فضای زیادی را اشغال کرده است.

جدیدترین گوشی شیائومی برای بازی
نمایشگر گوشی دارای اندازه ۶.۷۳ اینچ، و از نوع LTPO AMOLED است و روشنایی آن در حالت حداکثری به ۲۶۰۰ نیت می‌رسد! بنابراین در پرنورترین جاها هم می‌توانید آن را بدون مشکل استفاده کنید. نرخ نوسازی گوشی نیز ۱۲۰ هرتز است تا سرعت عمل خوبی در انجام بازی‌ها داشته باشید. پردازنده‌ی گوشی اسنپ دراگون ۸ است و هشت هسته دارد. شیایومی برای پردازنده گرافیکی آن نیز سراغ Adreno 740 رفته. بنابراین دیگر هیچ مشکلی برای اجرای حتی سنگین‌ترین بازی‌ها نخواهید داشت. حافظه گوشی ۵۱۲ گیگابایت است و ۱۶ گیگابایت نیز رم دارد. البته باید در نظر داشته باشید که حافظه قابل ارتقا نیست.
ماژول دوربین، دوربین چهارگانه با بهترین عملکرد را در خود جای داده. دوربین اصلی یک حسگر ۵۰ مگاپیکسلی با لنز واید، دوربین دوم یک حسگر ۵۰ مگاپیکسل دیگر با لنز اولترا واید، دوربین سوم یک حسگر ۵۰ مگاپیکسلی با لنز تله فوتو و آخرین دوربین نیز باز یک حسگر ۵۰ مگاپیکسل دیگر با لنز تله پریسکوپ است. برای دوربین جلو نیز یک حسگر ۳۲ مگاپیکسلی با لنز واید ۲۲ میلی متری رفته است که قابلیت فیلمبرداری ۱۰۸۰p با سرعت ۳۰ و ۶۰ فریم بر ثانیه را دارد. بنابراین موقع عکاسی در شرایط نوری مختلف و همینطور فیلمبرداری، محال است ناراضی باشید و اگر گوشی را حتی برای عکاسی می‌خواهید انتخاب کنید، عملکرد رضایت بخش آن شگفت‌زده‌تان می‌کند. آخرین مشخصه‌ای این گوشی که به آن اشاره می‌کنیم باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی آن است که هم قابلیت شارژ معکوس، هم شارژ سریع و هم شارژ وایرلس را دارد و در زمان کوتاهی شارژ می‌شود.

قیمت گوشی شیائومی ۱۳ اولترا

شیائومی ۱۳

xiaomi 13

گوشی شیائومی ۱۳ دیگر گوشی جدید و البته گوشی مناسب بازی شیائومی است. این محصول دارای ابعاد ۱۵۲.۸ در ۷۱.۵ در ۸ میلی متر است و وزن آن ۱۸۵ گرم است. بنابراین از خیلی از گوشی‌هایی که شیائومی در این چند سال اخیر تولید کرده وزن سبک‌تری دارد. بخش جلویی گوشی به لایه محافظ گوریلا گلس ۵ مجهز شده و بخش پشتی پوشش شیشه و سیلیکون دارد. نمایشگر ۶.۳۶ اینچ گوشی Amoled بوده و با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی و نهایت روشنایی ۱۹۰۰ نیت، یک انتخاب بسیار خوب و ایده‌آل برای گیمرها است. اسنپ دراگون ۸ نسل ۲ که یک پردازنده هشت هسته‌ای است به عنوان پردازنده گوشی استفاده شده و پردازنده گرافیکی آن Adreno 740 است که یک پردازنده‌ی قدر برای گوشی‌های گیمینگ به شمار می‌رود. شیائومی همچنین ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی و ۱۲ گیگابایت هم رم برای این گوشی در نظر گرفته و قابلیت ارتقا ندارند. ماژول دوربین سه گانه‌ی گوشی، میزبان یک حسگر ۵۰ مگاپیکسلی با لتز واید، یک حسگر ۱۲ مگاپیکسلی با لنز اولترا واید و یک حسگر ۱۰ مگاپیکسلی با لنز تله فوتو برای ثبت عکس‌های با کیفیت در شرایط نوری متفاوت است. باتری گوشی، ۴۵۰۰ میلی آمپر ساعت است و با شارژر ۶۷ واتی شارژ می‌شود. شیائومی ۱۳، از شارژ سریع، شارژ معکوس و همینطور بی‌سیم پشتیبانی می‌کند.

شیائومی می ۱۱ اولترا

یکی دیگر از گوشی‌های خوبی که می‌توانید برای کارهای حرفه‌ای مانند گیمینگ تهیه کنید، Mi 11 Ultra با ظرفیت ۲۵۶ گیگابایت و رم ۱۲ است. این گوشی یکی از گوشی‌های پرچمدار و البته گران شیائومی است. بنابراین در صورتی که محدودیت بودجه نداشته باشید، می ۱۱ اولترا گزینه خوبی برای شما می‌تواند باشد.

بهترین گوشی گیمینگ شیائومی

این گوشی ۲۳۴ گرم وزن دارد و بخش جلویی آن را یک لایه گوریلا گلس ویکتوس پوشانده و فریم پشتی آلومینیومی است. نمایشگر ۶.۸۱ اینچی یک نمایشگر Amoled است که روشنایی آن به ۱۷۰۰ نیت می‌رسد و با داشتن رزولوشن ۳۲۰۰ در ۱۴۴۰ پیکسل، قادر است تا ۱ میلیارد رنگ را نمایش دهد. شیائومی برای این گوشی فوق‌العاده یکی از بهترین گوشی شیائومی از نظر سخت افزار هم هست و از پردازنشگر هشت هسته‌ای اسنپ دراگون ۸۸۸ استفاده کرده است تا به راحتی بتوانید سنگین‌ترین و سخت‌ترین بازی‌ها را اجرا کنید. پردازنده‌ی گرافیکی گوشی نیز Adreno 660 است.

در پشت گوشی، ماژول دوربین سه گانه‌ی گوشی را می‌بینیم که البته از نظر ظاهری خیلی جذاب نیست و بخش زیادی از پنل پشتی را به خود اختصاص داده؛ اما عملکرد فوق‌العاده‌ای برای عکاسی در شرایط نوری و حالت‌های مختلف دارد. دوربین اصلی گوشی یک حسگر ۵۰ مگاپیکسلی با لنز واید و فوکوس دوگانه است، دوربین دوم یک حسگر ۴۸ مگاپیکسلی با لنز اولتراواید و فوکوس خودکار است، سومین دوربین نیز باز یک حسگر ۴۸ مگاپیکسلی با لنز تله پریسکوپ است. برای دوربین جلوی گوشی نیز یک حسگر ۲۰ مگاپیکسلی با لنز واید استفاده شده. این موبایل گیمینگ شیائومی ضدآب نیز هست و با داشتن گواهی IP68، تا عمق ۱.۵ متر به مدت ۳۰ دقیقه مقاومت دارد. باتری ساعت نیز ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت است و با همراه داشتن شارژر ۶۷ واتی، در حدودا ۳۶ دقیقه می‌تواند کاملا شارژ شود. قابلیت‌های شارژ بی‌سیم و شارژ معکوس نیز ویژگی‌های دیگر این گوشی‌ فوق‌العاده هستند.

خرید گوشی شیائومی می ۱۱ اولترا

شیائومی بلک شارک ۵ پرو

بدون شک بهترین گوشی شیائومی برای گیم و البته یکی از بهترین گوشی‌های گیمینگ جهان همین بلک شارک ۵ پرو است. شیائومی پرچمدار گیمینگ اصلی خود را در سری بلک شارک روانه بازار می‌کند و این مدل هم یک گوشی فوق‌العاده جذاب برای بازی کردن است. از طراحی جذاب و زیبای این گوشی که بگذریم به روی بدنه آن تریگرهای پاپ آپ دیده می‌شود که می‌توانید در زمان نیاز از آن‌ها استفاده کنید و دقت و حس بازی کردن خود را ارتقاء ببخشید.

بلک شارک 5 پرو

در بخش صفحه نمایش شاهد پنل ۶.۶۷ اینچی اولد با رزولوشون FHD+ و نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتزی هستیم. این نمایشگر از HDR10+ و گستره رنگی ۱ میلیاردی هم پشتیبانی می‌کند تا برای بازی کردن ایده‌ال باشد. رابط کاربری این گوشی Joy UI 13 بر پایه اندروید ۱۲ است. Joy UI رابط کاربری اختصاصی شیائومی برای گوشی‌های گیمینگ خود است که بهینه‌سازی‌های مختلفی در این راستا دارد.

تراشه ۴ نانومتری شرکت کوالکام مدل اسنپدراگون ۸ نسل ۱ قدرت این گوشی را تامین می‌کند. این تراشه پرچمدار سازنده آمریکایی است و عملکرد فوق‌العاده‌ای هم دارد. همراه این چیپست ۱۲۸، ۲۵۶ یا ۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی و ۸، ۱۲ یا ۱۶ گیگابایت رم دیده می‌شود تا بخش سخت افزار کاملا بی‌نقص باشد. این محصول یک باتری ۴۶۵۰ میلی آمپر ساعتی دارد و از شارژ سریع ۱۲۰ واتی هم پشتیبانی می‌کند.

خرید بلک شارک ۵ پرو نسخه ۲۵۶ رم ۱۲

شیائومی ۱۳ تی پرو

جدیدترین و قوی‌ترین گوشی سری تی شیائومی همین ۱۳T Pro است که به تازگی هم وارد بازار ایران شده و به نسبت مشخصات ارزش خرید زیادی دارد. این محصول حالا برای اولین بار در این سری گواهی IP68 دارد و در رنگ آبی از قاب پشتی چرمی استفاده می‌کند. شیائومی ۱۳ تی پرو دارای نمایشگری ۶.۶۷ اینچی از نوع امولد با رزولوشن ۲۷۱۲ در ۱۲۲۰ است و از نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتزی، HDR10+، دالبی ویژن و گستره رنگی ۶۸ میلیاردی پشتیبانی می‌کند.

شیائومی 13 تی پرو

همه مشخصات این پنل به وضوح نشان می‌دهند که ۱۳ تی پرو نمایشگر فوق العاده‌ای برای بازی کردن دارد، به‌خصوص که نرخ نوسازی آن از ۱۲۰ به ۱۴۴ هرتز افزایش یافته است. این مدل از تراشه ۴ نانومتری مدیاتک دیمنسیتی ۹۲۰۰ پلاس قدرت می‌گیرد، چیپستی که در لیست بهترین پردازنده موبایل ۲۰۲۳ در جایگاه سوم و پشت سر A17 Pro و اسنپدراگون ۸ نسل ۳ قرار گرفته و حتی از A16 Bionic اپل هم بهتر عمل می‌کند. به لطف این تراشه شما می‌توانید با این گوشی هر بازی را در شرایط ایده‌ال اجرا کنید. خوشبختانه از نظر پایداری و افزایش دما نیز دیمنسیتی ۹۲۰۰ پلاس عملکرد خوبی از خود نشان داده است.

حافظه این گوشی از نوع UFS 4.0 است و این یعنی سرعت لود شدن بازی‌ها و باز شدن برنامه‌ها کمتر خواهد بود و ۱۲ یا ۱۶ گیگابایت رم نیز باعث می‌شود تا با یکی از قوی‌ترین گوشی‌های جهان مواجه باشیم. شیائومی ۱۳ تی پرو یک باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی دارد که به لطف شارژ سریع ۱۲۰ واتی تنها در ۲۰ دقیقه از ۰ تا ۱۰۰ شارژ می‌شود. ناگفته نماند که یکی از نقاط مثبت این گوشی بخش دوربین‌های آن هستند که شیائومی با شرکت Leica همکاری داشته است ولی در این مطلب قصد نداریم خیلی به این موضوع بپردازیم؛ چرا که هدف اجرای بهینه بازی‌ها و گیمینگ است.

قیمت شیائومی ۱۳ تی پرو با ۵۱۲ گیگابایت حافظه و رم ۱۲

شیائومی ۱۲ پرو

در لیست گوشی‌های مناسب برای گیمینگ از برند شیائومی، نوبت به شیائومی ۱۲ پرو می‌رویم که حسابی بین کاربران محبوب بوده و نه تنها گیمرها، که همه را راضی کرده است. شما هم اگر به دنبال یک گوشی شیائومی مخصوص بازی هستید و بودجه مناسبی در دست دارید این گوشی را در نظر داشته باشید. شیائومی ۱۲ پرو یک گوشی بسیار خوش دست است که نمایشگر ایده‌آل، دوربین باکیفیت و باتری بادوامی دارد و تمام آن چیزی است که کاربر نیاز دارد.

شیائومی 12 پرو

این گوشی شیائومی حدود ۲۰۰ گرم وزن دارد و از یک نمایشگر LTPO AMOLED به اندازه‌ی ۶.۷۳ اینچ بهره می‌برد. رزولوشن آن ۱۴۴۰ در ۳۲۰۰ مگاپیکسل است و با برخورداری از کورنینگ گوریلا گلس ویکتوس در برابر خط و خش به مقاومت خوبی رسیده است. ۱۲ پرو، با داشتن پردازنده ۸ هسته‌ای اسنپ دراگون ۸ نسل ۱ و همینطور پردازنده گرافیکی Adreno 730، تجربه کاربری بسیار نرم و روانی را رقم می‌زند. همچنین بازی‌های سنگین مثل Genshin impact و Call of Duty Mobile به‌راحتی و بدون کندی اجرا می‌شوند و گوشی overheat نمی‌شود. همچنین حافظه داخلی ۲۵۶ گیگابایت به علاوه‌ی رم ۱۲، به اجرای هرچه بهتر بازی‌ها کمک می‌کند و فضای کافی برای ذخیره سازی بازی و دیگر محتوا در اختیار کاربر می‌گذارد.

شیائومی برای این گوشی معرکه‌ خود از یک باتری قوی با ظرفیت ۴۶۰۰ میلی آمپر ساعتی استفاده کرده. این ظرفیت بازی برای گیمرها بسیار عالی است و زودبه‌زود خالی نمی‌شود؛ بنابراین می‌توانید با خیال راحت تا مدت‌ها بازی کنید. البته اگر هم خالی شود، هیچ نگرانی‌ای ندارد چرا که می‌توانید با کمک شارژر ۱۲۰ واتی که خیلی زود گوشی را فول شارژ کرده و از قابلیت فست شارژ هم پشتیبانی می‌کند، گوشی خود را شارژ کنید.

قیمت گوشی ۱۲ Pro

طرفداران فوتبال بخوانند:
بهترین بازی های فوتبال

شیائومی ۱۲ تی پرو

اگر بودجه کمتری نسبت به شیائومی ۱۲ پرو دارید می‌توانید ۱۲t pro را انتخاب کنید. این گوشی به طور کلی تا حد زیادی شبیه به محصول بالا است ولی با این تفاوت که به‌جای رزولوشن QHD در بخش نمایشگر از رزولوشن FHD+ استفاده می‌کند. البته که این گوشی دارای تراشه اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ است که نسبت به اسنپدراگون ۸ نسل ۱ مقداری بهتر شده و عملکرد قوی‌تری دارد. یعنی می‌توانیم اداعا کنیم که برای بازی کردن شیائومی ۱۲ تی پرو گزینه بهتری نسبت به شیائومی ۱۲ پرو است.

شیائومی 12 تی پرو

بازی محبوبی مانند PUBG به روی این گوشی با گرافیک اولترا و فریم‌ریت میانگین ۹۰ اجرا می‌شود. همین عملکرد در بازی Call Of Duty با گرافیک اولترا برابر با ۶۰ فریم بر ثانیه است. این محصول جذاب دارای یک باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی با فناوری شارژ سریع است و به غیر از اجرای عالی بازی‌ها در زمینه عکاسی نیز به لطف سنسور ۲۰۰ مگاپیکسلی دوربین اصلی عملکرد بسیار خوبی را از خود به نمایش می‌گذارد.

خرید شیائومی ۱۲ تی پرو نسخه ۲۵۶ رم ۱۲

خرید شیائومی ۱۲ تی پرو نسخه ۲۵۶ رم ۸

پوکو اف ۵ پرو

جدیدترین گوشی برند پوکو و البته بهترین گوشی حال حاضر این سازنده را می‌توان پوکو اف ۵ پرو معرفی کرد. این محصول تازه از راه رسیده از اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ استفاده می‌کند. در تراشه به روی شیائومی ۱۲ تی پرو هم دیده می‌شود و بالاتر در مورد عملکرد عالی آن صحبت کردیم. پوکو اف ۵ پرو همچنین یک نمایشگر بسیار عالی از نوع امولد با رزولوشن QHD دارد که باعث می‌شود در هر اینچ تراکم بسیار زیاد ۵۲۶ قرار بگیرد.

پوکو اف 5 پرو

این پنل از گستره رنگی ۶۸ میلیاردی، دالی ویژن، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی، روشنایی بالاتر از ۱۰۰۰ نیت، HDR10+ و البته نرخ لمس ۴۸۰ هرتزی برخوردار است تا هیچ حرفی در مورد آن باقی نماند. این محصول از یک باتری ۵۱۶۰ میلی آمپر ساعتی تغذیه می‌کند و شارژ سریع سیمی ۶۷ واتی و شارژ بی‌سیم ۳۰ وات نیز برای این مدل در نظر گرفته شده است. به نوعی می‌توان گفت پوکو اف ۵ پرو نسخه دیگری از شیائومی ۱۲ تی پرو است که به‌جای دوربین عالی از نمایشگری عالی استفاده می‌کند و مهم‌تر این که قیمت پایین‌تری هم دارد.

خرید پوکو اف ۵ پرو نسخه ۲۵۶ رم ۱۲

شیائومی ۱۳ تی

شیائومی ۱۳ تی نسخه ضعیف‌تر و ارزان‌تز از ۱۳ تی پرو است که در بالا آن را معرفی کردیم. این دستگاه در زمینه طراحی، کیفیت ساخت و البته نمایشگر کاملا مانند برادر بزرگ‌تر خود است و تفاوت‌هایی در زمینه تراشه و قدرت سخت افزاری دیده می‌شود. شیائومی ۱۳T از چیپست ۴ نانومتری مدیاتک دیمنسیتی ۸۲۰۰ اولترا قدرت می‌گیرد، این تراشه تقریبا قدرتی نزدیک به اسنپدراگون ۸۸۸ دارد و قطعا در سطح پایین‌تری نسبت به شیائومی ۱۳ تی پرو قرار می‌گیرد.

شیائومی 13 تی

شیائومی ۱۳ تی

البته این به معنای ضعیف‌ بودن این چیپست و گوشی نیست و شما با شیائومی ۱۳ تی می‌توانید بازی‌های مختلف را در حالت گرافیکی Ultra و فریم ریت بالا تجربه کنید. در نظر داشته باشید که این گوشی مانند برادر بزرگ‌تر خود از UFS 4.0 استفاده نمی‌کند و برای آن UFS 3.1 در نظر گرفته شده است. این مدل هم یک باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی دارد ولی به‌جای شارژ سریع ۱۲۰ واتی از شارژ سریع ۶۷ واتی پشتیبانی می‌کند.

خرید شیائومی ۱۳ تی با ۲۵۶ گیگابایت حافظه و رم ۱۲

ردمی K50

یکی از گوشی‌های این سازنده چینی که ارزش خرید بالایی در حال حاضر دارد و برای گیم هم بسیار مناسب به نظر می‌رسد، ردمی K50 است. این گوشی از تراشه ۵ نانومتری مدیاتک مدل دیمنسیتی ۸۱۰۰ قدرت می‌گیرد. این چیپست هشته هسته پردازنده مرکزی با فرکانس حداکثری ۲.۸۵ گیگاهرتز دارد و پردازنده گرافیکی Mali-G610 را نیز شامل می‌شود. این تراشه از نظر توان و قدرت شبیه به اسنپدراگون ۸۸۸ عمل می‌کند و قدرت بالایی دارد.

ردمی K50

این گوشی مانند بازی PUBG را با گرافیک Ultra و فریم‌ریت حدود ۷۸ به اجرا دربیاورد. بازی کالاف دیوتی هم با گرافیک اولترا و فریم‌ریت ۶۰ اجرا می‌شود. ردمی K50 در زمینه صفحه نمایش هم محصول جذابی است و از پنلی ۶.۶۷ اینچی از نوع اولد با رزولوشن عالی QHD استفاده می‌کند. این نمایشگر نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی دارد و از دلبی ویژن و HDR10+ نیز پشتیبانی می‌کند.

ظرفیت باتری این گوشی ۵۵۰۰ میلی آمپر ساعت است و درون جعبه نیز یک اداپتور ۶۷ واتی دیده می‌شود. به نوعی نقطه ضعف این گوشی را می‌توان دوربین‌های نه‌چندان عالی آن به حساب آورد که این موضوع در بازی کردن هیچ تاثیری ندارد و به همین جهت این مدل می‌تواند یکی از بهترین انتخاب‌های پیش روی شما باشد.

خرید ردمی K50 نسخه ۲۵۶ رم ۱۲

آموزش طریق انتقال بازی از پلی استیشن ۴ به ۵:
انتقال بازی از ps4 به ps5

پوکو F5

پوکو اف ۵ نسخه ارزان‌تر پوکو اف ۵ پرو است که به‌جای نمایشگر QHD از نمایشگری FHD+ استفاده می‌کند (سایر مشخصات یکسان است). در بخش سخت افزار نیز این محصول از تراشه اسنپدراگون ۷ پلاس نسل ۲ قدرت می‌گیرد که حدود ۱۰ درصد از اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ ضعیف‌تر است. این اختلاف در عمل دیده نمی‌شود و پوکو F5 می‌توانید بازی‌ها را با گرافیک اولترا و فریم‌ریت بالا به اجرا دربیاورد.

پوکو F5

این گوشی می‌تواند بازی مانند PUBG را در حالت اولترا با فریم‌ریت ۷۸ و بازی مانند کال اف دیوتی را با گرافیک اولترا و فریم‌ریت ۶۰ به اجرا دربیاورد. جالب است بدانید که بازی چون Mobile Legends: Bang Bang به روی این گوشی با گرافیک اولترا و فریم‌ریت ۱۱۵ اجرا می‌شود. این گوشی یک باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژ سریع ۶۷ واتی دارد.

خرید پوکو اف ۵ نسخه ۲۵۶ رم ۱۲

شیائومی ۱۲

مورد دیگر در لیست گوشی های گیمینگ شیائومی، مدل ۱۲ شیایومی است. این گوشی نسبت به مدل پیشین قیمت پایین‌تری دارد اما باز هم برای کاربری گیمینگ شما را ناراضی نخواهد کرد و عملکرد دوربین و باتری آن خیلی خوب است. سایز صفحه نمایش ‌AMOLED این گوشی به ۶.۲۸ اینچ می‌رسد و با قابلیت نمایش ۱ میلیارد رنگ و بهره‌وری از تکنولوژی دالبی ویژن، بسیار چشم‌نواز است. همچنین، گوریلا گلس ویکتوس در جلوی گوشی و گوریلا گلس ۵ در پشت، احتمال خش گرفتن گوشی را تا حد خوبی کاهش می‌دهد اما باز هم بهتر است از قابل و گلس محافظ استفاده کنید.

شیائومی 12

این گوشی هم از پردازنده اسنپ دراگون نسل ۱ استفاده می‌کند. پردازنده گرافیکی آن نیز Adreno 730 است. به‌همین دلیل می‌توانید مطمئن باشید که برای اجراهای بازی‌های سنگین گرافیکی هیچ مشکلی نخواهید داشت. این گوشی ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی و ۱۲ گیگابایت هم رم دارد اما امکان ارتقا میزان حافظه داخلی وجود ندارد. دوربین گوشی نیز مانند دیگر بخش‌های آن عملکردی عالی دارند. در پشت گوشی دوربین سه گانه را شاهد هستیم. دوربین اصلی با سنسور ۵۰ مگاپیکسلی و لنز واید ۲۶ میلی متری، دوربین دوم یک دوربین ۱۳ مگاپیکسلی با لنز اولتراواید ۱۲ میلیمتری، و دوربین سوم یک دوربین ۵ مگاپیکسلی با لنز ۵۰ میلی متری ماکرو است. دوربین جلو گوشی هم یک دوربین ۳۲ مگاپیکسلی است که انتظارات شما از یک دوربین سلفی را به‌خوبی برآورده می کند و به‌راحتی می‌توانید عکس‌های خوبی را با آن ثبت کنید.

قیمت گوشی شیائومی ۱۲

Xiaomi 11T Pro

Xiaomi 11T بهترین گوشی شیائومی است که می‌توانید در حال حاضر بدون نگرانی آن را بخرید. این گوشی دارای صفحه نمایش زیبای AMOLED و دوربین‌های مناسب نسبت به قیمت است. این گوشی دارای پردازنده اسنپدراگون ۸۸۸ است که همچنان یک CPU فوق العاده سریع است. ۱۱T Pro از ۵G به همراه تمام باندهای (۱۴ باند) مورد نیاز شما پشتیبانی می‌کند. این گوشی به راحتی یکی از بهترین گوشی‌های گیمینگ شیائومی است که می توانید در حال حاضر بخرید.

در حالی که مدل‌های شماره دار اصلی گوشی‌های شیائومی جایی است که این شرکت فناوری و ویژگی‌های جدید پر زرق و برق خود را معرفی می‌کند، خط تولید مدل T اغلب جایی است که عمل واقعی در جریان است. ۱۱T Pro که تقریبا شش ماه پس از شیائومی Mi 11 عرضه شد، بسیاری از ویژگی‌های آن پریمیوم را در دستگاهی با قیمت متوسط‌تر ارائه می‌کند.

شیائومی 11 تی پرو

تقریباً همان دوربین، همان چیپست، باتری بزرگ‌تر و شارژ سریع‌تر نسبت به Mi 11 دارد. مطمئناً، صفحه نمایش آن کمی کوچکتر است، اما به دلیل داشتن لبه‌های صاف نمایشگر (مثل Mi خمیده نیست)، اساساً یک اندازه است. شارژ سریعی که به آن اشاره کردیم قطعاً بزرگترین ویژگی جدید این گوشی است که آن را برای گیمینگ و بازی به گزینه عالی تبدیل می‌کند. زیرا شارژر ۱۲۰ وات شگفت‌انگیز با استفاده از شارژر داخل جعبه یک ویژگی خاص است. این میزان دو برابر سریعتر از شارژ ۵۵ واتی Mi 11 است و از ۲۵ وات سامسونگ گلکسی اس ۲۱ یا ۱۵ وات آیفون ۱۲ می نیز بیشتر است. شارژ‌کامل این گوشی حدود ۱۵ دقیقه طول می‌کشد.

چیپست اسنپدراگون ۸۸۸ معمولاً در گوشی‌های پریمیوم یافت می‌شود، اگرچه برخی از گوشی‌های ارزان‌تر نیز آن را دارند و قدرت پردازش زیادی را برای بازی یا کارهای دیگر فراهم می‌کند.  این گوشی مجهز به  یک پنل ۶.۶۷ اینچی AMOLED است که کمی کوچکتر از صفحه نمایش ۶.۸۱ اینچی Mi 11 است، اما برخلاف آن گوشی، صفحه نمایش ۱۱T Pro در لبه‌ها خمیده نیست و سوراخ پانچ برای جلوی آن وجود دارد. دوربین روبرو به جای سمت چپ بالا در مرکز بالای صفحه قرار دارد.

رزولوشن ۲۴۰۰ در ۱۰۸۰ این گوشی نیز یک گزینه قوی برای بازی و گیمینگ است. رزولوشن ۱۰۸۰p برای اکثر کارها عالی است، اما برای سرویس‌های پخش و بازی‌ها عالی‌تر هم خواهد بود. این گوشی همچنین دارای نرخ به روز رسانی سریع ۱۲۰ هرتز است که البته یک گزینه ایده‌آل دیگر است تا بازی‌های مورد علاقه‌تان را با نرخ تازه سازی سریعتری انجام دهید و از آن لذت ببرید. نسخه بلوتوث ۵.۱ این گوشی نیز برای اتصال به دستگاه‌های بی‌سیم نیز خوب است و برای شما تجربه عالی به ارمغان می‌آورد.

خرید شیائومی ۱۱ تی پرو نسخه ۲۵۶ رم ۸

پوکو F4 GT

این گوشی فقط به خاطر سخت افزار و نمایشگر عالی که دارد مناسب بازی ارزیابی نمی‌شود، بلکه این محصول از تریگرهای مخصوص بازی نیز بهره می‌برد و طراحی خاص و گیمینگ هم دارد. به‌نوعی پوکو اف ۴ جی تی را می‌توانیم خوش‌قیمت‌ترین گوشی گیمینگ حال حاضر بازار ایران بدانیم. این محصول از تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۱ قدرت می‌گیرد، چیپستی ۴ نانومتری که پرچمدار قبلی شرکت کوالکام و یکی از قوی‌ترین‌های موجود در جهان به حساب می‌آید.

پوکو F4 GT

به روی بدنه این محصول دو تریگر دیده می‌شود که در مواقع لازم از بدنه خارج شده و در دسترس قرار می‌‌گیرند. صفحه نمایش پوکو F4 GT اندازه ۶.۶۷ اینچی دارد و از نوع امولد است. این پنل FHD+ از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی، HDR10+ و گستره رنگی ۱ میلیاردی پشتیبانی می‌کند و روشنایی بالای ۸۰۰ نیت دارد. یکی از جذابیت‌های دیگر این محصول را می‌توان باتری ۴۷۰۰ میلی آمپر ساعتی آن در نظر گرفت که با شارژ سریع ۱۲۰ واتی در مدت حدود ۲۰ دقیقه فول شارژ می‌شود.

خرید پوکو F4 GT نسخه ۱۲۸ رم ۸

شیائومی ۱۱T

شیائومی 11T

شیائومی ۱۱ تی نسخه ارزان‌تر ۱۱ تی پرو است. این محصول در بسیاری از بخش‌ها شبیه به نسخه پرو است و برای مثال نمایشگر و ظرفیت باتری این دو گوشی هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارد. از طرفی این محصول آداپتور ۶۷ واتی دارد و دیگر خبری از شارژ سریع ۱۲۰ واتی نیست. این دستگاه از تراشه ۶ نانومتری مدیاتک دیمنسیتی ۱۲۰۰ قدرت می‌گیرد و توان خوبی هم برای اجرای بازی‌ها دارد. برای مثال شما می‌توانید بازی چون PUBG را با گرافیک اولترا و فریم‌ریت حدود ۷۰ به اجرا دربیاورید.

قیمت گوشی شیائومی ۱۱t با حافظه ۲۵۶ و رم ۸ گیگابایت

شیائومی ۱۳ لایت

شیائومی ۱۳ لایت ارزان‌ترین عضو از سری ۱۳ پرچمداران این سازنده چینی است که در محدوده قیمتی میان‌رده‌ها قرار می‌گیرد. این گوشی نمایشگر ۶.۵۵ اینچی با حاشیه‌های بسیار کم دارد. این پنل از نوع امولد است و عمق رنگ ۱۲ بیتی دارد. این نمایشگر که رزولوشن آن FHD+ از دالبی ویژن، HDR10+ و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی هم پشتیبانی می‌کند. باتری در نظر گرفته شده برای این مدل ۴۵۰۰ میلی آمپر ساعت ظرفیت دارد و با فناوری شارژ سریع ۶۷ واتی نیز شارژ می‌شود.

شیائومی 13 لایت

قلب تپنده شیائومی ۱۳ لایت تراشه ۴ نانومتری اسنپدراگون ۷ نسل ۱ است. این چیپست میان‌رده است ولی قدرت خوبی دارد و برای بازی کردن می‌توانید به روی آن حساب باز کنید. با این محصول می‌توانید بازی PUBG را در حالت گرافیکی High با فریم‌ریت حدود ۷۰ به اجرا دربیاورید و بازی کال آف دیوتی موبایل نیز در حالت گرافیکی اولترا با فریم‌ریت بالای ۵۰ اجرا می‌شود.

خرید شیائومی ۱۳ لایت نسخه ۲۵۶ رم ۸

پوکو ایکس ۵ پرو

آخرین نماینده از سری ایکس گوشی‌های پوکو با نام پوکو ایکس ۵ پرو از راه رسید، گوشی که در همه بخش‌ها عملکرد مناسبی دارد و به همین جهت ارزش خرید آن را بالا می‌دانیم. این محصول از تراشه اسنپدراگون ۷۷۸G قدرت می‌گیرد، تراشه‌ای ۶ نانومتری که مدتی از عرضه آن به بازار می‌گذرد ولی همچنان قدرت خوب و مناسبی برای اجرای بازی‌ها دارد. بازی PUBG با گرافیک High و فریم‌ریت ۶۰ و بازی Call of Duty با گرافیک اولترا و فریم‌ریت ۴۵ با این گوشی اجرا می‌شود.

پوکو ایکس 5 پرو

پوکو X5 پرو از نمایشگری امولد با اندازه ۶.۶۷ اینچی و رزولوشن FHD+ استفاده می‌کند. این پنل دارای نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی است و از گسترده رنگی ۱ میلیاردی نیز پشتیبانی می‌کند. به این موارد پشتیبانی از HDR10+ و دالبی ویژن را نیز بیفزایید. تغذیه نمایشگر و سخت افزار این گوشی برعهده یک باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی است که از شارژ سریع ۶۷ واتی نیز پشتیبانی می‌کند.

خرید پوکو ایکس ۵ پرو نسخه ۲۵۶ رم ۸

کلام آخر

اگر به بازی‌های موبایلی علاقه دارید قطعا باید برند شیائومی را در بالای لیست خود قرار دهید. گوشی‌های این سازنده چینی در مدل‌های میان‌رده و بالارده سخت افزار و نمایشگر بسیار خوبی دارند و شما همچنین می‌توانید مدل‌هایی با تریگر را نیز خریداری کنید در صورتی که چنین امکانی در برندی مثل سامسونگ وجود ندارد.

سوالات متداول

بهترین گوشی گیمینگ شیائومی کدام است؟ اگر گوشی گیمینگ می‌خواهید و محدودیت بودجه هم ندارید، پیشنهاد می‌کنیم به سراغ بلک شارک ۵ پرو بروید. از طرفی اگر بودجه کمتری دارید قطعا پوکو اف ۴ جی تی بهترین گزینه پیش روی شما است.

کدام گوشی هم مناسب بازی است و هم مشخصات خوبی دارد؟ اگر گوشی می‌خواهید که در اجرای بازی‌ها موفق باشد و در عین حال در دیگر بخش‌ها هم خوب عمل کند به سراغ پوکو F5 بروید.

ads

بررسی گوشی هواوی پی ۶۰ پرو به همراه تست گیمینگ و کیفیت دوربین ها

بررسی هواوی p60 pro

Adblock test (Why?)

لینک منبع


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.