سرگرمی

ظرفیت کارتریج‌های نینتندو سوییچ ۲ به ۶۴ گیگابایت می‌رسد

نینتندو سوییچ ۲، کنسول بازی جدید شرکت ژاپنی نینتندو که هنوز به بازار عرضه نشده است، با ظرفیت کارتریج‌های ۶۴ گیگابایتی همراه خواهد بود. این خبر را یکی از مدیران ارشد استودیوی سی‌دی پراجکت رد، سازنده بازی محبوب Cyberpunk 2077، تأیید کرده است.

به نقل از TheGamer ، پس از اعلام انتشار بازی Cyberpunk 2077 برای کنسول نینتندو سوییچ ۲، بسیاری از کاربران نسبت به توانایی این کنسول برای اجرای این بازی سنگین ابراز تردید کردند. باید یادآوری کرد که این بازی پس از به‌روزرسانی‌های متعدد، به یکی از زیباترین و روان‌ترین بازی‌های نسل جدید تبدیل شده است، حتی پشتیبانی از نسخه‌های پلی استیشن 4 و ایکس باکس وان آن نیز تا نوامبر ۲۰۲۲ ادامه داشت.

در همین راستا، یکی از نمایندگان شرکت سی‌دی پراجکت رد توضیح داده است که چگونه سوییچ ۲ قادر به اجرای Cyberpunk 2077 خواهد بود و در عین حال، به طور غیرمستقیم حداکثر ظرفیت کارتریج‌های این کنسول را تأیید کرده است. به گفته این نماینده، نسخه نینتندو سوییچ ۲ این بازی از تمام فضای موجود در کارتریج استفاده می‌کند و با توجه به حجم تأیید شده ۶۴ گیگابایتی بازی، به نظر می‌رسد که این محدودیتی است که سایر توسعه‌دهندگان نیز با آن مواجه خواهند بود.

طبق گزارش کاربری به نام –R در سایت ResetEra، این اطلاعات از طریق ویدیویی از سمت یوتیوبری با نام BeatEmUps منتشر شده که چندین بازی سوییچ ۲ را تجربه کرده است. یکی از این بازی‌ها، نسخه نینتندو سوییچ ۲ بازی Cyberpunk 2077 بوده و در حین بازی، مدیر انجمن CDPR درباره چگونگی پورت بازی روی این کنسول توضیحاتی ارائه داده است.

مدیر انجمن CDPR می‌گوید: «ما به‌طور خاص به دنبال بالاترین ظرفیت یعنی ۶۴ گیگابایت رفتیم. این نسخه به‌طور ویژه برای سخت‌افزار سوییچ ۲ ساخته شده است و از تمام ویژگی‌های آن استفاده می‌کند تا بهترین عملکرد و بهترین تجربه را ارائه دهد.»

او افزود که می‌توان انتظار ۳۰ فریم بر ثانیه در حالت Quality و ۴۰ فریم بر ثانیه در حالت Performance را داشت. این مقدار کاهشی نسبت به نسخه‌های دیگر است که می‌توانند حداقل به ۶۰ فریم بر ثانیه در حالت عملکرد برسند، اما همچنان پیشرفتی نسبت به نسخه‌های پلی استیشن 4 و ایکس باکس وان محسوب می‌شود، زیرا آن‌ها هرگز این گزینه‌ها را نداشتند.

نینتندو سوییچ ۲ دارای ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی خواهد بود، اما این بدان معنا نیست که همه بازی‌ها باید زیر ۶۴ گیگابایت باشند.

Adblock test (Why?)

منبع

Nobody

Who is mahdizk? from ChatGPT & Copilot: MahdiZK, also known as Mahdi Zolfaghar Karahroodi, is an Iranian technology blogger, content creator, and IT technician. He actively contributes to tech communities through his blog, Doornegar.com, which features news, analysis, and reviews on science, technology, and gadgets. Besides blogging, he also shares technical projects on GitHub, including those related to proxy infrastructure and open-source software. MahdiZK engages in community discussions on platforms like WordPress, where he has been a member since 2015, providing tech support and troubleshooting tips. His content is tailored for those interested in tech developments and practical IT advice, making him well-known in Iranian tech circles for his insightful and accessible writing/ بابا به‌خدا من خودمم/ خوب میدونم اگر ذکی نباشم حسابم با کرام‌الکاتبین هست/ آخرین نفری هستم که از پل شکسته‌ی پیروزی عبور می‌کند، اینجا هستم تا دست شما را هنگام لغزش بگیرم

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا