فهرست بستن

آموزش: چگونه اکانت فیسبوک خود را برای همیشه حذف کنیم؟

آموزش: چگونه اکانت فیسبوک خود را برای همیشه حذف کنیم؟

فیسبوک، محبوب ترین شبکه اجتماعی جهان و پایه گذاری عصری جدید در ارتباطات مجازیست و میتوان گفت هر کاربری که با اینترنت سر و کار دارد، دارای یک صفحه شخصی در این شبکه اجتماعی نیز میباشد. با این حال از زمانی که شبکه های اجتماعی موبایل محور رشد کردند، فعالیت ها در فیسبوک کمرنگ تر شد و بسیاری از کاربران به دیگر اپلیکیشن های مشابه مهاجرت کردند. حال که استفاده از فیسبوک بسیار کم شده است، شاید زمان آن باشد که برای همیشه پرونده شخصی خود را در آن ببندیم.

به تازگی اکانت ۵۰ میلیون نفر از کاربران فیسبوک نیز هک شده که شاید دلیل محکمی باشد برای اینکه دیگر اکانت فیسبوک خود را حذف کنیم. این کار چندان پیچیده و سخت نیست اما بهتر است قبل از حذف پست های خود که میتواند شامل تصویر یا ویدئو باشد، اطلاعات شخصی خود را ابتدا از فیسبوک دانلود کنیم. آرشیوی که فیسبوک از اطلاعات شما در اختیارتان قرار میدهد شامل تمام چیزایی میشود که به اکانت شما مربوط است که عبارتند از تصاویر، فعالیت ها، تاریخچه گفت و گوها، آدرس های IP، اطلاعات تشخیص چهره و تبلیغاتی که روی آن کلیک کرده اید. بنابراین با حجم زیادی از اطلاعات مواجهیم که شاید بسیاری از آنها برای مهم باشند. برای دریافت آرشیو این اطلاعات شخصی پس از ورود به حساب فیسبوک خود به قسمت تنظیمات مراجعه و بر روی گزینه Download a copy of your Facebook Data در بخش General Account Settings کلیک و سپس Start My Archive را انتخاب کنید.

https://cdn.vox-cdn.com/thumbor/w8BtaZtYCxSE1ITP0qQHGgx30Zs=/0x0:1798x766/1120x0/filters:focal(0x0:1798x766):no_upscale()/cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/10461699/Screen_Shot_2018_03_20_at_10.54.55_AM.png

پس از اینکه کار دانلود اطلاعات فیسبوک خود را به پایان رساندید، زمینه برای حذف اکانت فراهم است. لازم به ذکر است که امکان بازگشت اکانت پس از حذف آن وجود ندارد. پس اگر تصمیم قطعی خود را برای این کار گرفته اید، روی این لینک کلیک کنید تا به صفحه حذف اکانت فیسبوک ارجاع داده شوید. دسترسی به این صفحه از داخل تنظیمات اکانت امکان پذیر نیست و هیچ گزینه ای برای حذف اکانت در صفحه تنظیمات مشاهده نخواهید کرد. پس از مراجعه به لینک فوق، گزینه Delete My Account را انتخاب کنید. با این کار اکانت شما برای حذف و عدم دسترسی برای دیگر کسانی که از فیسبوک استفاده میکنند آماده میشود.

https://cdn.vox-cdn.com/thumbor/nI0Q6F3ogf0RMtVqi0etosjb1bQ=/0x0:1350x668/1120x0/filters:focal(0x0:1350x668):no_upscale()/cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/10461507/Screen_Shot_2018_03_20_at_10.19.08_AM.png

پس از گذراندن مرحله فوق، فیسبوک تا چند روزی فرآیند حذف اکانت را به طول میانجامد و اگر در طول این چند روز، وارد اکانت فیسبوک خود شوید، درخواست شما برای حذف اکانت از بین میرود پس یا نباید وارد اکانت خود شوید، یا اگر وارد شدید، باید مراحل حذف اکانت را مجددا انجام دهید. برخی موارد مانند کامنت هایی که برای دوست خود ارسال کرده اید، شاید حتی بعد از حذف اکانت نیز نمایش داده شوند. فیسبوک هم این نکته را متذکر میشود که نسخه ای از برخی از آیتم ها مانند اطلاعات ورود در دیتابیس میمانند اما این اطلاعات جدا از اطلاعات شخصی کاربر است.

به گفته فیسبوک، فرآیند حذف کامل یک اکانت به همراه تمامی اطلاعات موجود در آن میتواند تا ۹۰ روز طول بکشد اما در طول این مدت، دسترسی به اکانت شما برای هیچ کاربر دیگری امکان پذیر نخواهد بود. اگر تصمیم شما برای حذف فیسبوک و عدم استفاده از خدمات این شرکت قطعی است، لازم است بدانید فیسبوک صاحب چندین سرویس مهم مانند اینستاگرام و واتس اپ نیز میباشد. بنابراین اگر به فیسبوک اعتماد ندارید، شاید بخواهید اکانت خود را در آن برنامه ها نیز حذف کنید. هک و سرقت اطلاعات کاربران فیسبوک بعد از رسوایی این شرکت در مورد فروش اطلاعات کاربران به شرکت های دیگر میتواند به طور چشمگیری آمار حذف اکانت توسط کاربران را افزایش دهد. چرا که حریم شخصی، امروزه فاکتوری بسیار مهم برای هر کاربریست.

بازدید: 12

ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.