بهترین گوشی تا ۲۰ میلیون تومان (مهر ۱۴۰۱)

فهرست مطالب

در حالی که بازار گوشی‌های هوشمند در رده‌های قیمتی ۲ میلیون تومان تا ۱۲ میلیون تومان از تنوع بسیاری برخوردار است، اما هرچه به رده‌ی قیمتی بالاتری می‌رویم از تنوع تلفن‌های هوشمند موجود در بازار کاسته می‌شود. با این حال اگر از طرفداران محصولات دو شرکت شیائومی و سامسونگ باشید، همچنان شانسی برای خرید گوشی هوشمندی با ویژگی‌های جالب در رده‌ی قیمتی مدنظر خواهید داشت.

به همین منظور می‌خواهیم نگاهی به محصولات با ارزش موجود در بازار داشته باشیم و به شما در خرید گوشی هوشمندی مناسب در رده‌ی قیمت ۱۴ تا ۲۰ میلیون کمک کنیم. البته این مقاله به صورت ماهانه به‌روزرسانی خواهد شد و اگر در زمان به‌روزرسانی مقاله محصولات بهتری در بازار موجود بودند، حتما جایگزین فهرست فعلی خواهند شد.

در ابتدا باید بگوییم که محصولات موجود در چنین رده‌ی قیمتی باید امکانات گسترده‌ای داشته باشند و در جنبه‌های مختلف بتوانند نیاز کاربران را برطرف سازند؛ برای مثال انتظاراتی که از گوشی هوشمند ۲۰ میلیون تومانی داریم این است که بتواند اکثر بازی‌های اندرویدی را در بالاترین کیفیت ممکن اجرا کند، دوربین‌های آن بتوانند تصاویر و ویدئوهایی باکیفیت درخور توجه ثبت کنند و در کنار طراحی ظاهری زیبا و استفاده از متریال باکیفیت در ساخت آن از ارگونومی مناسب برخوردار باشد تا زمانی که کاربر گوشی هوشمند را در دست گرفته و از آن استفاده کرد، حس خوبی به وی منتقل شود.

بهترین گوشی تا ۲۰ میلیون تومان

محصولاتی که در فهرست زیر قرار گرفته‌اند از شرایطی که ذکر کردیم برخوردار هستند و می‌توانند خواسته‌های شما از یک گوشی هوشمند بالارده را برطرف ساخته و حتی در برخی از زمینه‌ها نیز امکانات بهتری را ارائه دهند. محصولات قرار گرفته در لیست زیر به ترتیب قیمت زیاد به کم مرتب شده‌اند و برای خرید محصولی خوش قیمت‌تر می‌توانید به سراغ محصولات انتهای لیست بروید.

شیائومی ۱۲ نسخه ۲۵۶ رم ۱۲

شیائومی 12 نسخه 256 رم 12

طبق انتظاری که از شیائومی داریم گوشی شیائومی ۱۲ از شیشه مات برای قاب پشتی استفاده می‌کند که کیفیت عالی دارد و به هنگام در دست گرفتن حس مرغوبیت را به شما انتقال می‌دهد. در بالا بخش سمت چپ این قاب فریم مستطیلی شکل دوربین‌ها دیده می‌شود که خوشبختانه همرنگ با قاب پشتی است و سه لنز و یک فلش را در بر می‌گیرد. این قاب که در پایین از لوگوی شیائومی میزبانی می‌کند لبه‌های خمیده دارد تا بهتر در دست قرار بگیرد. البته به طور کلی ارگونومی به طور حتم یکی از نقاط قوت این گوشی شیائومی است؛ چرا که شیائومی ۱۲ وزنی ۱۷۹ گرمی و ضخامت ۸.۲ میلی متری دارد و ابعاد آن نیز بسیار مناسب است.

شیائومی ۱۲ نیز نمونه یک شاهکار در زمینه صفحه نمایش است و سازنده چینی هنر خود را در این محصول به نمایش گذاشته است. این گوشی از پنلی ۶.۲۸ اینچی با فناوری امولد استفاده می‌کند و رزولوشن FHD+‌ برای آن در نظر گرفته شده است. این پنل تراکم ۴۱۹ پیکسل بر هر اینچ را در اختیار قرار می‌دهد و از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی، Dolby Vision و HDR10+ هم پشتیبانی می‌کند. این پنل اولین نمایشگر ۱۲ بیت رنگی موجود در جهان است که از گستره رنگی ۶۸ میلیاردی پشتیبانی می‌کند. در نهایت نرخ لمس این پنل ۴۸۰ هرتز است که برای کاربرانی که قصد بازی کردن با گوشی را دارند موضوع بسیار مهم و مثبتی به حساب می‌آید.

کیفیت این نمایشگر به معنای واقعی کلمه فوق‌العاده است و باید بگوییم که شیائومی به دستاورد بزرگی در زمینه صفحه نمایش گوشی‌های خود دست پیدا کرده است. رنگ‌ها بیش از هر زمان دیگری در این نمایشگر دقیق هستند و محتوا با کنتراست عالی و بسیار شارپ به نمایش گذاشته می‌شود و قطعا به محض مشاهده این نمایشگر متوجه کیفیت بی‌نظیر آن خواهید شد.

این گوشی ۱۸ میلیونی در بخش سخت افزاری از جدیدترین تراشه پرچمدار کوالکام یعنی اسنپدراگون ۸ نسل ۱ بهره می‌برد. این تراشه فناوری ۴ نانومتری دارد و هشت هسته پردازنده مرکزی شامل یک هسته Cortex-X2 با فرکانس ۳.۰ گیگاهرتز، سه هسته Cortex-A710 با فرکانس ۲.۵ گیگاهرتز و چهار هسته Cortex-A510 با فرکانس ۱.۸ گیگاهرتز و پردازنده گرافیکی Adreno 730 را در بر می‌گیرد. قدرت این تراشه کوالکام واقعا عالی و تحسین برانگیز است. این تراشه به طور حتم در دنیای اندروید بهترین است و به همین دلیل هم می‌توانیم شیائومی ۱۲ را در کنار دیگر محصولاتی که از این تراشه بهره می‌برند، قوی‌ترین گوشی‌های اندرویدی جهان به حساب بیاوریم.

دوربین اصلی شیائومی ۱۲ سنسوری ۵۰ مگاپیکسلی مدل Sony IMX766 با اندازه‌ی ۱/۱.۵۶ اینچی و اندازه پیکسل ۱.۰ میکرونی دارد و در پشت یک لنز ۲۶ میلی متری با گشودگی دیافراگم f/1.9 قرار گرفته و از فوکوس خودکار تشخیص فاز و لرزشگیر اپتیکال تصویر هم پشتیبانی می‌کند. این دوربین به صورت پیش فرض تصاویری ۱۲.۵ مگاپیکسلی به ثبت می‌رساند. دوربین فوق عریض و تله فوتو ماکرو ۱۳ و ۵ مگاپیکسلی این دوربین اصلی را همراهی می‌کنند و سلفی هم سنسوری ۳۲ مگاپیکسلی دارد.

این محصول یک باتری ۴۵۰۰ میلی آمپر ساعتی دارد و از شارژ سریع ۶۷ واتی پشتیبانی می‌کند. عدم پشتیبانی از کارت حافظه جانبی،‌ MIUI 13 بر پایه اندروید ۱، گوریلاگلس ویکتوس،‌ شارژ سریع بی‌سیم ۵۰ واتی، شارژ معکوس ۱۰ واتی و اسپیکرهای استریو هارمن کاردن از دیگر ویژگی‌های اصلی و کلیدی این مدل هستند.

مشخصات گوشی شیائومی ۱۲ نسخه ۲۵۶ رم ۱۲
تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۱
پردازنده گرافیکی Adreno 730
دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسل دوربین اصلی

۱۳ مگاپیکسل دوربین فوق عریض

۵ مگاپیکسل دوربین تله فوتو ماکرو

دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسل
سیستم عامل رابط کاربری MIUI 13 بر پایه اندروید ۱۲
حافظه داخلی ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت
رم ۸ و ۱۲ گیگابایت
امکان افزایش حافظه / نوع کارت حافظه ندارد
باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعت، شارژ سریع ۶۷ وات

خرید شیائومی ۱۲

هواوی P50 نسخه ۲۵۶ رم ۸

هواوی P50 نسخه 256 رم 8

گوشی‌های هواوی بعد از تحریم‌های آمریکا و مشکل‌های ایجاد شده با سرویس‌های گوگل به حاشیه رفتند و کاهش فروش شدیدی را تجربه کردند، ولی هواوی مجدد در حال تلاش است تا محبوبیت را به گوشی‌های خود بازگرداند. یکی از تلاش‌های این برند همین P50 است که یک نسخه پرو و گران‌قیمت‌تر هم دارد ولی در این مطلب ما به مدل پایه خواهیم پرداخت.

هواوی P50 به عنوان بهترین گوشی تا ۱۷ میلیون از بدنه‌ای شیشه‌ای استفاده می‌کند و دوربین‌های آن درون دو دایره مشکی رنگ قرار گرفته‌اند و به نوعی طراحی این محصول کاملا متفاوت نسبت به دیگر مدل‌های موجود در بازار است. این دستگاه از گواهی IP68 پشتیبانی می‌کند و این یعنی در برابر نفود آب تا عمق ۱.۵ متری به مدت ۳۰ دقیقه مقاوم است. صفحه نمایش در نظر گرفته شده برای این مدل اندازه ۶.۵ اینچی از نوع OLED با رزولوشن FHD+ و تراکم پیکسلی ۴۵۸ دارد. نرخ نوسازی این مدل ۹۰ هرتزی است که برای این بازه قیمتی چندان جذاب نیست و انتظار داشتیم با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی مواجه باشیم. این پنل حاشیه‌های کمی دارد و کیفیت آن نیز بسیار خوب است. رنگ‌ها شاداب و زنده نمایش داده می‌شوند و محتوا جزئیات زیاد و کنتراست عالی دارد.

تراشه استفاده شده برای این مدل اسنپدراگون ۸۸۸ است که معماری ۵ نانومتری داشته و از هشت هسته پردازنده مرکزی شامل یک هسته Kryo 680 با فرکانس ۲.۸۴ گیگاهرتز، سه هسته Kryo 680 با فرکانس ۲.۴۲ گیگاهرتز و چهار هسته Kryo 680 با فرکانس ۱.۸ گیگاهرتز و پردازنده گرافیکی Adreno 660 میزبانی می‌کند. قدرت سخت افزاری این چیپست عالی است و از آنجایی که پرچمدار سال قبل شرکت کوالکام بوده به خوبی می‌تواند از پس هر کاری بربیاید و تمام بازی‌ها را با نهایت گرافیک و فریم ریت اجرا کند.

دوربین اصلی هواوی P50 سنسوری ۵۰ مگاپیکسلی مدل Omnivision OV50A با اندازه ۱/۱.۵۵ اینچی و اندازه سنسور ۱.۰ میکرونی دارد و در پشت لنزی ۲۳ میلی‌متری با گشودگی دیافراگم f/1.8 قرار گرفته است. این دوربین از فوکوس خودکار تشخیص فاز، لرزشگیر اپتیکال تصویر (OIS) و فوکوس خودکار لیزری پشتیبانی می‌کند. در کنار این دوربین یک لنز پریسکوپ تله فوتو با سنسور ۱۲ مگاپیکسلی و امکان زوم اپتیکال ۵ برابری و یک لنز فوق عریض با سنسور ۱۳ مگاپیکسلی دیده می‌شود. دوربین سلفی این مدل سنسوری ۱۳ مگاپیکسلی دارد.

مشخصات هواوی P50
تراشه اسنپدراگون ۸۸۸
پردازنده گرافیکی Adreno 660
دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسل دوربین اصلی

۱۲ مگاپیکسل دوربین پریسکوپ تله‌فوتو

۱۳ مگاپیکسل دوربین اولتراواید

دوربین سلفی ۱۳ مگاپیکسل
سیستم عامل HarmonyOS 2.0
حافظه داخلی ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت
رم ۸ گیگابایت
امکان افزایش حافظه / نوع کارت حافظه دارد – نانو مموری
باتری ۴۱۰۰ میلی‌آمپر ساعت، شارژ سریع ۶۶ وات

هواوی P50 نسخه ۲۵۶ رم ۸

شیائومی ردمی K50 Gaming نسخه ۲۵۶ رم ۱۲

شیائومی ردمی K50 Gaming نسخه 256 رم 12

اگر به بازی کردن با گوشی علاقه دارید و به دنبال گوشی مناسب برای این هدف هستید ردمی K50 Gaming یکی از بهترین گزینه‌های پیش روی شماست؛ چرا که این محصول به نسبت مشخصات قیمت بسیار مناسبی دارد و همین ارزش خرید آن را بسیار بالا می‌برد. طراحی این گوشی کاملا گیمینگ است و با نگاه کردن به قاب پشتی متوجه این موضوع خواهید شد. متریال استفاده شده برای k50 گیمینگ شیشه و آلومینیوم است و با در دست گرفتن آن متوجه مرغوبیت کیفیت خواهید شد. برای راحتی بیشتر حین اجرای بازی‌ها برای این دستگاه تریگرهای پاپ‌آپ در نظر گرفته شده که عملکرد بسیار خوبی دارد و باعث می‌شود در بازی‌ها شوتر بتوانید بهتر بازی کنید.

شیائومی برای نماینده گیمینگ خود یک صفحه نمایش از نوع OLED با رزولوشن مرسوم FHD+ و اندازه ۶.۶۷ اینچی در نظر گرفته است. این پنل که در هر اینچ میزبان ۳۹۵ پیکسل است از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی و محتوای HDR10+ هم پشتیبانی می‌کند. نرخ لمس در این نمایشگر ۴۸۰ هرتز است تا دستورات شما در سریع‌ترین شکل ممکن به اجرا دربیاید. کیفیت و مشخصات این پنل برای بازی کردن و هر کار دیگری بسیار عالی است و از نگاه کردن به این پنل باکیفیت لذت خواهید برد.

با وجود قیمت معقول این گوشی گیمینگ شیائومی در بخش سخت افزاری به سراغ تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۱ رفته است. این تراشه ۴ نانومتری که از هشت هسته پردازنده مرکزی شامل یک هسته Cortex-X2 با فرکانس ۳.۰ گیگاهرتز، سه هسته Cortex-A710 با فرکانس ۲.۵ گیگاهرتز و چهار هسته Cortex-A510 با فرکانس ۱.۸ گیگاهرتز و پردازنده گرافیکی Adreno 730 میزبانی می‌کند بهترین چیپست اندرویدی موجود در جهان است و قطعا می‌توان آن را بهترین گزینه برای اجرای بازی‌ها به حساب آورد. این تراشه نه‌ تنها در حال حاضر تمام بازی‌ها را با گرافیک انتهایی و فریم ریت نهایی اجرا می‌کند بلکه قطعا تا دو سال دیگر هم می‌تواند این عملکرد را حفظ کند.

بخش دوربین برای یک گوشی گیمینگ شاید اولویت نباشد ولی شیائومی باز هم از این بخش غافل نشده و برای دوربین اصلی به سراغ سنسوری ۶۴ مگاپیکسلی از سونی مدل IMX686 Exmor RS رفته است. این سنسور با اندازه ۱/۱.۷۳ اینچی و اندازه پیکسل ۰.۸ میکرونی در پشت لنزی ۲۶ میلی‌متری با دیافراگم f/1.9 قرار گرفته است. این دوربین از فوکوس خودکار تشخیص فاز پشتیبانی می‌کند و با دو دوربین فوق عریض ۸ مگاپیکسلی و ماکرو ۲ مگاپیکسلی همراهی می‌شود. دوربین سلفی این مدل نیز سنسوری ۲۰ مگاپیکسلی دارد.

برای شیائومی K50 گیمینگ یک باتری ۴۷۰۰ میلی آمپر ساعتی در نظر گرفته شده و مهم‌تر این که این محصول از شارژ سریع ۱۲۰ واتی پشتیبانی می‌کند. حقیقتا چه چیز بیشتری از یک گوشی گیمینگ می‌توان انتظار داشت؟ نمایشگر که عالی است، تراشه که قوی‌ترین نسخه ممکن است، شارژ سریع که ۱۲۰ واتی است و اسپیکرها هم که چهارگانه و استریو از JBL هستند.

مشخصات گوشی شیائومی ردمی K50 گیمینگ
تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۱
Adreno 730
دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسل دوربین اصلی

۲ مگاپیکسل دوربین ماکرو

۸ مگاپیکسل دوربین اولتراواید

دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسل
سیستم عامل MIUI 13 بر مبنای اندروید ۱۲
حافظه داخلی ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت
رم  ۸ و ۱۲ گیگابایت
امکان افزایش حافظه / نوع کارت حافظه ندارد
باتری ۴۷۰۰ میلی‌آمپر ساعت، شارژ سریع ۱۲۰ وات

خرید ردمی K50 گیمینگ

سامسونگ گلکسی S21 FE

سامسونگ گلکسی S21 FE

با اولین نگاه به S21 FE متوجه شباهت بسیار زیاد این گوشی با برادران بزرگ‌تر خود یعنی سری S21 می‌شویم. قاب پشتی این گوشی دقیقا مثل سری S21 دوربین‌های یکپارچه دارد. این قاب پلاستیکی که طراحی ماتی نیز دارد به گونه‌ای است که انگار همه بخش‌های این گوشی به صورت یکدست هستند. در پایین این قاب لوگوی سامسونگ قرار گرفته و لبه‌های کناری مثل برادران بزرگ‌تر طراحی تختی دارند. این موضوع شاید نگه داشتن گوشی را کمی دشوار کند؛ چرا که گوشی به خوبی در کف دست قرار نمی‌گیرد.

سامسونگ همواره عملکرد بسیار عالی در زمینه نمایشگر گوشی‌های خود دارد و برای این کهکشانی نیز همین اتفاق رخ داده و شاهد یک پنل ۶.۴ اینچی با رزولوشن FHD+ هستیم که در نهایت تراکم پیکسلی ۴۱۱ را در اختیار می‌گذارد. این پنل سوپر امولد از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی پشتیبانی می‌کند و شما امکان مشاهده محتوای HDR10+ را خواهید داشت. کیفیت این پنل نیز واقعا عالی است. همان طور که از سامسونگ و نمایشگرهای سوپر امولد آن انتظار داریم رنگ‌ها بسیار شارپ و با کنتراست عالی به نمایش گذاشته می‌شوند و شما تنها می‌توانید از دیدن محتوا در این صفحه نمایش لذت ببرید.

گلکسی S21 FE موجود در بازار کشور از تراشه‌ی ۵ نانومتری اگزینوس ۲۱۰۰ بهره می‌برد. این تراشه هشت هسته پردازنده مرکزی شامل یک هسته Cortex-X1 با فرکانس ۲.۹ گیگاهرتز، سه هسته Cortex-A78 با فرکانس ۲.۸ گیگاهرتز و ۴ هسته Cortex-A55 با فرکانس ۲.۲ گیگاهرتز و پردازنده گرافیکی Mali-G78 را شامل می‌شود. این تراشه در استفاده روزمره عملکرد بسیار خوبی دارد و می‌تواند تمام بازی‌ها و برنامه‌های موجود را در نهایت کیفیت اجرا کند ولی در مقایسه با اسنپدراگون ۸۸۸ پایداری کمتری دارد و مقدار خیلی کمی هم ضعیف‌تر است که البته در عمل احساس نمی‌شود.

سامسونگ برای دوربین اصلی گلکسی S21 FE به سراغ سنسور ۱۲ مگاپیکسلی مدل Samsung S5K2LD با اندازه ۱/۱.۷۶ اینچی و اندازه پیکسل ۱.۸ میکرونی رفته است. این سنسور در پشت یک لنز ۲۶ میلی متری با گشودگی دیافراگم f/1.8‌ قرار گرفته و از فوکوس خودکار تشخیص فاز دو پیکسلی و همچنین لرزشگیر اپتیکال تصویر (OIS) پشتیبانی می‌کند. دوربین تله فوتو ۸ مگاپیکسلی با امکان زوم اپتیکال ۳ برابری و فوق عریض ۱۲ مگاپیکسلی دوربین اصلی را همراهی می‌کنند و سلفی نیز به سنسوری ۳۲ مگاپیکسلی مجهز شده است.

این کهکشانی از یک باتری ۴۵۰۰ میلی آمپر ساعتی انرژی مورد نیاز خود را تأمین کرده و از شارژ سریع ۲۵ واتی نیز پشتیبانی می‌کند (البته شارژر درون جعبه نیست و باید آن را به صورت جداگانه خریداری کنید). به عنوان دیگر مشخصات کلیدی این دستگاه می‌توان به پشتیبانی از گواهی IP68، گوریلاگلس ویکتوس، One UI 4.0 بر پایه اندروید ۱۲، عدم پشتیبانی از کارت حافظه جانبی و اسپیکرهای استریو اشاره کرد.

مشخصات گوشی S21 FE سامسونگ
تراشه Qualcomm SM8350 Snapdragon 888 5G

Exynos 2100

پردازنده گرافیکی Adreno 660

Mali-G78 MP14

دوربین اصلی ۱۲ مگاپیکسل دوربین اصلی

۱۲ مگاپیکسل دوربین اولتراواید

۸ مگاپیکسل دوربین تله‌فوتو

دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسل
سیستم عامل اندروید ۱۲ – رابط کاربری One UI 4
حافظه داخلی ۱۲۸، ۲۵۶ گیگابایت
رم ۶، ۸ گیگابایت
امکان افزایش حافظه / نوع کارت حافظه ندارد
باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعت، شارژ ۲۵ وات

قیمت گوشی S21 FE سامسونگ

ایفون SE 2022

ایفون SE 2022

یکی از عجیب‌ترین گوشی‌های موجود در این لیست به‌طور حتم همین آیفون SE 2022 است؛ چرا که این گوشی از نظر ظاهری و صفحه نمایش بسیار قدیمی به‌نظر می‌رسد ولی در عین حال به بهترین سخت افزار موجود در این لیست مجهز شده است. ایفون SE 2022 دقیقا شکل و شمایلی مثل نسخه قبل و ایفون ۸ دارد و بیش از شش سال از این طراحی می‌گذرد. جنس بدنه این گوشی شیشه است و در ساخت فریم از آلومینیوم استفاده شده است و با گذشت این همه سال SE 2022 همچنان بسیار خوش‌دست و خوش‌ساخت است.

صفحه نمایش این مدل جایی است که شما تا حد زیادی نا‌ امید خواهید شد؛ زیرا پنلی ۴.۷ اینچی از نوع IPS LCD با رزولوشن ۱۳۳۴×۷۵۰ مقابل دیدگانتان قرار می‌گیرد که تراکم پیکسلی ۳۲۶ دارد. این پنل تنها ۶۵ درصد از فضای روبرویی را به خود اختصاص داده و حاشیه‌های بسیار زیادی از بالا و پایین دارد. نرخ نوسازی در نظر گرفته شده برای این نمایشگر ۶۰ هرتز است تا بیش از پیش نا امید شوید. کیفیت صفحه نمایش SE 2022 مناسب است ولی نمی‌توانیم آن را به خوبی نمایشگرهای FHD یا پنل‌های اولد بدانیم و همچنین نبود نرخ نوسازی در سال ۲۰۲۲ برای گوشی با این برچسب قیمتی قابل قبول نیست.

بهترین گوشی اپل تا ۲۰ میلیون مانند سری ایفون ۱۳ از تراشه‌ جدید اپل یعنی A15 Bionic استفاده می‌کند. این تراشه‌ی ۵ نانومتری شش هسته پردازنده مرکزی شامل دو هسته Avalanche با فرکانس ۳.۲۲ گیگاهرتز و چهار هسته Bilzzard و پردازنده گرافیکی Apple GPU را در بر می‌گیرد. در مورد قدرت سخت افزاری این گوشی هیچ حرفی نمی‌توان زد و به همین بسنده می‌کنیم که شما می‌توانید با آسودگی خاطر تا چند سال در بالاترین سطح گرافیکی و سرعت از این گوشی بهره ببرید و سخت افزار این محصول هیچ گاه شما را نا امید نخواهد کرد. این گوشی قوی‌ترین محصول موجود در این لیست است و تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۱ با اختلاف نه‌چندان زیاد پشت سر این تراشه قرار می‌گیرد.

دوربین اصلی این گوشی سنسوری ۱۲ مگاپیکسلی دارد و در پشت لنزی با دیافراگم f/1.8 قرار گرفته است. این دوربین از فوکوس خودکار تشخیص فاز و لرزشگیر اپتیکال تصویر (OIS) پشتیبانی می‌کند. کیفیت این دوربین مقداری نسبت به SE 2020 بهتر شده ولی نبود دوربین فوق عریض قطعا نکته‌ای نیست که بتوان از گوشی با ۴۳۰ دلار قیمت در نسخه پایه‌ای قبول کرد. دوربین سلفی این دستگاه سنسوری ۷ مگاپیکسلی دارد.

آیفون SE 2022 باتری با ظرفیت ۲۰۱۸ میلی آمپر ساعت دارد که هنوز هم نمی‌تواند شارژدهی خیلی عالی را در اختیار بگذارد و از سوی دیگر شارژ سریع ۲۰ واتی برای این مدل در نظر گرفته شده است. از دیگر مشخصات اصلی این محصول می‌توان به پشتیبانی از گواهی IP67، اسپیکرهای استریو و پشتیبانی از تاچ آیدی یکپارچه با دکمه هوم اشاره کرد.

مشخصات ایفون SE 2022
تراشه A15 Bionic
پردازنده گرافیکی Apple GPU
دوربین اصلی ۱۲ مگاپیکسل دوربین اصلی
دوربین سلفی ۷ مگاپیکسل
سیستم عامل iOS 15
حافظه داخلی ۶۴، ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت
رم ۴ گیگابایت
امکان افزایش حافظه / نوع کارت حافظه ندارد
باتری ۲۰۱۸ میلی‌آمپر ساعت، شارژ سریع ۲۰ وات

خرید آیفون SE 2022

شیائومی ۱۱T پرو

عکس شیائومی 11T پرو

سازنده چینی برای شیائومی ۱۱ تی پرو سنگ تمام گذاشته و بهترین متریال را استفاده کرده است تا این گوشی کیفیت ساخت بسیار بالایی داشته باشد و هنگام استفاده حس متریال خوب خود را به شما منتقل کند. این گوشی قاب پشتی شیشه‌ای دارد که از طراحی مات بهره می‌برد (به جز رنگ مشکی). در رنگ سفید این قاب ساده است و در رنگ خاکستری خطوطی مانند فلز برس خورده به روی آن دیده می‌شود. در رنگ آبی هم که این قاب مانند رنگین کمان می‌شود و در هر زاویه‌ای طیفی از رنگ‌های جذاب را به خود می‌گیرد.

شیائومی ۱۱ تی پرو نمایشگری ۶.۶۷ اینچی از نوع امولد با رزولوشن FHD+ دارد و در نتیجه تراکم ۳۹۵ پیکسل بر هر اینچ را ارائه می‌دهد. این پنل نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی دارد و از محتوای HDR10+، Dolby Vision و گستره‌ی ۱ میلیارد رنگ پشتیبانی می‌کند. به علاوه این پنل نرخ تاچ ۴۸۰ هرتزی دارد که برای بازی کردن نکته‌ی بسیار با اهمیتی و خوبی است. کیفیت این صفحه نمایش واقعا عالی و تحسین برانگیز است و قطعا شما را به وجد خواهد آورد. رنگ‌های بسیار زنده، شارپ و جذاب به نمایش درمی‌آیند و محتوا کنتراست بالا دارد. رنگ مشکی در این پنل عمقی بینهایت دارد و همچنین نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی این مجموعه را تکیمل می‌کند. در این بازه‌ی قیمتی این قطعا بهترین پنلی است که می‌توان خریداری کرد.

این سازنده در بخش سخت افزاری نیز انتخابی بسیار عالی انجام داده و برای گوشی خود به سراغ تراشه‌ پرچمدار کوالکام یعنی اسنپدراگون ۸۸۸ رفته است. اسنپدراگون ۸۸۸ معماری ۵ نانومتری دارد و از هشت هسته پردازنده مرکزی شامل یک هسته Kryo 680 با فرکانس ۲.۸۴ گیگاهرتز، سه هسته Kryo 680 با فرکانس ۲.۴۲ گیگاهرتز و چهار هسته Kryo 680 با فرکانس ۱.۸ گیگاهرتز و پردازنده گرافیکی Adreno 660 را در بر می‌گیرد. قدرت سخت افزاری این گوشی بی‌نظیر است و تمام برنامه‌ها و بازی‌ها در نهایت گرافیک و کیفیت و بسیار سریع اجرا می‌شوند و شما می‌توانید از داشتن گوشی با سخت افزار عالی تا چند سال آسوده خاطر باشید.

دوربین اصلی شیائومی ۱۱ تی پرو سنسوری ۱۰۸ مگاپیکسلی مدل Samsung S5KHM2 با اندازه‌ی ۱/۱.۵۲ اینچی و اندازه پیکسل ۰.۷ میکرونی دارد و در پشت لنزی ۲۶ میلی متری با دیافراگم f/1.8 قرار گرفته است. این دوربین از فوکوس خودکار تشخیص فاز پشتیبانی می‌کند و به صورت پیش فرض تصاویری ۱۲ مگاپیکسلی به ثبت می‌رساند. دوربین اصلی را لنز فوق عریض با سنسور ۸ مگاپیکسلی و تله فوتو ماکرو ۵ مگاپیکسلی همراهی می‌کنند و دوربین سلفی نیز سنسوری ۱۶ مگاپیکسلی دارد.

شیائومی برای نماینده خود یک باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی در نظر گرفته است که می‌تواند یک روز کامل را با استفاده نرمال دوام بیاورد. بخش بسیار جذاب باتری، شارژ سریع ۱۲۰ واتی این مدل است که می‌تواند گوشی را در ۲۰ دقیقه فول شارژ کند. از دیگر مشخصات اصلی این دستگاه می‌توان به گواهی IP53، گوریلاگلس ویکتوس، اسپیکرهای استریو توسعه داده شده توسط هارمن کاردن و عدم پشتیبانی از کارت حافظه جانبی اشاره کرد

مشخصات گوشی شیائومی ۱۱T پرو
تراشه Qualcomm SM8350 Snapdragon 888 5G
پردازنده گرافیکی Adreno 660
دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسل دوربین اصلی

۸ مگاپیکسل دوربین اولتراواید

۵ مگاپیکسل دوربین تله‌فوتو ماکرو

دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسل
سیستم عامل اندروید ۱۱ – رابط کاربری MIUI 12.5
حافظه داخلی ۱۲۸، ۲۵۶ گیگابایت
رم ۸، ۱۲ گیگابایت
امکان افزایش حافظه / نوع کارت حافظه ندارد
باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت، شارژ سریع ۱۲۰ وات

قیمت گوشی شیائومی ۱۱T پرو

گلکسی A73 نسخه ۲۵۶ رم ۸

عکس گوشی a73 سبز

گلکسی A73 از نظر طراحی بسیار شبیه به نسل قبل است و شاهد یک فریم مستطیل شکل یکپارچه با قاب پشتی در بالا سمت چپ و لوگوی سامسونگ در پایین هستیم. سامسونگ طراحی فریم دوربین‌ها مقدار خیلی کمی تغییر داده و حالا این فریم با شیب ملایم‌تری به قاب پشتی متصل می‌شود. گلکسی A73 از قاب پشتی پلاستیکی استفاده می‌کند که این اتفاق برای این کهکشانی با برچسب قیمتی نزدیک به گوشی‌های قاتل پرچمدار دارد چندان جالب و جذاب به نظر نمی‌رسد و یک نقطه ضعف به حساب می‌آید.

گلکسی A73 از یک صفحه نمایش ۶.۷ اینچی از نوع سوپر امولد پلاس با رزولوشن FHD+ و تراکم پیکسلی ۳۹۳ استفاده می‌کند. این صفحه نمایش نرم نوسازی ۱۲۰ هرتزی و نرخ لمس ۲۴۰ هرتزی دارد تا بتواند محتوای را روان‌تر به نمایش دربیاورد و سریع به لمس‌های مختلف پاسخ دهد. کیفیت نمایشگر A73 طبق انتظار خوب است و محتوا به شکلی جذاب و چشم‌نواز به نمایش درمی‌آید. رنگ مشکی عمقی بی‌نهایت دارد و پیکسل‌های صفحه نمایش برای نمایش رنگ مشکی به طور کامل خاموش می‌شوند.

در بخش سخت افزاری برای این کهکشانی تراشه اسنپدراگون ۷۷۸G در نظر گرفته شده است. این تراشه که معماری ۶ نانومتری دارد از هشت هسته پردازنده مرکزی شامل چهار هسته Kryo 670 با فرکانس ۲.۴ گیگاهرتز و چهار هسته Kryo 670 با فرکانس ۱.۹ گیگاهرتز میزبانی کرده و همچنین پردازنده گرافیکی Adreno 642L را نیز شامل می‌شود. قدرت سخت افزاری این گوشی خوب است و این کهکشانی‌ می‌تواند تمام بازی‌های موجود را در نهایت گرافیک اجرا کند. این گوشی در استفاده روزمره هم سرعت بسیار خوبی دارد و در کارهای سنگین نیز به خوبی شما را همراهی می‌کند و می‌توانید تا دو سال به روی عملکرد مناسب آن‌ها حساب باز کنید. البته که قطعا اختلاف زیادی بین این مدل و ۱۱ تی پرو در بخش سخت افزاری وجود دارد و اگر برای شما سخت افزار اولویت است حتما پیشنهاد ‌می‌کنیم به سراغ ۱۱T pro بروید.

سازنده کره‌ای طبق سیاست‌های جدید خود، لنز تله فوتو گلکسی A72 را در این نسل قربانی کرده تا بتواند در گلکسی A73 از یک سنسور ۱۰۸ مگاپیکسلی استفاده کند. این اولین بار است که سازنده کره‌ای برای یک گوشی میان‌رده از سنسور ۱۰۸ مگاپیکسلی بهره برده است. این سنسور ۱۰۸ مگاپیکسلی در پشت لنزی با دیافراگم f/1.8 قرار گرفته و از فوکوس خودکار تشخیص فاز و لرزشگیر اپتیکال تصویر نیز پشتیبانی می‌کند. دیگر دوربین‌های این گوشی فوق عریض ۱۲ مگاپیکسلی، ماکرو و عمق میدان ۵ مگاپیکسلی و سلفی ۳۲ مگاپیکسلی هستند.

این گوشی از شارژ سریع ۲۵ واتی پشتیبانی می‌کند ولی آداپتور درون جعبه آن نیز و باید به صورت جداگانه اقدام به خرید آداپتور کنید. ظرفیت باتری این مدل ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت است و می‌توانید یک روز کامل را به خوبی دوام بیاورد. پشتیبانی از گواهی IP67، پشتیبانی از کارت حافظه جانبی، پشتیبانی از اسپیکرهای استریو و گوریلاگلس ۵ از دیگر مشخصات این گوشی کره‌ای هستند.

مشخصات گوشی گلکسی A73
تراشه اسنپدراگون ۷۷۸G
پردازنده گرافیکی Adreno 642L
دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسل دوربین اصلی

۱۲ مگاپیکسل دوربین فوق عریض

۵ مگاپیکسل دوربین ماکرو

۵ مگاپیکسل دوربین عمق میدان

دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسل
سیستم عامل One UI 4.1 بر مبنای اندروید ۱۲
حافظه داخلی ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت
رم ۶ و ۸ گیگابایت
امکان افزایش حافظه / نوع کارت حافظه دارد
باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت، شارژ سریع ۲۵ وات

قیمت گوشی A73 سامسونگ ۲۵۶ گیگابایت با رم ۸

موتورولا Edge 20 Pro 5G

موتورولا Edge 20 Pro 5G

یکی از گوشی‌های میان‌رده نسبتا جدید شرکت موتورولا که سخت‌افزار مناسبی دارد و با توجه به قیمت ارزش خرید بالایی هم پیدا کرده است.

این گوشی از صفحه نمایش ۶٫۷ اینچی OLED بهره می‌برد که ۱ میلیارد رنگ را نشان می‌دهد و نرخ نوسازی آن هم به ۱۴۴ هرتز می‌رسد. این گوشی با اندروید ۱۱ راهی بازار شد، اما به اندروید ۱۲  هم به‌روزرسانی شد. این گوشی هوشمند ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی و ۸ گیگابایت رم دارد که باعث شده عملکرد خوبی داشته باشد. باید به این موضوع اشاره کنیم که این گوشی از کارت حافظه پشتیبانی نمی‌کند.

از دیگر ویژگی‌های این گوشی هوشمند می‌توانیم به تراشه اسنپ دراگون ۷۷۸ ۵G مجهز شده که تراشه‌ای نسبتا قدرتمند به شمار می‌رود.

گوشی Motorola Edge 20 به دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی مجهز شده و یک دوربین ۱۶ مگاپیکسلی اولتراواید هم دارد. سومین دوربین قرار گرفته روی این گوشی هم از حسگر ۸ مگاپیکسلی استفاده می‌کند. دوربین اسلفی این گوشی هم از حسگر ۳۲ مگاپیکسلی استفاده می‌کند. این گوشی موتورولا به باتری ۴۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی مجهز شده که برای استفاده‌های روزانه عالی است. پشتیبانی از شارژ‌سریع ۳۰ وات هم باعث شده که این گوشی زود شارژ شود.

مشخصات گوشی Motorola Edge 20
تراشه اسنپ دراگون ۷۷۸ ۵G
پردازنده گرافیکی Adreno 642L
دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی اصلی
۸ مگاپیکسلی تله‌فوتو
۱۶ مگاپیکسلی اولتراواید
دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسل
سیستم عامل اندروید ۱۱ قابل ارتباط به اندروید ۱۲
حافظه داخلی ۲۵۶ گیگابایت
رم ۸ گیگابایت
امکان افزایش حافظه / نوع کارت حافظه دارد
باتری ۴۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت

قیمت موتورولا Edge 20 Pro 5G

پرسش‌های متداول

بهترین گوشی گیمینگ تا ۲۰ میلیون تومان کدام است؟ گوشی ردمی K50 گیمینگ موجود در لیست بهترین گزینه برای بازی کردن است؛ چرا که نمایشگری عالی دارد و از تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۱ استفاده می کند. این محصول تریگرهایی کارآمد دارد و مهم‌تر این که از شارژ سریع ۱۲۰ واتی و همچنین اسپیکرهای چهارگانه ساخت JBL استفاده می‌کند.

بهترین گوشی تا ۲۰ میلیون تومان در بازار کدام است؟ شاید پاسخ به این سوال کمی سلیقه‌ای باشد ولی از نظر ارزش خرید شیائومی ۱۲ و شیائومی ۱۱ تی پرو بیشترین ارزش خرید را دارند و اگر برای شما بازی کردن اولویت است K50 گیمینگ هم می‌تواند انتخاب ایده‌آلی باشد.

کدام گوشی تا ۲۰ میلیون بهترین صفحه نمایش را دارد؟ پاسخ به این سوال کمی دشوار است و همه گوشی‌های موجود در لیست به جز ایفون SE 2022 از این نظر عالی هستند ولی شیائومی ۱۲ و ۱۱ تی پرو شرایط بهتری دارند و همچنین گلکسی S21 FE سامسونگ نیز می‌تواند نظر شما را به خود جلب کند.

Adblock test (Why?)

لینک منبع


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.