بررسی پوکو F4

فهرست مطالب

گوشی پوکو F3 واقعا یک گوشی هوشمند منحصر به‌فرد بود. گوشی هوشمندی که از ارزش خرید بالایی برخوردار بود و شاید خیلی‌ها این گوشی را به افراد مختلف پیشنهاد کردند. به دنبال موفقیت پوکو F3، شرکت پوکو تصمیم گرفت که گوشی پوکو f4 را معرفی کند. گوشی هوشمندی که خیلی‌ها منتظر آن‌ها بودند. البته باید به این موضوع اشاره کنیم که گوشی Poco F4 GT قبلا از گوشی پوکو f4 معرفی شد که باز هم توانست به گوشی هوشمند بسیار خوب و خوش‌ساختی تبدیل شود.

البته باید به این موضوع اشاره کنیم که گوشی پوکو f3 تنها به‌خاطر برخورداری از تکنولوژی‌های پیشرفته موردتوجه کاربران قرار نگرفت، این گوشی از ثبات و دوام بالایی هم برخوردار بود. حالا گوشی شیائومی پوکو f4 قصد دارد تمام موفقیت را تکرار کند.

متاسفانه سال ۲۰۲۲ سال بسیار خوبی برای گوشی‌های هوشمند نبود. کمبود منابع و قطعات، شیوع کرونا و مشکلات اقتصادی باعث شده که ساخت گوشی‌های هوشمند هم با مشکل مواجه شود. همچنان موضوع کمبود تراشه در دنیا وجود دارد.

گوشی پوکو f4 را می‌توانیم مدل به‌روزرسانی شده پوکو F3 بدانیم. خوشبختانه تنها نقطه ضعف این گوشی در مقایسه با پوکو f3 دوربین ماکرو است. از جمله مشخصات پوکو f4 می‌توانیم به برخورداری از استاندارد دالبی ویژن، دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی با OIS و شارژ سریع ۶۷ اشاره کنیم.

از آنجایی که قیمت گوشی شیائومی پوکو f4 خیلی زیاد نیست و جزو گوشی‌های خوش قیمت بازار به‌حساب می‌آید، خیلی‌ها به خرید این محصول تشویق می‌شوند. بد نیست به ویژگی‌هایی اشاره کنیم که قطعا شما را به خرید این محصول تشویق می‌کنند.

شیائومی پوکو f4 به صفحه نمایش ۶٫۶۷ اینچی از نوع E4 AMOLED مجهز شده که وضوح تصویر Full HD را پیش روی کاربران قرار می‌دهد. صفحه نمایش این گوشی از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز پشتیبانی می‌کند و نرخ نمونه‌برداری لمسی آن به ۳۶۰ هرتز می‌رسد. این صفحه نمایش از HDR 10+ و دالبی ویژن هم پشتیبانی می‌کند.

گوشی پوکو f4 با تراشه اسنپ دراگون ۸۷۰ ۵G راهی بازار شده است. این گوشی را می‌توانید در مدل‌هایی خریداری کنید که ۶ و ۸ گیگابایت رم و ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی دارند. البته که این گوشی از کارت حافظه پشتیبانی نمی‌کند. این گوشی از رم‌های LPDDR5 بهره می‌برد و از سیستم خنک‌کننده بزرگ‌تری استفاده می‌کند.

در پشت شیائومی پوکو f4 سه دوربین پشت قرار گرفته است. دوربین اصلی از حسگر ۶۴ مگاپیکسلی استفاده می‌کند که به لرزش‌گیر اپتیکال هم مجهز شده و می‌تواند ویدئوهای ۴K با نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه ثبت کند. یک دوربین اولتراواید با حسگر ۸ مگاپیکسلی هم برای این گوشی در نظر گرفته شده است. دوربین ماکرو قرار گرفته روی Poco F4 در مقایسه با دوربین ماکرو Poco F3 ضعیف‌تر شده و اکنون از یک حسگر ۲ مگاپیکسلی با فوکوس خودکار در فاصله ۴ سانتی‌متری استفاده می‌کند.

دوربین گوشی Poco f4

از دیگر مشخصات پوکو f4 می‌توانیم به باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی و شارژ سریع ۶۷ وات اشاره کنیم. این گوشی از اسپیکرهای استریو استفاده می‌کند و NFC و فرستنده IR هم دارد. برخورداری از وای-فای ۶ و حسگر اثر انگشت هم از دیگر ویژگی‌های این گوشی هوشمند به‌حساب می‌آید. با توجه به سخت‌افزاری که برای این گوشی در نظر گرفته شده قیمت گوشی شیائومی پوکو f4 بسیار خوب است. قیمتی که باعث شده این گوشی هوشمند شرکت پوکو واقعا ارزشمند باشد. گوشی‌ای که می‌توانیم آن را قاتل پرچم‌دار نام ببریم.

از نظر طراحی هم باید به این موضوع اشاره کنیم که گوشی Poco f4 به گوشی Redmi K40 شباهت زیادی دارد که البته دوربین اصلی آن ارتقا پیدا کرده است.

البته باید بگوییم که گوشی پوکو f4 یکسری ضعف‌ها هم دارد. مثلا این گوشی از استاندارد پایه ضد آب بهره می‌برد و این در حالی است که گوشی‌های سری A سامسونگ کاملا ضد آب هستند. همچنین بد نبود که به جای دوربین ماکرو از دوربین زوم روی این گوشی استفاده می‌شد. اگر قصد خرید این گوشی هوشمند را دارید بد نیست بررسی شیائومی پوکو f4 را تا انتها مطالعه کنید.

نقاط قوت:

  • صفحه نمایش AMOLED با کیفیت عالی و نرخ نوسازی بالا
  • عملکرد سخت‌افزاری عالی
  • اسپیکرهای باکیفیت با پشتیبانی از دالبی اتموس
  • پشتیبانی از شارژ سریع پرسرعت
  • دوربین‌های با کیفیت
  • اندروید ۱۲ و رابط کاربری MIUI 13

نقاط ضعف:

  • دوربین ماکرو ضعیف است
  • لرزش‌گیر دوربین در زمان فیلم‌برداری خوب عمل نمی‌کند

بررسی پوکو F4 ؛ با نگاهی به آیفون ساخته شده است!

اولین چیزی که نقد و بررسی پوکو f4 باید به آن اشاره کنیم، بسته‌بندی و آیتم‌هایی است که داخل جعبه این محصول قرار گرفته‌اند. در گوشی پوکو f4 با یک جعبه مشکی راهی بازار شده که روی آن رنگ زرد برند پوکو را مشاهده می‌کنید. جعبه نسبتا باریکی برای این گوشی در نظر گرفته شده است. داخل گوشی شارژر ۶۷ وات را مشاهده می‌کنید و کابل USB A به USB C هم دیده می‌شود. داخل جعبه یک قاب محافظ ژله‌ای شفاف، یک محافظ صفحه نازک و تبدیل جک ۳٫۵ میلی‌متری به USB C قرار گرفته است.

پوکو سعی کرده که گوشی پوکو f4 از نظر طراحی تفاوت‌هایی با گوشی پوکو f3 داشته باشد. بیشترین تفاوت را در قسمت ماژول دوربین مشاهده می‌کنید. همانند اکثر گوشی‌های مدرن بازار، قاب پشتی این گوشی بسیار مسطح ساخته شده و شیشه‌ای است. این گوشی فریم مسطحی هم دارد.

شیشه جلوی گوشی با یک لایه گوریلا گلس ۵ محافظت می‌شود. البته صفحه نمایش هم به‌صورت ۲٫۵ بعدی ساخته شده و لبه‌های صفحه نمایش کمی گرد و خمیده شده‌اند.

عکس گوشی پوکو F4

پشت گوشی پوکو اف ۴ هم از شیشه تشکیل شده است. شیشه پشتی بسیار براق است و اکثر انگشت را به‌سرعت به خودش جذب می‌کند. در پشت گوشی ماژول دوربین را هم مشاهده می‌کنید. شکل قرار گرفتن دوربین‌ها و ظاهر ماژول دوربین بسیار متفاوت‌تر از پوکو f3 ساخته شده است.

بد نیست نگاهی به لبه‌های گوشی داشته باشیم. فریم گوشی به‌صورت مات طراحی شده و اکثر انگشت روی آن جذب نمی‌شود.

شیائومی پوکو f4 از گواهی IP53 بهره می‌برد که باعث شده در برابر نفوذ آب و گردوخاک نسبتا مقاوم باشد. البته از استاندارد پایه ضد آب روی این گوشی استفاده شده و اصلا نباید آن را در جریان مستقیم آب قرار دهید.

روی گوشی صفحه نمایش ۶٫۶۷ اینچی AMOLED را مشاهده می‌کنید. صفحه نمایشی با وضوح تصویر Full HD و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و نرم نمونه‌برداری لمسی ۳۶۰ هرتز که از HDR 10+ و دالبی ویژن پشتیبانی می‌کند.

صفحه نمایش حاشیه‌های بسیار کمی دارد که نمی‌توان درباره این قسمت شکایتی داشت. حسگر تشخیص اثر انگشت زیر صفحه نمایش قرار نگرفته و با دکمه پاور ترکیب شده است. در بالای صفحه نمایش و در قسمت بین صفحه نمایش و لبه بالایی گوشی، یکی از بلندگوها را مشاهده می‌کنید. بلندگویی که نقش اسپیکر تماس‌های دریافتی را هم ایفا می‌کند.

روی لبه سمت چپ گوشی هیچ چیزی دیده نمی‌شود. روی لبه سمت راست دکمه پاور که با حسگر تشخیص اثر انگشت ترکیب شده را مشاهده می‌کنید. در بالای دکمه پاور دکمه‌های تنظیم صدا را مشاهده می‌کنید.

روی لبه بالای این گوشی فرستنده IR و یکی از میکروفن‌های این گوشی را مشاهده می‌کنید. روی لبه پایین هم اسپیکر اصلی، پورت USB C و میکروفن اصلی را مشاهده می‌کنید. محل قرار گرفتن سیم‌کارت  هم در همین قسمت است.

پوکو F4 در ابعاد ۱۶۳٫۲ در ۷۶ در ۷٫۷ میلی‌متر ساخته شده و وزن آن هم به ۱۹۵ گرم می‌رسد. گوشی خیلی خوب در دست قرار می‌گیرد و راحت می‌توانید از آن استفاده کنید.

صفحه نمایشی که شما را شگفت‌زده می‌کند

  • برخورداری از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز
  • روشنایی فوق‌العاده
  • نرخ نمونه‌برداری لمسی بالا
  • نمایش دقیق رنگ‌ها
  • پشتیبانی از HDR10+

صفحه نمایش از دیگر بخش‌هایی است که باید در نقد و بررسی poco f4 به آن اشاره می‌کردیم. شیائومی پوکو f4 از صفحه نمایش ۶٫۶۷ اینچی E4 AMOLED استفاده می‌کند. صفحه نمایشی که از استاندارد دالبی ویژن هم بهره می‌برد. صفحه نمایش قرار گرفته شده روی شیائومی پوکو f4 از وضوح تصویر ۲۴۰۰ در ۱۰۸۰ پیکسل برخوردار است که روی آن تنها یک حفره‌ کوچک برای دوربین سلفی دیده می‌شود. صفحه نمایش با یک لایه محافظ گوریلا گلس ۵ هم محافظت می‌شود.

صفحه نمایش شیائومی پوکو f4 از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز بهره می‌برد و نرخ نمونه‌برداری لمسی آن به ۳۶۰ هرتز می‌رسد. این صفحه نمایش از HDR 10+ و دالبی ویژن استفاده می‌کند.

Poco F4 Display 5

در مشخصات پوکو f4 گفته شده که این گوشی می‌تواند تا ۱۳۰۰ نیت روشنایی تولید می‌کند. پس از زیر نور خورشید به‌راحتی می‌توانید با این گوشی کار کنید.

صفحه نمایش این گوشی از پالت رنگی DCI-P3 پشتیبانی می‌کند. سه تنظیمات پیش‌فرض برای نمایش رنگ‌ها روی پوکو اف ۴ در نظر گرفته شده است. این سه حالت Vivid با پشتیبانی از رنگ‌های PCI-P3، Saturated با پشتیبانی از رنگ‌های DCI-P3 باقدرت بیشتر و حالت استاندارد با پشتیبانی از sRGB. هر حالت رنگی در نوع نمایش قدرت رنگ‌ها با هم تفاوت دارند. البته که تنظیمات پیشرفته‌ای برای نمایش رنگ‌ها در نظر گرفته شده که می‌توانید آن‌ها را تغییر دهید.

این امکان هم وجود دارد که بتوانید نرخ نوسازی صفحه نمایش را روی ۶۰ هرتز و ۱۲۰ هرتز قرار دهید. به‌صورت پیش‌فرض نرخ نوسازی صفحه نمایش روی ۱۲۰ هرتز قرار دارد، اما می‌توانید نرخ نوسازی را روی ۶۰ هرتز قرار دهید تا در مصرف باتری صرفه‌جویی شود. نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز باعث شده که بتوانید بازی‌ها را با نرخ فریم بالاتری تجربه کنید.

همان‌طور که گفتیم صفحه نمایش این گوشی از HDR 10+ و دالبی ویژن پشتیبانی می‌کند. این صفحه نمایش برای تماشای ویدیوی‌های دالبی ویژن با وضوح ۱۰۸۰ عالی است. تماشای ویدئوهای نتفلیکس با این کیفیت می‌تواند بسیار هیجان‌انگیز باشد.

باتری همیشه شما را همراهی می‌کند

  • مناسب برای یک روز کاری
  • پشتیبانی از شارژ سریع ۶۷ وات
  • مدت زمان بسیار شارژ باتری

گوشی پوکو f4 از باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی استفاده می‌کند. این باتری از شارژ‌ سریع ۶۷ وات برخوردار خواهد بود. این گوشی پوکو در قسمت باتری عملکرد خوبی از خودش نشان می‌دهد. این باتری برای ۱۴ ساعت و ۵۲ دقیقه وب گردی و ۱۵ ساعت و ۳۰ دقیقه تماشای ویدئو کافی خواهد بود.

باتری سیور poco f4

یکی از ویژگی‌های جذاب پوکو f4 برخورداری از شارژ سریع ۶۷ وات است. در مدت‌زمان ۳۸ دقیقه می‌توانید باتری این گوشی را کاملا شارژ کنید.  در مدت زمان ۱۵ دقیقه می‌توانید ۵۵ درصد ظرفیت باتری را شارژ کنید.  در مدت زمان ۳۰ دقیقه هم نزدیک به ۹۲ درصد باتری شارژ می‌شود.

اسپیکر پوکو F4

اسپیکرهایی که برای پخش موسیقی عالی عمل می‌کنند

  • اسپیکرهای استریو
  • تولید حجم صدای نسبتا بالا
  • برخورداری از استاندارد دالبی اتموس

گوشی پوکو f4 از بلندگوهای استریو بهره می‌برد. یک بلندگو در بالا و یک بلندگو در پایین گوشی قرار گرفته است. بد نیست به این موضوع اشاره کنیم که بلندگوهای این گوشی از استاندارد دالبی اتموس پشتیبانی می‌کنند.

قدرت اسپیکری که در بالای گوشی قرار گرفته به قدرت اسپیکر پایینی نیست. با این حال صدای قبال قبولی پخش می‌کند که بسیار شفاف است و جزئیات خوبی دارد.  کیفیت صدای بلندگوی پایینی هم خوب است و حجم صدای مناسبی تولید می‌کند. البته که اسپیکرهای این گوشی باس تولید نمی‌کنند.

رابط کاربری با ویژگی‌های شخصی‌سازی و زیبایی خاص

  • امکان شخصی‌سازی بالا
  • برخورداری از ویژگی‌های مخصوص بازی
  • برخورداری از صفحه‌نمایش همیشه روشن
  • امکان استفاده از رم مجازی
  • ویژگی‌های مناسب در حوزه حریم شخصی و محافظت از اطلاعات کاربران

گوشی شیائومی پوکو f4 همانند گوشی پوکو F4 GT با اندروید ۱۲ و رابط کاربری MIUI 13 راهی بازار شده است. البته رابط کاربری MIUI 13 با کمی تغییرات از سوی شرکت پوکو همراه است. اندروید ۱۲ ویژگی‌های بسیار خوبی دارد. ویجت‌ها از نو طراحی شده‌اند و امکانات جدیدی برای حریم شخصی در اختیار کاربران قرار می‌گیرد.

صفحه نمایش شیائومی Poco f4

رابط کاربری MIUI  قرار گرفته روی این گوشی تقریبا با نسخه استاندارد MIUI تفاوتی ندارد. روی این رابط کاربری ویژگی صفحه نمایش همیشه روشن را مشاهده می‌کنید. امکانات شخصی‌سازی مناسبی هم برای صفحه نمایش همیشه روشن روی این گوشی مشاهده می‌کنید.

گوشی شیائومی پوکو f4 از افکت‌ مخصوص اعلان‌ها پشتیبانی می‌کند. زمانی که اعلانی دریافت می‌کنید، لبه‌های گوشی روشن می‌شوند. این قسمت هم دارای شخصی‌سازی‌های مناسبی است.

قفل گوشی را می‌توانید با حسگر تشخیص اثر انگشت باز کنید. راه‌اندازی حسگر تشخیص اثر انگشت بسیار راحت است و دقت و سرعت بالایی دارد. البته که می‌توانید قفل گوشی را با حسگر ۲ بعدی تشخیص صورت هم باز کنید. البته حسگر تشخیص اثر انگشت بسیار دقیق‌تر و ایمن‌تر است.

Miui

در صفحه خانه این گوشی چیز غیرمعمولی را مشاهده نمی‌کنیم. دسترسی سریع به اپلیکیشن‌ها و حتی گوگل دیسکاور را مشاهده می‌کنید.

همانند MIU 12 در رابط کاربری MIUI 13 قسمت‌ مستقلی برای اعلان‌ها و کنترل سنتر مشاهده می‌کنید. دقیقا چیزی شبیه به آیفون را روی این گوشی مشاهده می‌کنید. اگر سمت بالای صفحه نمایش به پایین بکشید به بخش اعلان‌ها دسترسی دارید و اگر از قسمت چپ این کار را انجام دهید، به بخش کنترل سنتر می‌روید. اگر این شکل  و شمایل شبیه به آیفون را دوست دارید، می‌توانید این قسمت را غیرفعال کنید.

رابط کاربری MIUI با اپلیکیشن‌های مختلفی از جمله گالری، موزیک و ویدئو همراه است. حتی فایل منیجر مخصوص MIUI را هم مشاهده خواهید کرد. البته که اپلیکیشن Mi Remote هم روی این گوشی مشاهده می‌شود.

در این رابط کاربری اپلیکیشن Security را مشاهده می‌کنید. این اپلیکیشن می‌تواند گوشی شما را اسکن کند تا دچار بدافزار نشده باشد. همچنین می‌توانید دسترسی اپلیکیشن‌ها را تغییر دهید و حتی رفتار باتری را زیر نظر داشته باشد. این امکان را هم خواهید داشت را رم گوشی را با استفاده از اپلیکیشن Security آزاد کنید.

poco f4 Lock

بخشی دیگری که در رابط کاربری MIUI 13 مشاهده می‌کنید، بخشی است که باعث می‌شود بتوانید میزان رم گوشی را به‌صورت مجازی افزایش دهید. با این کار می‌توانید ۲ گیگابایت از حافظه داخلی گوشی را به رم مجازی تبدیل کنید.

از دیگر ویژگی‌هایی که برای رابط کاربری MIUI در نظر گرفته شده قابلیتی به نام Game Turbo است. با این ویژگی می‌توانید بازی‌ها را اجرا کنید. این اپلیکیشن تجربه شما از بازی‌ها را بهتر خواهد کرد. با این اپلیکیشن می‌توانید صفحه نمایش را در زمان بازی کردن ضبط کنید و حتی اعلان‌ها را هم محدود کنید.

قدرتی که نباید آن را دست‌کم بگیرید

  • برخورداری از تراشه قدرتمند
  • عملکرد مناسب در اجرای بازی‌ها
  • پایداری مناسب گوشی
  • گوشی بیش از اندازه گرم نمی‌شود

یکی از مهمترین قسمت‌ها در نقد و بررسی گوشی poco f4 بخش عملکرد این گوشی است. این قسمت از نقد و بررسی گوشی poco f4 به شما نشان می‌دهد که این گوشی در استفاده‌های روزانه چگونه عمل می‌کند. همان‌طور که گفتیم گوشی شیائومی پوکو f4 با تراشه اسنپ دراگون ۸۷۰ ۵G راهی بازار شده است. در واقع یکی از سریع‌ترین تراشه‌هایی که کاربران هم از آن بسیار راضی هستید را روی این گوشی مشاهده می‌کنید. سرعت فرکانس این پردازنده افزایش پیدا کرده و اکنون به ۳٫۲ گیگاهرتز رسیده و حتی پردازنده گرافیکی قدرتمند Adreno 650 روی آن قرار گرفته است.

این تراشه از پردازنده هشت هسته‌ای تشکیل شده است و پردازنده گرافیکی آن تجربه گوشی‌های پرچم‌دار را به شما منتقل می‌کند.

تجربه گیمینگ روی گوشی پوکو F4

گوشی Poco F4 در دو مدل راهی بازار شده است. همه این مدل‌ها از رم‌های LPDDR5 و رم‌های USF 3.1 استفاده می‌کنند. این گوشی را می‌توانید با ۶ و ۸ گیگابایت رم و ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی خریداری کنید.

برای این گوشی تکنولوژی خنک‌کننده LiquidCool Technology 2 استفاده شده که از دریچه‌ها انتقال گرمای بزرگی بهره می‌برد. گفته شده دریچه‌های انتقال گرمای این گوشی ۴۰۰ درصد بزرگ‌تر از دریچه‌های انتقال گرمای پوکو f3 است. این ویژگی باعث می‌شود که در زمان تجربه بازی‌ها آن هم با کیفیت بالا تجربه بهتری را کسب کنید.

تراشه اسنپ دراگون ۸۷۰ ۵G در بنچمارک Geekbench امتیاز‌های خوبی دریافت کرد. این پردازنده در حالت تک‌ هسته‌ای امتیاز ۹۸۱ را کسب کرد و در حالت چند هسته‌ای هم امتیاز ۳۱۸۲ را به دست آورد. این پردازنده در بنچمارک Antutu هم امتیاز ۶۶۹۰۶۳ را کسب کرد.

سیستم خنک‌کننده شیائومی پوکو f4 عملکرد بسیار خوبی دارد. پس از یک ساعت استفاده از گوشی عملکرد CPU تنها به ۸۳ درصد می‌رسد. عملکرد پردازنده گرافیکی هم به ۸۲ درصد می‌رسد. البته باید بگوییم که گوشی در زمان پردازش‌های سنگین به شکل محسوسی گرم می‌شود. دمای CPU به ۸۶ درجه می‌رسد، اما این میزان گرما را در روی بدنه گوشی احساس نمی‌کنید و خطری هم برای شما ایجاد نمی‌کند. نگران نباشد قرار نیست دست شما بسوزد. تنها باید بدانید که گوشی در زمان اجرای بازی‌های سنگین گرم می‌شود.

کیفیت اجرای کالاف دیوتی موبایل در پوکو F4 شیائومی

برای اینکه بیشتر با کیفیت اجرای بازی Call of Duty Mobile روی گوشی پوکو F4 آشنا شوید، ویدیوی زیر را حتما مشاهده کنید. در این ویدیو مشخص است که بازی با کیفیت و نرخ فریم مناسبی اجرا می‌شود. تنظیمات هم در بالاترین حالت قرار دارد.

در خارج از تست‌هایی که روی گوشی انجام دادیم، گوشی هیچ‌وقت گرم نمی‌شود و همیشه در شرایط خوبی قرار داد و عملکرد خوبی از خودش نشان می‌دهد.

شیائومی پوکو f4 از پردازنده‌ای در سطح پرچم‌دار استفاده می‌کند که قدرت زیادی دارد. این گوشی در زمان پردازش‌های طولانی مدت گرم می‌شود. اتفاقی که احتمالا در شرایط عادی هیچ وقت رخ نمی‌دهد.

بررسی شیائومی پوکو f4 ؛ دوربین در شب و روز جادو می‌کند!

  • برخورداری از حالت عکاسی در شب
  • برخورداری از حالت عکاسی حرفه‌ای
  • دوربین اصلی و اولتراواید باکیفیت
  • امکان فیلم‌برداری با وضوح ۴K

از دیگر مشخصات پوکو f4 باید به دوربین آن اشاره کنیم. شیائومی پوکو f4 همانند پوکو f3 از سه دوربین پشت استفاده می‌کند. دوربین اصلی این گوشی از OIS استفاده می‌کند و دوربین ماکرو آن در مقایسه با پوکو f3 ضعیف‌تر شده است. روی این گوشی از دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی استفاده شده، در حالی که پوکو f3 دوربین ماکرو ۵ مگاپیکسلی داشت.

دوربین اصلی پوکو F4 از دوربین اصلی با حسگر ۶۴ مگاپیکسلی استفاده می‌کند. یک دوربین اولتراواید ۸ مگاپیکسلی هم دارد و همان‌طور که گفتیم دوربین ۲ مگاپیکسلی ماکرو برای آن در نظر گرفت شده است. دوربین سلفی این گوشی هم حسگر ۲۰ مگاپیکسلی دارد.

پوکو f4 شیائومی

دوربین اصلی این گوشی از حسگر OmniVision OV64B بهره می‌برد که می‌تواند عکس‌هایی با کیفیت ۱۶ مگاپیکسلی ثبت کند. این دوربین به لرزش‌گیر خودکار تشخیص فاز مجهز شده و به حالت عکاسی پرو و عکاسی در شب مجهز شده است. شرکت پوکو اعلام کرده که این گوشی اولین گوشی این شرکت است که از OIS استفاده می‌کند.

دوربین اولتراواید هم از حسگر OmniVision OV8856 استفاده می‌کند که پشت یک ۱۶ میلی‌متری قرار گرفته است. این دوربین هم از ویژگی عکاسی در شب بهره می‌برد.

دوربین ماکرو این گوشی هم از حسگر ۲ مگاپیکسلی GalaxyCore GC02M1 استفاده می‌کند که به فوکوس ثابتی مجهز شده که از فاصله ۴ سانتی‌متری کار می‌کند.

POCO F4 Xiaomi

دوربین سلفی شیائومی پوکو f4 از حسگر ۲۰ مگاپیکسلی سونی IMX596 استفاده می‌کند و فوکوس ثابت هم دارد. از آنجایی که دوربین نقش مهمی روی این گوشی و اکثر گوشی‌های هوشمند دارد، در بررسی پوکو F4 بیشتر به دوربین و یژگی‌های آن اشاره می‌کنیم.

اپلیکیشن عکاسی شیائومی پوکو f4

اپلیکیشن دوربین در نظر گرفته شده برای شیائومی پوکو f4 شبیه به همان اپلیکیشنی است که روی دیگر گوشی‌های شیائومی دیده بودیم. با سوایپ کردن به سمت چپ و راست می‌توانید به حالت‌های مختلف عکاسی و فیلم‌برداری دسترسی داشته باشید. منوی همبرگری‌ای هم در این قسمت مشاهده می‌کنید که می‌توانید در آن به تنظیمات بیشتری دسترسی داشته باشید. به طور مثال دوربین ماکرو در این منو قرار گرفته است.

در این اپلیکیشن به حالت عکاسی پرو هم دسترسی خواهید داشت. حالت پرو روی دوربین‌ اصلی و دوربین اولتراواید و حتی دوربین ماکرو فعال می‌شود. در حالت پرو می‌توانید از ۴ حالت پیش‌فرض برای وایت بالانس استفاده کنید. حتی به فوکوس دستی هم دسترسی خواهید داشت. می‌توانید سرعت شاتر را تغییر دهید و آن را روی ۱٫۴۰۰۰ ثانیه تا ۳۰ ثانیه قرار دهید. می‌توانید سرعت شاتر دوربین اولتراواید را روی ۸ ثانیه قرار دهید. این امکان را هم خواهید داشت که سرعت شاتر دوربین ماکرو را هم روی ۰٫۴ ثانیه قرار دهید.

امکان تغییر ISO را هم خواهید داشت. می‌توانید میزان ISO دوربین اصلی را از ۵۰ تا ۶۴۰۰ قرار دهید. برای دوربین اولتراواید می‌توانید این عدد را روی ۸۰۰ قرار دهید و برای دوربین ماکرو هم می‌توانید روی ۵۰۰ قرار دهید.

عکاسی در روز شیائومی پوکو f4

دوربین اصلی شیائومی پوکو f4 می‌تواند عکس‌هایی با کیفیت ۱۶ مگاپیکسلی ثبت کند. این عکس‌ها معمولا کیفیت خوبی دارند و جزئیات بسیار خوبی هم ثبت می‌کنند. عکس‌هایی که دوربین اصلی ثبت می‌کند، نویز کمی دارند و همه چیز در آن‌ها متعادل به نظر می‌رسند.

عکاسی با دوربین اصلی پوکو F4

عکس‌هایی که دوربین اصلی ثبت می‌کند، از داینامیک رنج خوبی بهره می‌برند و کنتراست مناسبی هم دارند. این دوربین رنگ‌ها را هم دقیق ثبت می‌کند. در استفاده‌های روزانه از دوربین اصلی این گوشی، کیفیت خوبی را تجربه خواهید کرد.

با دوربین اصلی می‌توانید عکس‌هایی با وضوح ۶۴ مگاپیکسلی هم ثبت کنید. عکس‌هایی با این کیفیت جزئیات متوسطی دارند و به جز این موضوع عملکرد خوبی از خودش نشان می‌دهد.

در حالی که روی شیائومی پوکو f4 دوربین تشخیص عمق قرار نگرفته، می‌توانید عکس‌های پرتره ثبت کنید. این کار به‌واسطه هوش مصنوعی انجام می‌‌شود. عکس‌های پرتره کیفیت خوبی دارند و از درخشندگی مناسبی هم برخوردارند.

عکاسی پرتره با پوکو F4

عکاسی با دوربین اولتراواید گوشی پوکو F4

دوربین اولتراواید هم عملکرد خوبی دارد و حتی می‌توانیم بگوییم که در کلاس خودش یکی از بهترین‌ها است. عکس‌های اولتراواید جزئیات بالایی دارند و کاملا طبیعی به نظر می‌رسند. رنگ‌ها دقیق است و از وایت بالانس مناسبی بهره می‌برند. این عکس‌ها نویز بسیار کمی هم دارند.

عکاسی با دوربین ماکرو گوشی پوکو F4

دوربین ماکرو هم عکس‌های قابل قبولی ثبت می‌کند که جزئیات مناسبی دارند و از کنتراست خوبی بهره می‌برند. نویز کمی هم در این عکس‌ها مشاهده می‌کنید.

عکاسی در شب با دوربین پوکو F4

در ادامه بررسی پوکو F4 بد نیست به کیفیت عکاسی این گوشی در شب اشاره کنیم. کیفیت عکاسی این گوشی در شب قابل قبول است، اما نباید از آن انتظار چیز شگفت‌انگیزی را داشته باشید. بدون فعال کردن حالت عکاسی در شب، عکس‌ها نور کافی ندارند و با نویز و جزییات کمی همراه خواهند بود. با فعال کردن حالت عکاسی در شب، شرایط کمی بهبود پیدا می‌کند. عکس‌ها روشن‌تر خواهند شد، جزییات بیشتری نشان می‌دهند. رنگ‌ها نسبتا خوب ثبت می‌شود، اما در برخی مواقع احساس می‌کنید که عکس‌ها زیادی روشن‌ شده‌اند. برای درک بهتر این موضوع می‌توانید نمونه عکس‌های این گوشی با دوربین اصلی و دوربین اولتراواید در شب را مشاهده کنید:

کیفیت فیلمبرداری با گوشی Poco F4

کیفیت فیلم‌برداری گوشی Poco F4 در روز قابل قبول است. می‌توانید ویدیوهایی با وضوح تصویر Full HD با نرخ ۶۰ فریم برثانیه ضبط کنید. امکان ضبط ویدیوهای ۴K هم دارید. در ادامه می‌توانید نمونه کیفیت فیلم‌برداری دوربین پوکو F4 با وضوح تصویر Full HD و نرخ ۶۰ فریم برثانیه را مشاهده کنید. ویدیو کیفیت خوبی دارد و جزییات مناسبی را ثبت کرده است. البته لرزشگیر دوربین عملکرد خیلی خوب ندارد.

قیمت پوکو F4 شیائومی ۲۵۶ گیگ با رم ۸

قیمت Poco F4 5G شیائومی ۱۲۸ گیگ با رم ۶

جمع‌بندی

در بررسی شیائومی پوکو f4 سعی کردیم به موضوعات مختلفی اشاره کنیم. شیائومی پوکو f4 محصولی است که به راحتی می‌توانید به آن اعتماد کنید. این گوشی صفحه نمایش باکیفیتی دارد و از اسپیکرهای بسیار خوبی بهره می‌برد. این گوشی عملکرد بسیار خوبی هم دارد و در قسمت دوربین و باتری و شارژ هم خوب عمل کرده است. از طرف دیگر باید به این موضوع اشاره کنیم که کیفیت ساخت این گوشی بالا است.

اگر به دنبال یک گوشی پوکو باکیفیت می‌گردید و قبلا هم Poco F3 نداشته‌اید، گوشی شیائومی پوکو f4 می‌تواند یک انتخاب شگفت‌انگیز برای شما باشد. دوربین اصلی باکیفیت، برخورداری از شارژ‌ سریع ۶۷ وات، صفحه نمایشی با برخورداری از دالبی ویژن باعث شده که این محصول ارزش خرید مناسبی پیدا کند. برای مطالعه بررسی جدیدترین گوشی های موبایل تکنولایف را دنبال کنید.

سوالات متداول:

عملکرد باتری پوکو F4 چگونه است؟ این گوشی از باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی با شارژ سریع ۶۷ وات بهره می‌برد.

مشخصات دوربین شیائومی پوکو f4 چیست؟ این گوشی سه دوربین پشت دارد. دوربین اصلی از حسگر ۶۴ مگاپیکسلی بهره می‌برد. دوربین اولتراواید از حسگر ۸ مگاپیکسلی استفاده می‌کند و دوربین ماکرو هم حسگر ۲ مگاپیکسلی دارد.

مقایسه پوکو F4 با پوکو F3 با گلکسی M33 5G و گلکسی M22 و گلکسی A33 و Redmi Note 11 Pro

گوشی پوکو F4 پوکو F3 گلکسی M33 5G گلکسی M22 گلکسی A33 Redmi Note 11 Pro
تاریخ معرفی تیر ماه ۱۴۰۱ فروردین ۱۴۰۰ اسفندماه ۱۴۰۰ شهریور ۱۴۰۰ اسفند ۱۴۰۰ بهمن ماه ۱۴۰۰
ابعاد ۱۶۳.۲ × ۷۶ × ۷.۷ میلی متر ۱۶۳.۷ × ۷۶.۴ × ۷.۸ میلی متر ۱۶۵.۴ × ۷۶.۹ × ۹.۴ میلی متر ۱۵۹.۹ × ۷۴ × ۸.۴ میلی متر ۱۵۹.۷ × ۷۴ × ۸.۱ میلی متر ۱۶۴.۲ × ۷۶.۱ × ۸.۱ میلی متر
وزن ۱۹۵ گرم ۱۹۶ گرم ۱۹۸ گرم ۱۸۶ گرم وزن ۱۸۶ گرم ۲۰۲ گرم
سیم‌کارت دو سیم کارت (نانو سیم – همزمان فعال) ۲ سیم کارت (نانو سیم – همزمان فعال) دو سیم کارت (نانو سیم – همزمان فعال ) دو سیم کارت (نانو سیم – همزمان فعال ) دو سیم‌کارته‌ی هیبریدی (نانو-سیم، همزمان فعال (dual stand-by)) دو سیم کارت (نانو سیم – همزمان فعال) / خشاب یک سیم کارت با کارت حافظه یکسان است
صفحه نمایش ۶.۶۷ اینچ  – AMOLED | لمسی خازنی ۶.۶۷ اینچ  – AMOLED | لمسی خازنی ۶.۶ اینچ  – TFT LCD / لمسی خازنی ۶.۴ اینچ  – Super AMOLED ۶.۴ اینچ  – لمس خازنی/ Super AMOLED ۶.۶۷ اینچ  – Super AMOLED | لمسی خازنی
سیستم عامل Android 12 – این نسخه برای زمانی است که این گوشی معرفی شده است و ممکن است در هنگام خرید شما، آپدیت جدیدتری برای آن آمده باشد و به اندروید ورژن بالاتر ارتقا پیدا کند. / رابط کاربری MIUI 13 Android 11.0 – این نسخه برای زمانی است که این گوشی معرفی شده است و ممکن است در هنگام خرید شما، آپدیت جدیدتری برای آن آمده باشد و به اندروید ورژن بالاتر ارتقا پیدا کند Android OS, v12 – این نسخه برای زمانی است که این گوشی معرفی شده است و ممکن است در هنگام خرید شما، آپدیت جدیدتری برای آن آمده باشد و به اندروید ورژن بالاتر ارتقا پیدا کند. / رابط کاربری One UI 4.1 Android OS, v11 – این نسخه برای زمانی است که این گوشی معرفی شده است و ممکن است در هنگام خرید شما، آپدیت جدیدتری برای آن آمده باشد و به اندروید ورژن بالاتر ارتقا پیدا کند. Android OS, v12 – این نسخه برای زمانی است که این گوشی معرفی شده است و ممکن است در هنگام خرید شما، آپدیت جدیدتری برای آن آمده باشد و به اندروید ورژن بالاتر ارتقا پیدا کند. / رابط کاربری One UI 4.1 Android 11 – این نسخه برای زمانی است که این گوشی معرفی شده است و ممکن است در هنگام خرید شما، آپدیت جدیدتری برای آن آمده باشد و به اندروید ورژن بالاتر ارتقا پیدا کند / رابط کاربری MIUI 13
تراشه Qualcomm SM8250-AC Snapdragon 870 5G (7 nm) / هشت هسته‌ی – یک هسته ۳.۲ گیگاهرتز Kryo 585 و سه هسته ۲.۴۲ گیگاهرتز Kryo 585 Gold به همراه چهار هسته ۱.۸۰ گیگاهرتز Kryo 585 Qualcomm SM8250-AC Snapdragon 870 5G (7 nm) / هشت هسته‌ی – یک هسته ۳.۲ گیگاهرتز Kryo 585 و سه هسته ۲.۴۲ گیگاهرتز Kryo 585 Gold به همراه چهار هسته ۱.۸۰ گیگاهرتز Kryo 585 Exynos 1280 (5 nm) – هشت هسته‌ای – دو هسته‌ی ۲.۴ گیگاهرتز Cortex-A78 به همراه شش هسته ۲.۰ گیگاهرتز Cortex-A55 Mediatek Helio G80 (12 nm) – هشت هسته‌ای – دو هسته‌ی ۲.۰ گیگاهرتز Cortex-A75 به همراه شش هسته ۱.۸ گیگاهرتز Cortex-A55 Exynos 1280 (5 nm) / هشت هسته‌ای (دو هسته‌ی ۲.۴ گیگاهرتز Cortex-A78 و شش هسته‌ی ۲.۰ گیگاهرتز Cortex-A55) Mediatek Helio G96 (12 nm) / هشت هسته‌ی – دوهسته ۲.۰۵ گیگاهرتزی Cortex-A76 به همراه شش هسته ۲.۰ گیگاهرتزی Cortex-A55
کارت حافظه ندارد ندارد۲۵۶ گیگابایت دارد / microSDXC دارد / microSDXC دارد / microSDXC / خشاب سیم کارت با کارت حافظه یکسان است (هیبریدی) دارد / microSDXC (استفاده‌ از شیار دوم سیم‌کارت)
حافظه داخلی ۲۵۶ گیگابایت ۱۲۸ گیگابایت  ۱۲۸ گیگابایت ۱۲۸ گیگابایت ۶۴ گیگابایت
رم ۸ گیگابایت ۸ گیگابایت ۶ گیگابایت ۴ گیگابایت ۸ گیگابایت ۶ گیگابایت
دوربین پشت ۶۴ مگاپیکسل (لنز واید، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، ۱/۲.۰ اینچ سایز سنسور، ۰.۷ میکرومتر سایز پیکسل، f/1.8 ، لرزشگیر اپتیکال (OIS)) / 8 مگاپیکسل (لنز اولتراواید با پوشش ۱۱۹ درجه، ۱/۴.۰ اینچ سایز سنسور، ۱.۱۲ میکرومتر سایز پیکسل، f/2.2) / 2 مگاپیکسل (لنز ماکرو، f/2.4) دوربین اول :دریچه دیافراگم ۱.۸ / اندازه پیکسل ۰.۸µm / سنسور ۱/۲.۰″ / (wide) / فناوری فوکوس خودکار PDAF | دوربین دوم : دریچه دیافراگم ۲.۲ / (ultrawide) | دوربین سوم : دریچه دیافراگم ۲.۴ / (macro) / فناوری فوکوس AF / سنسور ۱/۵.۰″ / اندازه پیکسل ۱.۱۲µm ۵۰ مگاپیکسل (لنز واید، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، f/1.8) 5 مگاپیکسل (لنز اولتراواید با پوشش ۱۲۳ درجه، f/2.2) 2 مگاپیکسل، (سنسور تشخیص عمق تصویر، f/2.4) 2 مگاپیکسل (لنز ماکرو، f/2.4) دوربین اول : دریچه دیافراگم ۲.۰ / (wide) / فناوری فوکوس خودکار دوگانه PDAF / لرزشگیر دیجیتال EIS | دوربین دوم: دریچه دیافراگم ۲.۲ / (ultrawide) / اندازه پیکسل ۱.۱۲µm / سایز سنسور ۱/۴.۰″ | دوربین سوم : دریچه دیافراگم ۲.۴ / (macro) | دوربین چهارم : دریچه دیافراگم ۲.۴ / (depth) ۴۸ مگاپیکسل (لنز واید ۲۶ میلی‌متری، ۱/۲.۰ اینچ سایز سنسور، ۰.۸ میکرومتر سایز پیکسل، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، لرزش‌گیر اپتیکال تصویر، f/1.8) 8 مگاپیکسل (لنز اولتراواید با پوشش ۱۲۳ درجه، ۱/۴.۰ اینچ سایز سنسور، ۱.۱۲ میکرومتر سایز پیکسل، f/2.2) 5 مگاپیکسل (لنز ماکرو، f/2.4) 2 مگاپیکسل (سنسور تشخیص عمق تصویر، f/2.4) ۱۰۸ مگاپیکسل (لنز واید ۲۶ میلی‌متری، فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز، ۱/۱.۵۲ اینچ سایز سنسور، ۰.۷ میکرومتر سایز پیکسل، f/1.9) 8 مگاپیکسل (لنز اولتراواید با پوشش ۱۱۸ درجه، f/2.2) 2 مگاپیکسل (لنز ماکرو، f/2.4) 2 مگاپیکسل (سنسور تشخیص عمق تصویر، f/2.4)
دوربین جلو ۲۰ مگاپیکسل (لنز واید، ۱/۳.۰۶ اینچ سایز سنسور، ۱.۰ میکرومتر سایز پیکسل، f/2.5) / فیلمبرداری ۱۰۸۰p ۲۰ مگاپیکسل فیلمبرداری ۱۰۸۰p و قابلیت عکاسی پانوراما (Panorama) | قابلیت HDR ۸ مگاپیکسل و فیلمبرداری ۱۰۸۰p با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه و f/2.2 دارد / ۱۳ مگاپیکسل و فیلمبرداری ۱۰۸۰p با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه و f/2.2 و فاصله کانونی لنز wide و اندازه پیکسل ۱.۱۲µm / سایز سنسور ۱/۳.۱″ و قابلیت فیلمبرداری HDR ۱۳ مگاپیکسل (لنز واید، ۱/۳.۱ اینچ سایز سنسور، ۱.۱۲ میکرومتر سایز پیکسل، f/2.2) / فیلمبرداری ۱۰۸۰p ۱۶ مگاپیکسل و فیلمبرداری FullHD 1080p
باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعت ۴۵۲۰ میلی‌آمپر ساعت ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت
شارژ سریع – شارژ سریع ۶۷ وات (۱۰۰ درصد در ۳۸ دقیقه) – پشتیبانی از USB Power Delivery 3.0 – پشتیبانی از +Quick Charge 3 فناوری شارژ سریع Fast charging 33W | شارژ ۱۰۰ درصد در ۵۲ دقیقه | Power Delivery 3.0 Quick Charge 3+ شارژ سریع ۲۵ وات ۱۵ وات ۲۵ وات ۶۷ وات
رنگ نقره‌ای، مشکی و سبز سفید، مشکی، آبی، نقره‌ای سبز، آبی و قهوه‌ای مشکی، سفید، آبی مشکی، سفید، آبی و هولویی آبی، نقره‌ای و مشکی

برای امتیاز به این مطلب کلیک کنید

[تعداد امتیازات: ۲ امتیاز میانگین: ۵]

Adblock test (Why?)

فالو آس ایف وی آر ترو
icon Follow en US
Pin Share

لینک منبع


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

RSS
Follow by Email
Copy link