بالاخره گوشیهای سری پیکسل ۹ معرفی شدند که امسال به جای دو مدل، با سه مدل روبرو هستیم. گوگل پیکسل ۹ دارای صفحهنمایش ۶.۳ اینچی OLED با رفرشریت ۱۲۰ هرتز و رزولوشن +FHD است. گوگل حسگر اثر انگشت اپتیکال را کنار گذاشته و به جای آن از حسگر اثر انگشت اولتراسونیک که قابلاعتمادتر محسوب میشود، استفاده کرده است.
افزایش جزئی در قطر صفحهنمایش باعث شده این گوشی نسبت به مدل سال گذشته کمی بزرگتر باشد، هرچند که هنوز هم در بین گوشیهای اندرویدی کوچک محسوب میشود. در مقایسه با پیکسل ۹ پرو جدید، این گوشی تقریباً همان اندازه را دارد. و اگر به دنبال گوشی بزرگتری هستید، پیکسل ۹ پرو XL گزینهای مناسب است (یا پیکسل ۹ پرو Fold).
از نظر ظاهری، تفاوت قابلتوجه بین این دو مدل این است که مدل پرو از دوربین پریسکوپ بهره میبرد. مدل معمولی پیکسل ۹ به سیستم دوربین دوگانهی کلاسیک (واید + اولترا واید) پایبند است، اما از نظر سختافزاری کمبودی ندارد؛ برای دوربینهای موجود، از همان سختافزاری استفاده میکند که در دو مدل ثابت دیگر به کار رفته است.
دوربین اصلی همان دوربین سال گذشته است، یک ماژول ۵۰ مگاپیکسلی مبتنی بر حسگر Samsung GNK با اندازه ۱/۱.۳۱ اینچ (پیکسلهایی به اندازهی ۱.۲ میکرومتر) و لنز مجهز به لرزشگیر اپتیکال (OIS). دوربین سلفی گوشی تقریباً همانند مدل قبلی است و از حسگر ۱۰.۵ مگاپیکسلی سامسونگ استفاده میکند، اما اکنون با لنزی که با قابلیت فوکوس خودکار همراه است. ماژول اولترا واید ارتقای قابلتوجهی داشته و اکنون دارای حسگر ۵۰ مگاپیکسلی (Sony IMX858 با اندازهی ۱/۲.۵۱ اینچ) است که از ماژول ۱۲ مگاپیکسلی (۱/۲.۸ اینچ) سری ۸ بهتر است. یکی دیگر از تغییرات مهم این است که گوگل بالاخره امکان ضبط ویدئو با رزولوشن ۸K را فعال کرده.
در بخش داخلی، ارتقای قابلتوجهی در قدرت پردازش مشاهده میشود. تراشهی Tensor G4 شامل یک هستهی اصلی Cortex-X4، سه هستهی A720 و چهار هستهی A520 است (بله، این ترکیب در مجموع ۸ هسته است، یکی کمتر از سال گذشته). نکتهی مهم این است که این تراشه دارای مودم Exynos 5400 با کارایی بهتری است. پردازندهی گرافیکی Mali-G715 نیز تغییر خاصی نداشته، جز افزایش جزئی در سرعت کلاک.
یکی از تغییرات مهم گوگل پیکسل ۹ نسبت به نسل قبلی، این است که از ۱۲ گیگابایت رم بهره میبرد. برای یادآوری باید بگوییم که ظرفیت رم برای اجرای پردازشهای هوش مصنوعی اهمیت زیادی دارد. مثل سال گذشته، گوگل این گوشیها را به مدت ۷ سال با بهروزرسانیهای نرمافزاری (شامل سیستمعامل و وصلههای امنیتی) پشتیبانی خواهد کرد. با توجه به اینکه امسال گوشیهای پیکسل زودتر از همیشه معرفی شدهاند، با اندروید ۱۴ به دست کاربران میرسند.
گوگل سرعت شارژ این گوشی را اعلام نکرده و فقط گفته که پیکسل ۹ نسبت به مدل قبلی سریعتر شارژ میشود؛ این گوشی میتواند در ۳۰ دقیقه به ۵۵ درصد شارژ برسد، در حالی که این مقدار قبلاً ۵۰ درصد بود. مدل پایه این گوشی با ۱۲ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی ۸۰۰ دلار قیمت دارد و مدل ۱۲/۲۵۶ گیگابایتی با قیمت ۹۰۰ دلار به فروش میرسد.
منبع: GSMArena
دیدگاهتان را بنویسید