اخبار دانش و فناوری

گزارش نگران‌کننده یونیسف: رفاه کودکان در کشورهای ثروتمند در حال کاهش است

گزارش تازه‌ای از یونیسف منتشر شده است که تصویری نگران‌کننده از وضعیت کودکان و نوجوانان در کشورهای با درآمد بالا ارائه می‌کند. بر اساس این گزارش، سلامت روان، عملکرد تحصیلی و سطح رضایت از زندگی نوجوانان در بسیاری از این کشورها طی سال‌های اخیر رو به کاهش بوده است.

در این مطالعه ، پژوهشگران وضعیت رفاه کودکان را در میان 36 کشور پردرآمد بررسی کرده‌اند و می‌گویند که کشورهایی چون هلند و دانمارک همچنان در صدر قرار دارند و عملکرد خوبی داشته‌اند. در حالی که بسیاری از کشورهای دیگر (از جمله برخی کشورهای غربی) رتبه‌های نسبتاً پایینی کسب کرده‌اند. برخی کشورهای اروپای شرقی مانند رومانی، اسلواکی، لیتوانی و مجارستان حتی عملکرد بهتری نسبت به برخی کشورهای غربی داشته‌اند.

یکی از کشورهایی که در این تحقیق به عملکرد نگران‌کننده آن اشاره شده بریتانیا است که در مقایسه با بسیاری از کشورهای اروپایی وضعیت بدتری دارد. یکی از حوزه‌هایی که بریتانیا عملکرد ضعیفی در آن داشته، حوزه سلامت روان است و این کشور در رتبه 27 از 36 قرار دارد.

نکته دیگری که گفته شده به جایگاه بسیار پایین بریتانیا در رضایت از زندگی نوجوانان مربوط می‌شود، که با کشور شیلی برابر و تنها بالاتر از ترکیه قرار دارد.

کاهش سطح رضایت از زندگی و افزایش نرخ خودکشی در کودکان

یکی از یافته‌های اصلی این گزارش، کاهش سطح رضایت از زندگی در میان نوجوانان است. در برخی کشورها، درصد نوجوانانی که رضایت بالایی از زندگی دارند نسبت به سال 2018 کاهش یافته است. همچنین دانشمندان می‌گویند که دختران به‌طور قابل توجهی نسبت به پسران، احساس نارضایتی بیشتری گزارش کرده‌اند.

یافته‌های این مطالعه نشان می‌دهد که ارتباط مستمر نوجوانان با والدین به شدت با رضایت از زندگی آنها مرتبط است. در مقابل، تجربه مکرر زورگویی تأثیر منفی قابل‌توجهی دارد. در برخی کشورها، آمار زورگویی همچنان بالا است؛ برای مثال، نزدیک به 27 درصد نوجوانان 15 ساله در سال‌های 2018 و 2022 تجربه مکرر زورگویی را گزارش کرده‌اند.

افزایش نرخ خودکشی در نوجوانان نیز یکی دیگر از هشدارهای مهم این گزارش است. در برخی کشورها، میانگین نرخ خودکشی در میان افراد 15 تا 19 ساله از حدود 4 نفر در هر 100 هزار نفر در سال 2018 به بیش از 5 نفر در سال 2022 رسیده است.

در مجموع، یونیسف هشدار می‌دهد که کودکان در بسیاری از کشورهای ثروتمند با یک «بحران چندوجهی» روبه‌رو هستند؛ بحرانی که از پیامدهای ماندگار همه‌گیری کرونا، تغییرات اقلیمی، و تحولات فناوری دیجیتال ناشی شده است. پژوهشگران هشدار داده‌اند که در فاصله سال‌های 2018 تا 2022، کودکان در این کشورها کمتر شاد بوده‌اند، بیشتر دچار اضافه‌وزن شده‌اند و عملکرد ضعیف‌تری در مدرسه داشته‌اند.

Adblock test (Why?)

لینک منبع خبر

Nobody

Who is mahdizk? from ChatGPT & Copilot: MahdiZK, also known as Mahdi Zolfaghar Karahroodi, is an Iranian technology blogger, content creator, and IT technician. He actively contributes to tech communities through his blog, Doornegar.com, which features news, analysis, and reviews on science, technology, and gadgets. Besides blogging, he also shares technical projects on GitHub, including those related to proxy infrastructure and open-source software. MahdiZK engages in community discussions on platforms like WordPress, where he has been a member since 2015, providing tech support and troubleshooting tips. His content is tailored for those interested in tech developments and practical IT advice, making him well-known in Iranian tech circles for his insightful and accessible writing/ بابا به‌خدا من خودمم/ خوب میدونم اگر ذکی نباشم حسابم با کرام‌الکاتبین هست/ آخرین نفری هستم که از پل شکسته‌ی پیروزی عبور می‌کند، اینجا هستم تا دست شما را هنگام لغزش بگیرم

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا