کاویار نسخه ویژه آیفون ۱۵ پرو را برای افراد برگزیده معرفی کرد

همانطور که می‌دانید، هیچ یک از گوشی‌های سری آیفون ۱۵ اپل در رنگ طلایی عرضه نمی‌شوند. اما اگر می‌خواهید نسخه طلایی را داشته باشید و پول زیادی برای ولخرجی دارید، شرکت کاویار (Caviar)، سازنده دستگاه‌های کلاس لوکس مستقر در دبی، مدل‌های پرو آیفون ۱۵ را با شاسی از جنس طلا معرفی کرده است و آن‌ها را اولترا گولد (Ultra Gold) می‌نامد.

اپل در اوایل این هفته از سری آیفون ۱۵ شامل چهار مدل آیفون ۱۵، آیفون ۱۵ پلاس، آیفون ۱۵ پرو و ​​آیفون ۱۵ پرو مکس رونمایی کرد. دو مدل دوم این سری با بدنه‌ یا لوگویی از جنس طلا معرفی می‌شوند. قیمت آیفون ۱۵ پرو اولترا طلایی از ۸۸۹۰ دلار شروع می‌شود و به ۹۸۹۰ دلار می‌رسد. در حالی که آیفون ۱۵ پرو مکس اولترا طلایی با قیمت پایه ۹۶۷۰ دلار روانه بازار خواهد شد و این قیمت تا ۱۰۳۹۰ دلار افزایش می‌یابد. بدنه مدل‌های اولترا گولد از طلای ۱۸ عیار با روکش ساتن ساخته شده است. از آن طرف، لوگوی اپل در پشت از طلای ۲۴ عیار ساخته شده است. کاویار می‌گوید نسخه طلایی برای «افراد برگزیده» از جمله سلبریتی‌هل، ورزشکاران، سیاستمداران طراحی شده است.

کاویار همچنین از نسخه (اولترا بلک) Ultra Black را برای آیفون ۱۵ پرو و ​​آیفون ۱۵ پرو مکس رونمایی کرد. قیمت پایه آیفون ۱۵ پرو اولترا بلک ۸۰۶۰ دلار است و حداکثر به ۹۰۶۰ دلار می‌رسد. در حالی که قیمت آیفون ۱۵ پرو مکس اولترا بلک از ۸۸۴۰ دلار شروع می‌شود و در گران‌ترین حالت تا ۹۵۶۰ دلار افزایش می‌یابد. مدل اولترا بلک دارای لوگوی ۲۴k اپل است، اما شاسی آن از تیتانیوم هوانوردی با PVD ساخته شده است.

معرفی نسخه‌های Titan Black ،Starry Night و Dark Red

علاوه بر مدل‌های اولترا گولد و اولترا بلک، کاویار نسخه‌های تایتان بلک (Titan Black)، Starry Night و دارک رد (Dark Red) را برای مدل‌های پروی آیفون ۱۵ معرفی کرد.

کاویار نسخه ویژه آیفون 15 پرو را برای افراد برگزیده معرفی کرد titan black

مدل تایتان بلک دارای بدنه تیتانیومی هوانوردی است، اما لوگوی اپل در قسمت پشتی آن از جنس «مادر مروارید» مشکی‌رنگ از Van Cleef & Arpels ساخته شده است. مدل‌های دارک رد و Starry Night نیز دارای لوگوی اپل هستند، اما طراحی شاسی متفاوتی دارند.

کاویار نسخه ویژه آیفون 15 پرو را برای افراد برگزیده معرفی کرد dark red

شاسی نسخه دارم رد دارای الگوهای کیهانی الهام‌گرفته از مریخ است که هر واحد دارای طراحی منحصر‌به‌فردی از کربن مرمر است. کاویار می‌گوید شاسی این نسخه با الهام از نحوه تولید خودروهای لامبورگینی ساخته شده است.

کاویار نسخه ویژه آیفون 15 پرو را برای افراد برگزیده معرفی کرد starrynight

شاسی مدل Starry Night از کامپوزیت کربن فورج ساخته شده است و طراحی پنل پشتی‌ بنفش آن شبیه به نقاشی «شب پرستاره» ون گوگ است. مانند نسخه دارک رد، مدل Starry Night نیز با طراحی منحصر‌به‌فردی از کربن سنگ مرمر عرضه می‌شود.

کاویار تنها ۹۹ دستگاه از هر یک از این پنج نسخه آیفون ۱۵ پرو و ​​آیفون ۱۵ پرو مکس تولید خواهد کرد و اگر مایل به خرید یکی از آنها هستید، بهتر است عجله کنید.

Adblock test (Why?)

منبع خبر

whistle

doornegar.com

این وبلاگ، جایگزین سیگار برای نگارنده آنست. ظاهربین نباشیم و ظاهرسازی هم نکنیم. این رسانه، متعهد است سکان جهت دهی افکار عمومی را از بوق های تبلیغاتی سنتی و زرد پس بگیرد. تم(پوسته) این بنگاه بازنشر خبر، ترکیبی از رنگ سبز واتساپ، پیمایش بینهایت اینستاگرام و دارک مود توییتر هست. انواع تبلیغات و آگهی شما پذیرفته می شود. برای رزرو جایگاه پیام بازرگانی خود، به شماره ۰۹۳۰۴۲۸۲۵۳۱ پیغام واتساپی دهید.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.