کاروانسرای صائین نیر ثبت جهانی شد

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل از ثبت کاروانسرای صائین شهرستان نیر همراه با ۵۳ کاروانسرای دیگر ایران در لیست آثار تاریخی و طبیعی فهرست جهانی یونسکو خبر داد.

به گزارش سیناپرس اردبیل، حسن محمدی ادیب، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل با اعلام این خبر گفت: پرونده «کاروانسراهای ایران» در چهل و پنجمین نشست کمیته میراث جهانی یونسکو تایید شده و به ثبت رسید.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل افزود: این پرونده شامل ۵۴ کاروانسرا از ۲۴ استان ایران است که کاروانسرای سنگی شهرستان نیر نیز یکی از این کاروانسراهای به ثبت رسیده است.

وی بیان کرد: کاروانسراهای ایران بیست و هفتمین اثر تاریخی و طبیعی ایران در فهرست میراث جهانی یونسکو است که سومین اثر استان اردبیل در این فهرست بعد از مجموعه جهانی شیخ صفی‌الدین اردبیلی و جنگل‌های هیرکانی محسوب می‌شود.

محمدی ادیب با اشاره به اینکه کاروانسرای صائین پیش از این در سال ۱۳۶۲ به ثبت ملی رسیده بود، ادامه داد: کاروانسرای سنگی صائین یک بنای تاریخی مربوط به دوره صفوی است که در شهرستان نیر و در جاده قدیم نیر به سراب قرار دارد و اخیرا مرمت این بنا از سوی اداره کل میراث‌فرهنگی استان اردبیل به پایان رسیده است.

نوشته کاروانسرای صائین نیر ثبت جهانی شد اولین بار در خبرگزاری سیناپرس | اخبار علمی ایران و جهان. پدیدار شد.

لینک منبع خبر

whistle

doornegar.com

این وبلاگ، جایگزین سیگار برای نگارنده آنست. ظاهربین نباشیم و ظاهرسازی هم نکنیم. این رسانه، متعهد است سکان جهت دهی افکار عمومی را از بوق های تبلیغاتی سنتی و زرد پس بگیرد. تم(پوسته) این بنگاه بازنشر خبر، ترکیبی از رنگ سبز واتساپ، پیمایش بینهایت اینستاگرام و دارک مود توییتر هست. انواع تبلیغات و آگهی شما پذیرفته می شود. برای رزرو جایگاه پیام بازرگانی خود، به شماره ۰۹۳۰۴۲۸۲۵۳۱ پیغام واتساپی دهید.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.