وقتی گوگل به روسیه «نه» می‌گوید؛ محدودیت ایجاد حساب‌ کاربری - دورنگر | نقطه عطف فرهنگ و فناوری

وقتی گوگل به روسیه «نه» می‌گوید؛ محدودیت ایجاد حساب‌ کاربری

گوگل ایجاد حساب‌ های کاربری را در روسیه محدود کرد . به گفته رسانه‌های کرملین، این غول جستجو در روسیه که در حال حاضر تحت حاکمیت پوتین قرار دارد، به‌طور جدی کاربران را تحت کنترل قرار داده است.

ظاهراً کاربران نتوانسته‌اند با استفاده از شماره‌های روسی، حساب‌های جدیدی ایجاد کنند و ارائه‌دهندگان اینترنت در این کشور از ایجاد حساب‌های جدید مسدود شده‌اند.

محدودیت ایجاد حساب‌ کاربری گوگل‌ در روسیه

وقتی گوگل به روسیه «نه» می‌گوید؛ محدودیت ایجاد حساب‌ کاربری

رسانه‌های حامی دولت روسیه با اشاره به سازمان‌های دولتی تأیید کرده‌اند که واقعاً روسیه هدف محدودیت در ایجاد حساب‌های جدید در سایت‌های تحت کنترل گوگل قرار گرفته است.

به گفته خبرگزاری «ریا» (RIA)، اپراتورهای مخابراتی نیز کاهش قابل‌توجهی در تعداد پیامک‌های ارسالی شرکت گوگل به کاربران روسی ثبت کرده‌اند.

این رسانه افزود: تأیید پیامکی به عنوان مرحله دوم تأیید هویت برای حساب‌های گوگل که قبلاً ایجاد شده‌اند، هنوز کار می‌کند، اما هیچ اطمینانی وجود ندارد که این امکان همچنان باقی بماند.

گوگل تاکنون به درخواست اظهار نظر در مورد این موضوع پاسخ نداده است. هم‌اکنون به کاربران در روسیه توصیه می‌شود که از داده‌های حساب کاربری خود نسخه پشتیبان تهیه کنند و برای سایت‌های خود به سراغ میزبان‌های دیگری بروند.

اینکه روسیه هدف محدودیت در ایجاد حساب‌ های کاربری گوگل قرار گرفته است، تعجب‌آور نیست و توضیح نسبتاً ساده‌ای دارد: این موضوع به ربات‌ها برمی‌گردد.

حساب‌های ربات روسی بیش از یک دهه است که سایت‌های رسانه‌ای محبوب، از جمله سایت‌های متعلق به گوگل را مورد آزار قرار داده‌اند. کرملین از چنین حساب‌هایی برای پرکردن سایت‌های رسانه‌های اجتماعی با نظرات بی‌اساس و اکانت‌های کاربری ساختگی که نظراتی همسو با مسکو می‌گذارند، استفاده می‌کند.

شاید مشهورترین مورد این باشد که ترول‌های روسی برای مداخله در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در سال ۲۰۱۶ متهم شده‌اند که به نفع نامزدی عمل کرده‌اند که کرملین او را در راستای منافع خود می‌دانست.

کارشناسان امنیتی قبلاً هشدار داده‌اند که حساب‌های ترول‌ها و ربات‌های وابسته به روسیه به دنبال انتشار اطلاعات نادرست و تبلیغات به نفع کرملین هستند. این اقدامات به‌صورت آشکار نیست، بلکه هدف این است که به طور جزئی شرایط را به نفع روسیه تغییر دهند و به طور کلی سردرگمی و هرج‌ومرج ایجاد کنند.

روسیه در این مسیر تنها نیست. پژوهشگران چندین کمپین اطلاعات نادرست را کشف کرده‌اند که از سوی چین پشتیبانی شده‌اند و هدف آنها ایجاد سردرگمی و تقسیم رأی‌دهندگان در آمریکا در موضوعات کلیدی است. در این میان، نام ایران هم به‌عنوان یکی از کشورهای فعال در این زمینه به چشم می‌خورد. در هر مورد، هدف این بوده که افکار عمومی را به نفع منافع دولت‌های خارجی تحت تأثیر قرار دهند یا دچار سردرگمی کنند.

Adblock test (Why?)

منبع خبر


0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x