همایش منطقه ای امنیت اطلاعات در شیراز برگزار شد

همایش منطقه ای امنیت اطلاعات با حضور معاون امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات سازمان فناوری اطلاعات ایران، نمایندگان مراکز آپا دانشگاههای شیراز، جهرم، خلیج فارس بوشهر و شهید چمران اهواز و نمایندگان دستگاههای اجرایی غیر زیرساختی در شیراز برگزار شد.

به گزارش سینا پرس فارس به نقل از روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس، در این همایش محمود خالقی دخت معاون امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات سازمان فناوری اطلاعات ایران به تشریح خدمات امنیتی مرکز ماهر به دستگاههای غیر زیرساختی، شاخص های وضعیت امنیت دستگاههای غیر زیرساختی و طرح پیشگیری و مقابله با حوادث سازمانی پرداخت.

وی در ادامه، توضیحاتی در خصوص طرح غربالگری امنیت در دستگاههای غیر زیرساختی که بر اساس دستورالعملی توسط مدیران مراکز آپا به عنوان مجری و مدیران کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استانها به عنوان هماهنگ کننده در حال اجرا است، نیز ارایه کرد.

خالقی دخت همچنین از آمادگی لازم برای اتصال تمامی دستگاههای غیر زیرساختی به مرکز عملیات امنیت مدیریت شده (MSSP) مرکز ماهر و برقراری ارتباط دستگاههای غیر زیرساختی با ستاد وزارتخانه های متبوع خود به صورت رایگان و با هزینه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر داد.

نوشته همایش منطقه ای امنیت اطلاعات در شیراز برگزار شد اولین بار در خبرگزاری سیناپرس | اخبار علمی ایران و جهان. پدیدار شد.

لینک منبع خبر

whistle

doornegar.com

این وبلاگ، جایگزین سیگار برای نگارنده آنست. ظاهربین نباشیم و ظاهرسازی هم نکنیم. این رسانه، متعهد است سکان جهت دهی افکار عمومی را از بوق های تبلیغاتی سنتی و زرد پس بگیرد. تم(پوسته) این بنگاه بازنشر خبر، ترکیبی از رنگ سبز واتساپ، پیمایش بینهایت اینستاگرام و دارک مود توییتر هست. انواع تبلیغات و آگهی شما پذیرفته می شود. برای رزرو جایگاه پیام بازرگانی خود، به شماره ۰۹۳۰۴۲۸۲۵۳۱ پیغام واتساپی دهید.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.