نرم افزار آموزشگاه – سفارش بهترین نرم افزار برای مؤسسات آموزشی
مؤسسات آموزشی برای اینکه بتوانند فعالیت های سازمان را به صورت ساده، متمرکز، دیجیتالی و خودکار مدیریت کنند، به نرم افزار آموزشگاه نیاز دارند. نرم افزار مناسب حجم کاری کارکنان را کاهش می دهد و باعث افزایش کیفیت فعالیت های درون و برون سازمانی مؤسسات آموزشی می شود. یک نرم افزار مناسب باید فرآیندهای پیچیده اداری را ساده سازی کند، داده های سازمان را جمع آوری و ذخیره سازی کند، نحوه استفاده کردن از آن آسان باشد و پاسخ تمام نیازهای سازمان را بدهد.
ابزارهای اداری ضروری و کاربردی برای تسهیل فعالیت های مؤسسه
یکی از مهم ترین ویژگی های نرم افزار آموزشگاه این است که ابزارهای ضروری اداری را فراهم کند. این ابزارها باید دسترسی آسانی داشته باشند تا کارکنان و دانشجویان بدون مشکل بتوانند از این ابزار استفاده کنند. ابزار اداری برای اشتراک اطلاعات مورد استفاده قرار می گیرند و بدون دخالت کارکنان، اطلاعیه ها را برای دانشجویان ارسال می کنند.
از دیگر ویژگی های ابزار اداری نرم افزارهای مخصوص مؤسسات آموزشی و آموزشگاه ها، مدیریت فرآیند آموزشی است. به این معنا که عملکرد دانشجویان و فعالیت های اساتید تحت نظارت سیستم هستند و مورد ارزیابی قرار می گیرند. درگاه پرداخت امن و کارآمد از دیگر قابلیت های سیستم اداری نرم افزارهای مناسب آموزشگاه ها به شمار می رود.
فراهم کردن بستری برای پیگیری تکالیف و نمونه کارهای دانشجویان
آموزشگاه ها و سازمان های آموزشی زمانی به شهرت می رسند و دانشجویان بیشتری را جذب می کنند که آموزش هایی ثمربخش ارائه دهند. یکی از راه هایی که به اساتید کمک می کند تا دانشجویان را ترغیب به یادگیری و تلاش کنند، انجام تکالیف است. پروژه های درسی به دانشجویان کمک می کنند که مفاهیم آموزشی را بهتر و بیشتر درک کنند. همین طور در صورتی که دانشجویان بخشی از مطالب درسی را به درستی متوجه نشده باشند، در زمان انجام تکالیف آموزشی متوجه آن می شوند.
درگاه جامع برای دسترسی به اطلاعات مهم دانشجویان
از دلایلی که یک مؤسسه به نرم افزار آموزشگاه نیاز دارد، ثبت اطلاعات درسی مربوط به دانشجویان است. سوابق تحصیلی، نمرات درسی و برنامه کلاسی دانشجویان باید در بخشی که با نام درگاه (پورتال) شناخته می شود، ثبت شده باشد. در این صورت هر دانشجو می تواند به راحتی به سوابق تحصیلی خود دسترسی داشته باشد. از دیگر مزیت های این سیستم، بررسی پیشرفت تحصیلی دانشجو است.
پورتال دانشجو باید امکان پرداخت شهریه هر دوره را داشته باشد و دانشجو بدون سرگردانی، برای ثبت نام در دوره مورد نظر اقدام کند. بخشی از پورتال دانشجویان باید در دسترس اساتید قرار بگیرد. مدرسان و اساتید باید برای بررسی مسیر پیشرفت دانشجویان به کارنامه آن ها دسترسی داشته باشند و نمره های دریافت شده در هر آزمون را بررسی کنند. به ویژه در شرایطی که سیستم به آزمون های آنلاین مجهز است و دانشجویان می توانند علاوه بر شرکت در آزمون های اجباری پایانی، در آزمون های اختیار تعیین سطح و میان دوره شرکت کنند.
تقویم آموزشی و برنامه ریزی دقیق درسی در نرم افزار آموزشگاه
هر دوره آموزشی بر اساس سیاست های مجموعه یا سرفصل های تعیین شده برای آموزش، زمان بندی می شود. دانشجویان باید برای شرکت در دوره ها برنامه ریزی کنند و زمان دقیق ثبت نام را بدانند. به همین دلیل یک نرم افزار آموزشگاه باید تقویم آموزشی داشته باشد.
در تقویم آموزشی، برنامه ریزی کلاس ها و فعالیت ها درج می شود. این برنامه ریزی به صورت اطلاعیه عمومی در دسترس دانشجویان، کارکنان و اساتید آموزشگاه قرار می گیرد. تقویم آموزشی به طور منظم به روز رسانی می شود تا اطلاعاتی درست و جامع در اختیار دانشجویان و مدرسان قرار بگیرند. اطلاعاتی مانند نام دوره، هزینه شرکت در دوره، نام استاد و مدرس، روزهای کلاس، شیوه برگزاری کلاس، سرفصل های آموزشی و موارد مشابه باید در تقویم آموزشی درج شوند.
حضور و غیاب آنلاین دانشجویان در سامانه و سر کلاس های درسی
از اساسی ترین ویژگی های نرم افزار آموزشگاه بررسی آنلاین حضور و غیاب دانشجویان است. ثبت دستی حضور و غیاب دانشجویان زمان زیادی نیاز دارد و بخشی از وقت کلاس را می گیرد. همین طور باعث بر هم خوردن نظم کلاس های آنلاین و کسل شدن دانشجویان می شود.
اگر حضور و غیاب دستی در ابتدای کلاس انجام شود، شور و اشتیاق دانشجویان برای ادامه کلاس از بین می رود؛ زیرا چند دقیقه اول کلاس بهترین زمان برای ترغیب دانشجویان به تمرکز و توجه است. در صورتی که حضور و غیاب انتهای کلاس باشد، دانشجویانی که با تأخیر خود را به کلاس آنلاین می رسانند، تفاوتی با دانشجویانی که به موقع در کلاس حاضر شده اند، نخواهند داشت.
حضور و غیاب آنلاین بهترین روش برای غلبه بر مشکلات حضور و غیاب دستی است. در روش آنلاین هیچ زمانی از استاد و دانشجویان گرفته نمی شود؛ زیرا سامانه بر اساس زمان ورود دانشجو به کلاس و زمان خروج او از نرم افزار، حضور را ثبت می کند. در روش آنلاین تأخیر دانشجویان مشخص خواهد بود و حق افرادی که منظم و به موقع سر کلاس حاضر می شوند، پایمال نخواهد شد.
سیستم مدیریت حضور و غیاب آنلاین دانشجویان، سوابق را ثبت و ذخیره می کند. به همین دلیل اساتید می توانند به سوابق حضور هر دانشجو سر کلاس های درسی دسترسی داشته باشند. از دیگر مزیت های حضور و غیاب آنلاین، دسترسی مؤسسه آموزشی به داده های ذخیره شده از فعالیت دانشجویان در کلاس است. مسئولین مؤسسه متوجه می شوند که کدام کلاس ها برای دانشجویان جذابیت بیشتری دارند و کدام سبک تدریس باعث کسالت دانشجویان و ترک کلاس می شود.
دسترسی سریع و آسان به منابع یادگیری دوره های آموزشی
برای افزایش کیفیت دوره های آموزشی، اساتید و مدرسین منابع یادگیری متناسب با هر دوره را به دانشجویان معرفی می کنند یا در اختیار آن ها قرار می دهند. نرم افزار آموزشگاه این امکان را به دانشجویان می دهد که منابع را به صورت مستقیم از همان مؤسسه ای که در آن آموزش می بینند، تهیه کنند.
سازمان آموزشی می تواند منابع یادگیری را رایگان و برای تکمیل دوره در اختیار دانشجویان قرار دهد یا شرایطی را در نظر بگیرد که دانشجویان برای تهیه منابع یادگیری، هزینه پرداخت کنند. منابع درسی هیچ محدودیتی ندارند و در یک سیستم آنلاین می توانید از جزوه اساتید، پی دی اف کتاب، ویدئوهای آموزشی یا پادکست استفاده کنید.
جمع آوری آسان و بی نقص داده ها برای تجزیه و تحلیل عملکرد آموزشی سازمان
برای اینکه دوره های آموزشی همیشه مفید و بهینه باقی بمانند، نیاز به بازرسی و نظارت دارند. در برخی دوره های آموزشی مانند کلاس هایی که مربوط به تکنولوژی و فناوری هستند، اطلاعات دائم در حال تغییر و توسعه خواهند بود. به همین دلیل برخی سرفصل های آموزشی دوره ها حذف یا با سرفصل های دیگر جایگزین می شوند.
بعضی دوره ها نیاز به تغییر اطلاعات ندارند؛ اما روش تدریس دوره با نیاز دانشجویان جدید تناسب ندارد و باعث کاهش بازده کلاس های درسی می شود. در این دوره ها، مطالب ثابت و بدون تغییر هستند؛ ولی شیوه تدریس استاد باید به روز و مطابق با نیاز دانشجویان شود.
اگر قصد داشته باشید تمامی بازخوردهای دانشجویان نسبت به کلاس ها و مفاهیم آموزشی را به صورت دستی و با کمک کارمندان مؤسسه انجام دهید، زمان زیادی نیاز خواهد بود و احتمال خطا در ثبت اطلاعات بالا می رود. در نرم افزار آموزشگاه شما می توانید در پایان هر دوره نظر سنجی آنلاینی را روی سیستم برگزار کنید تا دانشجویان نظراتشان را مطرح کنند. تمامی داده ها در نرم افزار ذخیره می شوند و مؤسسه به پایگاهی از اطلاعات منسجم، کامل و بدون خطا دسترسی دارد.
ایجاد کانال های ارتباطی منسجم و یکپارچه بین دانشجویان، اساتید و آموزشگاه
تعامل سازنده بین دانشجویان، اساتید و آموزشگاه اهمیت زیادی دارد. تعامل به دانشجویان کمک می کند که به راحتی نظراتشان را مطرح کنند و در مسیر بهبود دوره های آموزشی نقشی مهم را ایفا کنند. از دیگر مزیت های تعامل سازنده، احساس ارزشمندی است. زمانی که دانشجویان راه های ارتباطی گوناگونی برای تعامل با اساتید یا آموزشگاه دارند، احساس می کنند که نظرات آن ها سازنده و مؤثر است. به همین دلیل احساس ارزشمندی به آن ها دست می دهد و برای دوره آموزشی اشتیاق بیشتری خواهند داشت.
این تعامل برای اساتید نیز با ارزش خواهد بود. در صورتی که اساتید با دانشجویان تعامل سازنده داشته باشند، متوجه نیازهای آموزشی آن ها می شوند. به همین دلیل به راحتی می توانند کیفیت مطالب آموزشی را ارتقا دهند و دوره ای ارزشمند را در برای متقاضیان یادگیری فراهم کنند. آموزشگاه ها نیز می توانند از تعامل اساتید و دانشجویان با یکدیگر یا تعامل مستقیم آن ها با پشتیبانان آموزشگاه، اطلاعاتی جامع برای بهبود سطح دوره های آموزشی به دست بیاورند.
طراحان و برنامه نویسان نرم افزار آموزشگاه بر اساس نیاز مؤسسه های آموزشی و حوزه فعالیت آن ها، بهترین کانال های ارتباطی را برای تعامل بین آموزشگاه، دانشجویان و اساتید طراحی می کنند. چت آنلاین و آفلاین درون نرم افزار، ایمیل، شماره تماس یا راه های ارسال پیام از کانال های ارتباطی مناسب برای مؤسسه های آموزشی هستند که اولویت آن ها بر اساس ترجیح مجموعه و با توجه به شناختی که از دانشجویان به دست آمده، تعیین می شود.
سرعت بالای پشتیبانی به دلیل انسجام اطلاعات در نرم افزار آموزشگاه
برای برقراری ارتباط بین دانشجویان، آموزشگاه و اساتید راه های گوناگونی وجود دارد که برای هر آموزشگاه حداقل دو روش ارتباطی در نظر گرفته می شود. به همین دلیل یکی از مزیت های نرم افزار آموزشگاه این است که در صورت بروز مشکل در یکی از کانال های ارتباطی، دانشجویان و اساتید می توانند از طریق کانال ارتباطی دیگر با آموزشگاه ارتباط برقرار کنند.
پیشرفت تکنولوژی سبب شده است تا در نرم افزارها امکان استفاده از هوش مصنوعی یا ربات های چت وجود داشته باشد. به همین دلیل برای بخش پشتیبانی نرم افزارهایی که متناسب با نیاز آموزشگاه ها تولید شده اند، ربات های چت طراحی می شوند. برای این ربات ها سؤالاتی پیش فرض انتخاب می شود و جواب آن ها در اختیار ربات قرار می گیرد. سؤال های پیش فرض از بین سؤالات پرتکرار دانشجویان برگزیده شده اند و از پایگاه اطلاعاتی نرم افزار که طی سال های طولانی جمع آوری شده است، به دست آمده اند.
با استفاده از ربات های چت برای جوابگویی به سؤالاتی که عموماً توسط دانشجویان پرسیده می شوند، نیازی به استخدام پشتیبان نیست؛ زیرا ربات ها جواب های آماده را در اختیار دانشجویان قرار می دهند. سؤالات پیش فرض معمولاً مربوط به انتخاب هزینه شرکت در دوره ها یا مهلت ثبت نام کلاس ها هستند.
تنظیمات دستی در نرم افزار و ابزارهای ویژه کارکنان آموزشگاه
برخی تغییرات در نرم افزارها باید به صورت دستی و توسط کارکنان آموزشگاه اعمال شوند. به عنوان مثال زمانی که یک برنامه آموزشی تنظیم می شود، کارکنان باید آن را به تقویم برنامه ریزی اضافه کنند. اگر دوره جدیدی آماده شده است، باید توسط کارکنان به نرم افزار اضافه شود. برای اینکه کارکنان بتوانند بدون مشکل، در کوتاه ترین زمان و با سریع ترین روش تغییرات را اعمال کنند، به دسترسی نیاز دارند.
ابزارهای ویژه کارکنان در نرم افزار آموزشگاه به آن ها اجازه می دهند که وظایف خاصی را در سیستم به انجام برسانند. برای دسترسی به این ابزارها کارکنان باید با نام کاربری و رمز عبوری که برای آن ها طراحی می شود، وارد نرم افزار شوند. در صورتی که کارکنان نام های کاربری و رمزهای جداگانه ای داشته باشند، امکان تعیین محدودیت دسترسی برای کاربران وجود دارد. در این صورت تمام تغییراتی که توسط کارکنان اعمال می شوند، قابل نظارت و مدیریت هستند.
داشبورد مدیریت مالی برای ثبت اطلاعات حسابداری مؤسسه آموزشی
نرم افزارهای مالی و حسابداری متعددی تولید و به بازار عرضه شده اند که برخی از آن ها شناخته شده و بعضی دیگر گمنام هستند. اساس برنامه نویسی بیشتر نرم افزارهای مالی یکسان است و به گونه ای نوشته شده اند که تمامی کسب و کارها بتوانند از نرم افزار استفاده کنند. به همین دلیل بیشتر نرم افزارهای مالی برای مشاغل تجاری مناسب هستند و برای آموزشگاه ها کارایی لازم را ندارند.
در صورتی که آموزشگاه ها بخواهند نرم افزارهای مالی جداگانه ای را برای برطرف کردن نیازهای سازمانی و مالی سفارش دهند، هزینه های خرید نرم افزار افزایش می یابد. یکی دیگر از معایب داشتن نرم افزار حسابداری جداگانه، پراکندگی داده ها و اطلاعات مالی سازمان است. به همین دلیل بهتر است نرم افزار آموزشگاه به گونه ای طراحی و برنامه نویسی شود که بخشی برای ورود اطلاعات و ذخیره داده های مالی و حسابداری داشته باشد.
اطلاعاتی مانند پرداخت شهریه توسط دانشجویان، هزینه های تولید و ارائه دوره های آموزشی، حقوق پرداخت شده به کارکنان و اساتید یا دیگر چرخش های مالی مؤسسه آموزشی باید در نرم افزاری جامع ثبت شوند. یکپارچه بودن اطلاعات حسابداری سبب می شود که مدیریت مالی شرکت آسان تر باشد.
امکانات نرم افزارهای مؤسسات آموزشی برای دانشجویان
نرم افزارهای جامع که با بررسی نیازهای مؤسسات و آموزشگاه های مختلف طراحی شده اند، امکانات گوناگون و متنوعی دارند. دلیل طراحی جامع و کامل نرم افزار آموزشگاه، برطرف کردن صفر تا صد نیازهای مؤسسات آموزشی است. امکانات زیر جامع ترین ویژگی ها و امکانات یک نرم افزار مناسب برای آموزشگاه ها و سازمان های آموزشی را نشان می دهند.
- در صورتی که مؤسسه برای کلاس های آموزشی گواهینامه پایان دوره در نظر گرفته است، امکان نمایش گواهی نامه در نرم افزار و چاپ آن وجود دارد.
- دانشجویان می توانند کارنامه و نمرات خود را مشاهده کنند و در صورت تمایل سوابق خود را چاپ کنند.
- برخی دوره ها نیاز به کارت عضویت دارند؛ زیرا به دو صورت حضوری و غیر حضوری برگزار می شوند. همین طور دوره هایی هستند که ثبت نام آن ها آنلاین و از طریق نرم افزار است؛ اما شرکت در کلاس ها به صورت حضوری خواهد بود. در این شرایط دانشجویان می توانند در نرم افزار کارت عضویت دریافت کنند و از آن پرینت بگیرند.
- دانشجویان می توانند پیش از ثبت نام در دوره، اطلاعات کلاس را مشاهده کنند و بر اساس معیارهای متفاوتی مانند سرفصل های آموزشی، مدرس دوره یا مدت زمان کلاس برای ثبت نام اقدام کنند.
- امکان ویرایش پروفایل کاربری برای دانشجویان وجود دارد.
امکانات نرم افزارهای سازمان های آموزشی برای کارکنان
امکانات نرم افزار آموزشگاه باید متناسب با نیاز کارکنان مؤسسه باشد تا بتوانند وظایف خود را به درستی انجام دهند. ابزارهای مورد نیاز کارکنان با دانشجویان و اساتید متفاوت خواهد بود؛ زیرا هر یک از کارکنان بر اساس جایگاه شغلی که در سازمان دارد، وظایف گوناگونی را برعهده خواهد داشت. موارد زیر امکانات تعریف شده برای کارکنان آموزشگاه هستند.
- مدیریت و تعریف لیست مدرسان و اساتید
- ویرایش کردن اطلاعات مربوط به دوره های آموزشی
- مدت زمان دوره های آموزشی متفاوت است. برخی دوره ها جلسات یک روزه دارند. در حالی که بعضی دوره ها طولانی هستند و گاهی برای بیشتر از ۶ ماه طراحی می شوند. کارکنان می توانند نوع کلاس ها را بر اساس نیاز هر دوره تعریف کنند.
- ثبت و ویرایش اطلاعات مالی مانند دریافت ها، هزینه ها، پرداخت ها یا انتقالات
- گزارش گیری از نرم افزار به صورت پی دی اف یا اکسل؛ این گزارش ها می توانند مربوط به صورت های مالی، اطلاعات کلاس ها و دوره ها یا پرونده دانشجویان باشند. در مجموع تمامی اطلاعات موجود در پایگاه داده نرم افزار آموزشگاه قابلیت گزارش گیری دارند.
ارائه بهترین، کاربردی ترین و جامع ترین نرم افزار آموزشی در شاهوار
در دنیای امروز مؤسسات و آموزشگاه ها باید با تکیه بر تکنولوژی، شیوه های آموزش و مدیریت سازمان را بهبود ببخشند و در مسیر رشد قدم بردارند. در دوره های حضوری محدودیت های گوناگونی وجود دارند که روند پیشرفت مؤسسه را با مشکل مواجه می کند. محدودیت زمانی اساتید، ظرفیت ساختمان ها و اتاق هایی که به مؤسسه آموزشی تعلق دارند یا دشوار بودن مدیریت دانشجویان و سخت بودن روند ثبت نام یا جذب متقاضی برای دوره های آموزشی، برخی از مشکلات کلاس های حضوری به شمار می روند.
برای غلبه بر این مشکلات، آموزشگاه هایی که خواهان پیشرفت و ارتقای کسب و کار خود بودند، به سراغ آموزش های مجازی و غیر حضوری رفتند. نامحدود بودن زمان آموزش و امکان دسترسی دانشجویان به دروس آموزشی در هر زمان و هر مکان از مزیت های آموزش غیر حضوری به شمار می روند. با این حال برای ارائه آموزش های غیر حضوری به نرم افزار آموزشگاه نیاز است.
یک نرم افزار مناسب باید صفر تا صد نیازهای یک مؤسسه آموزشی را برطرف کند. یکپارچه سازی دوره های آموزشی، مدیریت حساب های مالی، نظارت روی ثبت نام دانشجویان یا حضور و غیاب مدرسان و دانشجویان بخشی از امکانات نرم افزارهای مناسب برای سازمان آموزشی هستند. نرم افزار شاهوار قدیمی ترین و جامع ترین نرم افزار آموزشگاه است که توسط گروهی از متخصصین و افراد با تجربه تولید شده است.
گروه شاهوار با سابقه ۱۵ ساله فعالیت در زمینه تولید و بهینه سازی نرم افزارهای کاربردی، آماده خدمت رسانی به مؤسسات و سازمان های آموزشی است. برای دریافت اطلاعات بیشتر و صحبت با مشاوران حرفه ای شاهوار باید به سایت این مجموعه مراجعه کنید و از خدمات مشاوره بهره مند شوید.
چرا باید از نرم افزار آموزشگاه شاهوار استفاده کنیم؟
جامع و کاربردی بودن نرم افزار آموزشگاه شاهوار سبب می شود که صفر تا صد نیازهای مؤسسه آموزشی شما برطرف شود. به همین دلیل نیازی به خرید نرم افزارهای جانبی نخواهید داشت. در نتیجه هزینه های تأمین نیازهای نرم افزاری سازمان را کاهش می دهید. از دیگر دلایلی که خرید نرم افزار شاهوار باعث صرفه جویی در هزینه های آموزشگاه می شود، خودکار بودن نرم افزار است که نیاز مؤسسه به نیروی انسانی و کارکنان پشتیبانی را کاهش می دهد.
صرفه جویی در زمان، دسترسی به نرم افزار بدون محدودیت زمانی و مکانی، کاهش مراجعه حضوری دانشجویان به آموزشگاه، سازماندهی اطلاعات، افزایش دقت در نگهداری داده ها، جامع بودن و یکپارچه بودن اطلاعات، کاهش خطا در ثبت داده ها، مدیریت مالی و نظارت بر فعالیت کارکنان، اساتید و دانشجویان از دیگر مزیت های نرم افزار شاهوار به شمار می روند.
توجه! این مطلب یک رپورتاژ آگهی است و محتوای آن توسط تبلیغ دهنده نگارش شده است.
آی تی جو مسئولیتی در قبال صحت و سقم محتوای تبلیغاتی ندارد.