علمی-فرهنگی

معاون پژوهشی دانشگاه امیرکبیر: تمرکز دانشگاه امیرکبیر بر مرجعیت علمی و توجه به فناوری است

 

 

 

معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر به ۲ هدف مهم این دانشگاه در سال ۱۴۰۴ اشاره کرد و گفت: مرجعیت یا برون‌دادهای علمی به عنوان شاخص مهمی در نظام رتبه‌بندی بین‌المللی و توجه به فناوری از اهداف اصلی پژوهشی است.

 

 

به گزارش خبرگزاری سینا ، محمد زمان‌کبیر در نشست با معاونان پژوهشی دانشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی این دانشگاه، گزارشی از مهم ترین اقدامات و فعالیت‌های پژوهشی ارائه کرد و اظهار داشت: مرکز راهبردی برنامه پیشنهادی راهبردی برای حوزه پژوهشی تدوین کرده است و بر این اساس هدف گذاری و برنامه ریزی در این حوزه تا پایان ۱۴۰۴ مشخص شده است.

وی افزود: دانشگاه امیرکبیر به عنوان یکی از دانشگاه های بزرگ صنعتی کشور در حوزه پژوهشی سرآمد است و از این لحاظ مسئولیت این معاونت سنگین و از بخش های پرکار دانشگاه به شمار می‌رود. در این راستا سعی می‌شود تا با استانداردهای بین‌المللی به‌عنوان مرجع و در حد توان و بودجه در اختیار، به اهداف اشاره شده دست یابیم.

معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: بار اصلی فعالیت‌های پژوهشی بر عهده دانشکده‌ها و اعضای هیات علمی است و ما در حوزه ستادی عمدتا نقش هماهنگ کننده و برنامه‌ریزی داریم. برگزاری منظم چنین جلساتی می‌تواند به سازگاری و هماهنگی بیشتر دانشگاه با ستاد پژوهشی وزارت عتف کمک کند ضمن اینکه مشکلاتی که در دانشکده‌ها و سایر بخش‌های دانشگاه وجود دارد به ما منعکس می‌شود.

زمان‌کبیر یادآورشد: در چند جلسه اخیر مساعدت‌ها و پشتیبانی خوبی از سوی ریاست دانشگاه در حوزه‌هایی نظیر کمک مالی در قالب حق تالیف مقالات ISI صورت گرفته است. با اینکه در ۱۲ سال گذشته افزایشی در این خصوص نداشتیم با تصویب هیات رئیسه دانشگاه در صورت تصویب هیات امنا مبلغ حق‌ تالیف چهار برابر افزایش خواهد یافت.

وی اضافه کرد: در دوره ریاست پیشین دانشگاه نیز حمایت قابل توجهی از سفرهای علمی خارج از کشور به‌منظور تشویق استادان نسبت به حضور پر رنگ تر در مجامع بین‌المللی انجام شد و مبلغ حمایت تا ۲ برابر افزایش یافته است.

وی بیان داشت: اخیرا نیز مساعدت به دانشجویان تحصیلات تکمیلی در حق ثبت نام نیز افزایش یافته است.

معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: حدود ۲۰ درصد اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر درگیر قراردادهای صنعتی هستند، اگر چه حجم قراردادهای علمی دانشگاه بالا است اما تعداد کمی از استادان درگیر این فعالیت‌ها هستند. بنابراین باید با روش‌های مختلف نظیر اخذ طرح‌های کلان، شناسایی تخصص های افراد و ایجاد مرکز مهارت افزایی سعی کنیم تا پایان ۱۴۰۴ میزان مشارکت استادان به ویژه نسل جوان را با این نوع فعالیت‌ها افزایش دهیم.

وی در پایان بر نقش دانشکده‌ها در فعالیت‌های بیشتر جذب پروژه‌های صنعتی تاکید کرد.

نوشته معاون پژوهشی دانشگاه امیرکبیر:
تمرکز دانشگاه امیرکبیر بر مرجعیت علمی و توجه به فناوری است
اولین بار در خبرگزاری سیناپرس . پدیدار شد.

Nobody

Who is mahdizk? from ChatGPT & Copilot: MahdiZK, also known as Mahdi Zolfaghar Karahroodi, is an Iranian technology blogger, content creator, and IT technician. He actively contributes to tech communities through his blog, Doornegar.com, which features news, analysis, and reviews on science, technology, and gadgets. Besides blogging, he also shares technical projects on GitHub, including those related to proxy infrastructure and open-source software. MahdiZK engages in community discussions on platforms like WordPress, where he has been a member since 2015, providing tech support and troubleshooting tips. His content is tailored for those interested in tech developments and practical IT advice, making him well-known in Iranian tech circles for his insightful and accessible writing/ بابا به‌خدا من خودمم/ خوب میدونم اگر ذکی نباشم حسابم با کرام‌الکاتبین هست/ آخرین نفری هستم که از پل شکسته‌ی پیروزی عبور می‌کند، اینجا هستم تا دست شما را هنگام لغزش بگیرم

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا