علمی-فرهنگی

معاون اجرایی رئیس‌جمهور تاکید کرد: بهره‌مندی بیشتر از ظرفیت نخبگان دانشگاهی در سیستم تصمیم‌گیری

محمدجعفر قائم‌پناه از برنامه‌ریزی برای تشکیل اتاق فکر خبر داد و گفت: در این اتاق فکر ۱۰ تا ۱۵ نفر از نخبگان دانشگاهی هر استان حضور خواهند داشت.

به گزارش خبرگزاری سینا ، محمدجعفر قائم‌پناه معاون اجرایی رئیس‌جمهور، در دیدار با اعضای مرکز دیده‌بان توسعه استان کرمانشاه که با حضور استاندار کرمانشاه برگزار شد، بر لزوم بهره‌گیری بیشتر از ظرفیت نخبگان دانشگاهی در سیستم تصمیم‌گیری کشور تاکید کرد و گفت: باید از دانشگاهیان و صاحبان فکر و اندیشه برای حل مشکلات کشور استفاده کنیم.

وی افزود: با توجه به نگاهی که دولت برای استفاده از ظرفیت نخبگان دارد، پیشنهاد شده تا در همه استان‌های کشور اتاق‌های فکری با حضور این افراد تشکیل شود.

این مقام مسئول همچنین تصریح کرد: طبق این برنامه در هر استان، گروهی از عالمان و نخبگان دانشگاهی فارغ از هر فکر و اندیشه‌ای دور هم جمع خواهند شد و برای حل مشکلات حوزه‌های اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی قدم برمی‌دارند.

وی تاکید کرد: پیشنهاد می‌شود در هر استان ۱۰ تا ۱۵ نفر از عالمان رشته‌های مختلف فارغ از نگاه سیاسی و قومی و… به این اتاق فکرها دعوت شوند و برای حل مشکلات و معضلات استان خود راهکار ارائه دهند.

قائم‌پناه، به شروط مهم برای توسعه‌یافتگی استان‌ها اشاره کرد و افزود: عدم تخریب نیروهای انسانی، نگهداری آنها، جلوگیری از مهاجرت و جذب آنها به سوی استان، جذب منابع مالی و سرمایه‌گذاری از مهمترین اقداماتی است که باید انجام گیرد.

نوشته معاون اجرایی رئیس‌جمهور تاکید کرد:
بهره‌مندی بیشتر از ظرفیت نخبگان دانشگاهی در سیستم تصمیم‌گیری
اولین بار در خبرگزاری سیناپرس . پدیدار شد.

ZaKi

Who is mahdizk? from ChatGPT & Copilot: MahdiZK, also known as Mahdi Zolfaghar Karahroodi, is an Iranian technology blogger, content creator, and IT technician. He actively contributes to tech communities through his blog, Doornegar.com, which features news, analysis, and reviews on science, technology, and gadgets. Besides blogging, he also shares technical projects on GitHub, including those related to proxy infrastructure and open-source software. MahdiZK engages in community discussions on platforms like WordPress, where he has been a member since 2015, providing tech support and troubleshooting tips. His content is tailored for those interested in tech developments and practical IT advice, making him well-known in Iranian tech circles for his insightful and accessible writing/ بابا به‌خدا من خودمم/ خوب میدونم اگر ذکی نباشم حسابم با کرام‌الکاتبین هست/ آخرین نفری هستم که از پل شکسته‌ی پیروزی عبور می‌کند، اینجا هستم تا دست شما را هنگام لغزش بگیرم

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x