فهرست بستن

ساخت لیست دوستان صمیمی در اینستاگرام

اپلیکیشن اینستاگرام روز گذشته ویژگی جدیدی را منتشر کرد که به کاربران اجازه می‌دهد استوری‌های خود را تنها با یک سری افراد خاص و صمیمی به اشتراک بگذارند. تنها کاربران اضافه شده به لیست دوستان صمیمی می‌توانند این استوری‌ها را مشاهده کنند و غریبه‌ها قادر به دیدن آنها نخواهند بود.

برای اضافه کردن افراد به لیست دوستان صمیمی ابتدا وارد پروفایلتان شوید سپس گزینه «Close friends» را از منوی کناری انتخاب کنید. هنگامی که قصد دارید یک استوری جدید پست کنید، با انتخاب لیست «Close Friends» تنها کاربرانی که به این لیست اضافه شده باشند قادر به دیدن آن استوری خواهند بود.

اگر کاربری شما را به لیست دوستان صمیمی اضافه کند، یک آیکون سبز درون استوری او دیده خواهد شد و همچنین حلقه دور عکس پروفایل او نیز به رنگ سبز در می‌آید.

اینستاگرام در چند ماهه اخیر ویژگی‌های جدید و متنوعی را به پلتفرم خود اضافه کرده تا از این طریق محبوبیت و کارایی این برنامه را در بین کاربران افزایش دهد.

منیع: سی نت

Let’s block ads! (Why?)

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

ادامه مطلب

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

بازگشت به بالاي صفحه