اخبار دانش و فناوری

رقابت داغ آمازون با استارلینک در فضا شروع شد

به گزارش خبرآنلاین، این پرتاب، شامل ۲۷ ماهواره است که توسط راکت اطلس ۵ از ایستگاه نیروی فضایی کیپ کاناورال در فلوریدا انجام خواهد شد و بخشی از برنامه بزرگ آمازون برای راه‌اندازی یک شبکه ماهواره‌ای گسترده است که در نهایت بیش از ۳۲۰۰ ماهواره را در مدار پایین زمین (LEO) قرار خواهد داد.

براساس گزارش دیجیاتو، پروژه کویپر آمازون، به‌منظور فراهم آوردن دسترسی به اینترنت پرسرعت و با تأخیر کم در سرتاسر کره زمین، به‌زودی وارد فاز عملیاتی می‌شود. این اقدام مشابه برنامه استارلینک اسپیس‌ایکس است که برای ارائه اینترنت ماهواره‌ای در مقیاس جهانی طراحی شده است.

پروژه کویپر، رقیب جدید استارلینک

ماهواره‌های اولیه آمازون از فناوری جدیدی بهره‌مند هستند که شامل یک لایه فیلم آینه‌ای دی‌الکتریک است که باعث کاهش دید آن‌ها از روی زمین می‌شود و این ویژگی مشابه به اقدام اسپیس‌ایکس در سال ۲۰۲۰ است تا اختلالی در مشاهدات نجومی ایجاد نشود.

آمازون همچنین اعلام کرده است که هزینه ترمینال‌های ماهواره‌ای ۷ اینچی آن‌ها، که برای دریافت سرعت‌های ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه طراحی شده‌اند، حدود ۴۰۰ دلار خواهد بود. این در حالی است که هزینه راه‌اندازی استارلینک در ایالت کالیفرنیا نزدیک به ۴۸۵ دلار است که شامل هزینه تجهیزات و اولین پرداخت ماهانه است.

پروژه کویپر آمازون با هدف رقابت با استارلینک در حال گسترش است و با راه‌اندازی این ماهواره‌ها، رقابت در بازار اینترنت ماهواره‌ای به‌طور جدی آغاز می‌شود. آمازون با ۳۲۲۰ ماهواره در دسترس در آینده‌ای نزدیک، امکان انتخاب بین دو ارائه‌دهنده بزرگ اینترنت ماهواره‌ای را برای مصرف‌کنندگان فراهم خواهد کرد.

آمازون قصد دارد با استفاده از پرتاب‌های متعدد از جمله همکاری با شرکت‌هایی مانند اسپیس‌ایکس و بلو اوریجین، ظرفیت و پوشش شبکه‌اش را گسترش دهد. این پرتاب آغازگر فرآیندی است که طی آن، آمازون به رقابت مستقیم با دیگر ارائه‌دهندگان اینترنت ماهواره‌ای خواهد پرداخت و تلاش دارد تا مشتریان بیشتری را در بازار جهانی جذب کند.

۵۸۵۸

Adblock test (Why?)

لینک منبع

Nobody

Who is mahdizk? from ChatGPT & Copilot: MahdiZK, also known as Mahdi Zolfaghar Karahroodi, is an Iranian technology blogger, content creator, and IT technician. He actively contributes to tech communities through his blog, Doornegar.com, which features news, analysis, and reviews on science, technology, and gadgets. Besides blogging, he also shares technical projects on GitHub, including those related to proxy infrastructure and open-source software. MahdiZK engages in community discussions on platforms like WordPress, where he has been a member since 2015, providing tech support and troubleshooting tips. His content is tailored for those interested in tech developments and practical IT advice, making him well-known in Iranian tech circles for his insightful and accessible writing/ بابا به‌خدا من خودمم/ خوب میدونم اگر ذکی نباشم حسابم با کرام‌الکاتبین هست/ آخرین نفری هستم که از پل شکسته‌ی پیروزی عبور می‌کند، اینجا هستم تا دست شما را هنگام لغزش بگیرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا